Welkom dierbare lezers,

het bijhouden van een weblog (naast
de Rivendell website) heeft een drievoudige bedoeling.

  • Verslag uitbrengen van ervaringen en avonturen tijdens mijn reizen.
  • De praktische, theoretische en concrete stappen en plannen beschrijven die de creatie van mijn familiedomein en de realisatie van het ecodorp helpen verwezenlijken.
  • Bijhouden en delen wat boeiend, inspirerend, motiverend, helend en bevrijdend werkt.
Enjoy and be happy !

vrijdag 7 november 2014

Levende en dode gedachten

Zelfvoorziening en vrijheid zijn het doel.
Levende, liefdevolle gedachten zijn het fundament.
The walls you see crumbling down around you,
are the very walls that kept you in prison.

Na de stilte van de bergen is het tijd om wat vrienden te bezoeken. Eerst Antoine die al ettelijke jaren in de Aude woont en ondertussen rustig verder werkt aan zijn familiedomein. Dit jaar komt er ook een serre op het terrein en dat zal de opbrengst danig verhogen. Zijn terrein is zware kleigrond wat het niet evident maakt om groenten te telen. Sinds enkele maanden is hij overgeschakeld op 100% rauwe voeding (dus vooral fruit, groenten, noten en veel versgeperste sappen). Met als resultaat dat enkele hardnekkige kwalen waar hij al jaren last van had helemaal verdwenen zijn. Ook de gedachten veranderen mee met de voeding. Lichte voeding wat veel levenskracht (prana) bevat, brengt ook vaker positieve, heldere gedachten. Zware, giftige, gecontamineerde en gekookte voeding brengt naast ziekte ook gedachten met een lagere frequentie. Oude kennis natuurlijk. Om de raw food levensstijl volledig te integreren in het dagelijks menu en allerlei lekkere smoothies en gerechtjes te verzinnen, zijn wel enkele toestellen nodig zoals een juicer, een blender, een droogoven, een keukenrobot,...

De machtspiramide die de bevolking leegzuigt en onder controle houdt.

Volgens Anastasia is ook de snelheid van het denken belangrijk, niet enkel de inhoud. Ze vertelt (in boek 7) dat vele millennia geleden de toenmalige elite (zij noemt ze priesters, tegenwoordig bekend onder de naam illuminati of cabal of schaduwregering...) poogden om hun eigen denksnelheid (frequentie) zodanig te verhogen dat ze controle over de mensheid konden verwerven en behouden. Stel, er is een uitdaging waarvoor het vinden van de oplossing vele jaren bedraagt. Maar iemand heeft een denksnelheid die driemaal zo hoog is als de rest der mensen zodat hij al na een derde van de tijd de oplossing kent plus ook alle tussenliggende stappen. Dat betekent dat hij vele jaren voorsprong heeft en in een positie verkeert om macht uit te oefenen over anderen en hun doen en laten te sturen. Misschien geeft hij iedereen een foute oplossing of een verkeerde tussenstap waardoor ze een doodlopende weg volgen en kan hij zo heersen over hen. De priesters probeerden via oefeningen hun denksnelheid te verhogen maar de resultaten waren teleurstellend. Toen bedachten ze middelen om de denksnelheid van elke pasgeborene te verlagen zodat er toch een vibratieverschil tussen de elite en het gewone volk zou ontstaan. En nu, na vele eeuwen, heerst de elite nog altijd over mens en planeet en ondertussen zijn hun technieken om de gedachtesnelheid laag te houden sterk geperfectioneerd. Tot de belangrijkste onderdrukkingsmiddelen horen (we weten het ondertussen al): regering, wetten, belastingen, onderwijs, junkvoeding, ggo's, leugenmedia, farmacie, geld als schuld en rentemiddel, de virtuele wereld van games en cyberspace, chemtrails, vaccins, Haarp, enz...de lijst is eindeloos. Wat een afleiding en misleidingen toveren ze ons voor. Wat een geheimen houden ze verborgen voor de slapende massa. Alles om te beletten dat wij ons herinneren wie we werkelijk zijn en hoe we sinds mensenheugenis gemanipuleerd worden. Bekijk volgende YouTube videos en ontdek jouw ware afkomst. Nee, we stammen uiteraard niet af van de apen en ja, er waren schitterende en hoogstaande beschavingen op Aarde voor de zondvloed (in 3398 voor Christus) en de nucleaire ramp (in 1700 voor Christus). Holographic Disclosure (momenteel reeds 14 delen) en Secret Space.

Bedenk ook dat de elite zelf uitsluitend biovoeding eet, krachtige planten en supplementen gebruikt, ver geëvolueerde therapieën en heelwijzen toepast, over hoogtechnologische snufjes beschikt, de universele wetten (zoals Law of Attraction) bewust toepast, over onmetelijke hoeveelheden geld en goud beschikt, occulte geheimen kent en toepast, ondergrondse basissen bezit, kolonies op de maan en Mars heeft, enz...

Dode gedachten brengen destructie, levende gedachten werken opbouwend.
Kortom, de typisch Westerse leefwijze die ons opgedrongen wordt sinds kindertijd, is uitsluitend gericht op het 'dumbing down' van de massa, op het kweken van gehoorzame werkrobotten, op het boycotten van de inherente creativiteit, op het slapend houden van onze hogere vermogens (zoals liefde), op het verhinderen van globaal ontwaken en revoluties,...
Twee van de belangrijkste middelen die ingezet worden om de frequentie van ons bewustzijn laag te houden en de levende gedachten te doden, zijn knutselvoedsel en angstpropaganda. Dode en dodende gedachten worden dagelijks gedownload in ons bewustzijn via media, videogames, Hollywood, onderwijs,...Deze misleidende gedachten brengen geen vreugde, geen geluk, geen vrede,...noch brengen ze het paradijs op Aarde, iets wat vrij makkelijk zou kunnen ontstaan indien we levende en positieve gedachten elke minuut tijdens iedere dag bewust zouden kiezen.
Vergeet niet: gedachten zijn dingen, een gedachte is energie die uiteindelijk wordt omgezet in materie, gedachten modelleren de fysieke realiteit, alles wat we zien en ervaren bestaat uit 'gedachtenstof'. Het Universum is een holografisch veld vol gedachten en ideeën (de Akasha database of ether), en ons brein werkt als een biocomputer die denkbeelden uit dit veld opvangt en materialiseert. In dit gedachten-universum zijn er dode denkbeelden met een lage frequentie (dimensie) die afbrekend werken en afscheiding brengen. En er zijn levende en liefdevolle gedachten die in staat zijn om onszelf en deze planeet boven het onbewuste slavenleven uit te tillen op weg naar een hartbeschaving. Of anders gezegd: er zijn gedachten die het Goddelijke Plan tegenwerken en denkbeelden die in harmonie zijn met het scheppingsplan. En via onze vrije wil kunnen wij kiezen tussen beide.

Twee belangrijke middelen om (terug) levende en positieve gedachten in het bewustzijn te zaaien en te cultiveren, zijn: echte, zelfgeteelde voeding eten en het wonen op een familiedomein (een ruimte van liefde) waar volop natuur is. Want wij maken deel uit van de natuur, wij zijn natuur, geboetseerd met elementen uit de natuurrijken. Kijk eens naar de mensen in een gemiddelde Vlaamse stad. Niemand lacht, iedereen kijkt zuur of heeft zich verloren gesurft in cyberspace. Een betonnen kooi in een giftige stad vol lawaai kan nooit vreugde brengen maar creëert zombies vol pillen en angst. Een stad lijkt op een artificieel monster wat de zielen der bewoners leegzuigt. Een stad is als een bodemloze vergeetput waar de sheeple zich ziek en wezenloos consumeren aan allerlei junk en daardoor de Aarde uitputten en vervuilen.
Op een familiedomein is er een evenwicht tussen consumptie en productie. Er is geen verspilling en geen uitputting, integendeel, op een familiedomein wordt de Aarde mooier, rijker en vruchtbaarder en wordt de overproductie geruild of weggeschonken. Een dorp bestaande uit familiedomeinen is dan een zelfredzame, autonome en leefbare gemeenschap die zich lokaal en ecologisch voorziet in alle basisbehoeften. 
De natuur is onze ware thuis en haar wijsheid, energie en schoonheid maakt ons tevreden, gezond, gelukkig en nog veel meer. Dat weet ik ondertussen uit ervaring. Ga de natuur in, wordt stil en luister naar de leraars in het woud.

Er zal niets veranderen op Aarde als jij zelf niet verandert. Zo simpel is het. Geef je kracht niet langer weg. Wat wil jij creëren? Meer ellende of meer harmonie? Onderzoek je dagelijkse gedachten. Wied in de denktuin van je geest, ruim al het onkruid op en verwijder alle beperkende gedachten. Onderzoek je voeding en maak nieuwe keuzes, betere keuzes. Verhoog je denksnelheid. Verhoog je frequentie. Nodig je ware Zelf uit om de leiding te nemen. Doe de taak waarvoor je hier en nu op Aarde bent gekomen. Oefen liefde. Steeds opnieuw, steeds meer. Wees het Licht. Verspreid jouw Licht en de duisternis wijkt. Begin Nu.

Als intermezzo een fragment uit hoofdstuk 10 van boek 7 (De energie van het leven)
van de Zoemende Ceders boekenreeks.

Een samenleving van gestoorden.

Terwijl ik luisterde naar het verhaal van Anastasia's grootvader over wat en wanneer een mens moet eten, vergeleek ik het onwillekeurig met de voedingswijze van de mensen van tegenwoordig, zelfs van degenen die rijk zijn, die leven in een zogenaamd geciviliseerd land. Er tekende zich een merkwaardige situatie af. Laten wij er samen naar kijken,zodat we het uiteindelijk zullen begrijpen.
Om te beginnen weten we allemaal dat het voor mensen zinvol is om verse, ecologisch zuivere producten te gebruiken in de voeding. We weten allemaal dat er in de natuur planten zijn, die in staat zijn om alle ziekten van het menselijke lichaam te behandelen. Wacht even, het is noodzakelijk om dit preciezer te zeggen: in de natuur zijn er planten die in staat zijn om ziekten van het menselijk lichaam te voorkomen. Waarom zijn die er dan niet bij ons in de buurt? Waarom en onder wiens invloed kiezen wij een manier van leven die ons lichaam en ons verstand vernietigt? Iemand daarginds staat ons waarschijnlijk gewoon uit te lachen, terwijl hij ons er bovendien toe heeft gebracht deze levenswijze 'geciviliseerd' te noemen.
Als we termen als 'geciviliseerd land', 'geciviliseerde staat', gebruiken, in de betekenis van een menselijke samenleving die in alle opzichten een hoog en juist ontwikkelingsniveau heeft bereikt, dan zou dat ontwikkelingsniveau onder andere weerspiegeld moeten worden in kwesties die samenhangen met de voedingswijze. Zelfs niet 'onder andere' maar op de allereerste plaats.
Laten we nu samen eens een supermarkt bezoeken in een modern, zogenaamd geciviliseerd land. We zullen zien dat de meeste producten prachtig verpakt zijn en een lange houdbaarheid hebben. We zullen een heleboel gedroogde, diepgevroren en geconcentreerde producten zien. Dit hele assortiment kan niet vers genoemd worden.

In dezelfde supermarkt kunnen wij ook de zogenaamd verse groenten zien: tomaten die er prachtig uitzien, komkommers, enzovoort. Het is tegenwoordig algemeen bekend dat dit hybriden zijn: speciaal geteelde variëteiten die er lange tijd mooi uit blijven zien, maar die in kwaliteit ver achterblijven bij de normale, natuurlijke vrucht.
In de Europese landen weet vrijwel elke volwassene dit. Daar is al een netwerk van winkels met naamborden waarop staat dat de aangeboden producten ecologisch zuiver zijn, waar de prijzen hoger zijn dan in gewone winkels. Daarmee geeft de samenleving aan dat in de gewone winkels, waarvan er aanzienlijk meer zijn, de producten niet ecologisch zuiver zijn.
Maar laten we het beestje bij de naam noemen. De samenleving heeft erkend dat de meerderheid van de mensen ongezonde producten gebruikt in hun voeding.
Stop! Wat moeten we dan met dat 'geciviliseerd land'? Is het dan mogelijk dat mensen uit een 'geciviliseerd land' inferieur, ongezond voedsel gebruiken?
Een nauwkeuriger benaming voor zo'n land zou zijn: 'dwaas land' of 'land met een voor de gek gehouden bevolking'.

Kijk wat er gebeurt. De mens gebruikt voedingsproducten van slechte kwaliteit en begint ziek te worden. De zieke mens valt in handen van een systeem dat 'gezondheidszorg' heet. Dat systeem beschikt over een grote hoeveelheid medicijnen en medische producten, ziekenhuizen en wetenschappelijke centra. Het moet betaald worden. Er gaat een enorme hoeveelheid geld in om. Ons wordt verteld dat het systeem continu verbeterd wordt.
Maar let goed op: volgens de statistieken stijgt het aantal zieke mensen jaarlijks. En er zijn nieuwe ziekten bijgekomen, die de mensheid voorheen niet kende. En er kwamen allerlei psychische aandoeningen, en daarmee ook het moderne beroep van psychotherapeut. Logischerwijs moet dan de vraag worden gesteld: wat veroorzaakt de achteruitgang van de gezondheid van de bevolking van 'geciviliseerde landen'? En speelt de gezondheidszorg in deze achteruitgang misschien ook zelf een rol?
Dat de lichamelijke gezondheid van de mens verslechtert, is een feit waarvan iedereen zich desgewenst kan overtuigen door de gegevens van verschillende bronnen naast elkaar te leggen. Wij hebben het nu over de lichamelijke toestand, maar een gevaarlijke factor is de psyche.
Zouden we ons alleen maar onttrekken aan de opdringerige, eentonige informatie die ons toestaat na te denken over de essentie van het probleem, dan zouden we er, zacht uitgedrukt, aan gaan twijfelen of de meerderheid van de mensen uit zogenaamde 'geciviliseerde landen' wel goed bij zijn hoofd is.
We zouden de door hun samenleving gekozen levenswijze beschouwen als een indicatie van geestelijke gestoordheid. Oordeelt u zelf.
 

Stel dat iemand die in zijn familiedomein leeft een appel wil eten. Wat zal hij doen? Hij gaat de tuin in, plukt de verse vrucht en eet die. Laten we nu kijken wat een andere persoon doet, die in een appartement in een stad van een ontwikkeld land woont. Ook hij wil een appel eten. Hij pakt wat geld, gaat naar de winkel en koopt een appel, maar die is niet zo vers. Hij koopt een appel van een boom die door een onbekend iemand geplant is en door iemand anders in een kist is gestopt. Iemand heeft de appel per auto of vliegtuig vervoerd. Vervolgens heeft iemand een winkel gebouwd en de appel op een schap gelegd. Al die handelingen, van het kweken tot de verkoop, zijn door speciale mensen uitgevoerd, er is een balans opgemaakt, er zijn heffingen, invoerrechten en andere belastingen geïnd.
Er is dus een hele reeks handelingen, waarbij mensen met iets nuttig bezig lijken te zijn, namelijk: het voor andere mensen mogelijk maken om de vrucht van een appelboom te proeven. En degene die deze vrucht wil proeven, moet eerst ergens gaan werken om papiergeld te verdienen, waarmee hij de door iemand bedachte reeks handelingen die tussen de tak van de appelboom en de mens staat, kan betalen.
En de samenleving beschouwt dit als normaal. De voor de gek gehouden samenleving heeft niet het geringste vermoeden dat iemand de mensen weg wil leiden van hun ware bestemming en hen tot zinloze bezigheden dwingt.
 
De mensen zijn heel geleidelijk naar deze absurde situatie toegevoerd. Dat had niet snel gekund. Als het snel was gegaan, dan had zelfs een weinig ontwikkeld persoon de waanzin van de hele situatie ingezien.
Stel je het paradoxale van deze situatie eens voor: op een mooie dag heb je besloten om, zoals gewoonlijk, naar je appelboom te lopen en een appel te plukken. Je hebt een stap gezet van de veranda van je huis in de richting van de appelboom en ziet daar een rij mensen staan.
'Wie ben je?', vraag je aan de persoon die het dichtst bij je staat.
'Ik ben appelverkoper,' antwoordt de man.
'En wie staan daar achter je?, ga je vol verbazing verder, en je hoort als antwoord:
'Achter me staat degene die de appels naar mijn winkel brengt, daarachter staat degene die ze plukt, en om ieder van ons heen zie je mensen in nette pakken staan - dat zijn degenen die opschrijven hoeveel appels er door onze handen gaan.'
'Zijn jullie helemaal gek geworden, mannen?', reageer je verontwaardigd. 'Wat is dit voor nonsens waar jullie mee bezig zijn? Wie gaat jullie voor deze onzin bedanken?'
En je krijgt als antwoord.
'Jij zult ons bedanken, en je zult ons allemaal geld betalen, en met dat geld kunnen wij zelf ook appels kopen.'
'En hoe kom ik aan al dat geld om jullie te betalen?'
'Je kunt naar de buurman gaan - bij de perenboom, daar is de functie van teller vrij. Jij gaat de telling bijhouden, je verdient geld, je betaalt ons en je eet appels wanneer je maar wilt.'
Totaal absurd, zult u zeggen, gestoord. Het is zeker absurd, zeker gestoord. Maar precies hetzelfde gebeurt tegenwoordig met ons. De volstrekt voor de hand liggende voorwaarden voor een gezond leven moeten blijkbaar in de vorm van een traktaat worden uiteengezet. Nou, hier is het dan, dat kleine traktaat.Ten eerste.
Elke mens die op Aarde leeft, moet zijn eigen familiedomein, zijn eigen ruimte hebben, om zich te verzekeren van kwalitatief goede voeding voor zijn organisme.


Ten tweede.
In zijn eigen domein moet de mens, bij voorkeur eigenhandig, planten in de grond zetten die vrucht zullen dragen. Het gaat dan om planten die hijzelf lekker en nuttig vindt. Als degene, bijvoorbeeld, van te voren al weet dat hij rode aalbessen niet lekker vindt, dan moet hij die niet in grote hoeveelheden planten. In totaal moeten er in het domein niet minder dan 300 soorten overblijvende gewassen worden geplant. Ik zal niet in herhaling treden over de bijzondere manier van zaaien en contact met de gewassen, want dat staat allemaal al beschreven in het eerste boek, waarin Anastasia over de datsjabewoners vertelt. Natuurlijk kan zoiets niet in 1 jaar worden volbracht, of zeg maar 2 of 3. Maar het is heel goed mogelijk dat de volgende generatie in feite een ideale bron van voedselvoorziening tot haar beschikking zal hebben.

Ten derde.
Elke morgen moet de mens, zodra hij wakker is, een wandeling maken door zijn familiedomein, en als het verlangen daartoe in hem opkomt een vrucht, een kruid of een bes eten die op dat moment tot rijping is gekomen. Dat moet hij volledig op grond van zijn eigen verlangen doen, en niet op basis van wat een diëtist heeft aangeraden, zelfs al zou die een academische titel hebben. Als je lichaam eenmaal vertrouwd is geraakt met alle smaakkwaliteiten van wat er groeit op je domein, zal het zelf het ideale dieet voor je samenstellen wat kwaliteit, hoeveelheid en tijdstip van eten betreft. Je hoeft je ommetje door het territorium van je familiedomein niet te beperken tot alleen 's ochtends vroeg, of tot strikt vastgestelde etenstijden die door anderen zijn bepaald: je kunt het doen wanneer ook maar het verlangen om te eten in je opkomt.
In de moderne levensomstandigheden kunnen de meeste mensen niet permanent op hun domein leven, zelfs al hebben ze er een. Maar het is wenselijk om er toch minstens een keer in de week naartoe te gaan. 


In geval van ziekte kun je, voordat je medicijnen inneemt, het beste gewoon naar je familiedomein gaan en daar een paar dagen vertoeven.
Als je al een eigen ruimte hebt gecreëerd, en je lichaam informatie heeft over de planten die in die ruimte groeien, dan zal je lichaam met absolute nauwkeurigheid in staat zijn om zelf te kiezen wat het nodig heeft om te genezen. 
Volgens Anastasia bestaan er geen ziekten van het menselijk lichaam die door de ruimte van Liefde die je zelf hebt geschapen niet genezen kunnen worden.
Hier wordt natuurlijk niet de ruimte van een appartement in de stad bedoeld, maar een familiedomein dat is ingericht volgens de principes die zij heeft uiteengezet.


Ten vierde.
Je familiedomein moet in een ecologisch zuivere zone liggen. Het moet omringd zijn door domeinen van mensen die het idee van het creëren van paradijselijke familieoases met je delen. De wind zal verlevendigend stuifmeel van jouw domein naar dat van je buren voeren, terwijl een andere bries verlevendigende lucht van hen naar jou zal brengen.


Tot zover Anastasia in boek 7...(De Anastasia boekenreeks veranderde mijn leven en doet dit nog steeds. Laat je raken door haar straal en herinner je Zelf.)

If you live from the Heart, you stop harming.  (Keisha Crowther)

Volgens bepaalde bronnen (waaronder ook Anastasia) heeft de cabal al lang verloren. De elite zit nog steeds vast in hun oude en dode gedachtepatronen, in een fysiek 3D universum, in de oude matrix van angst en schaarste, terwijl planeet en mensheid steeds sneller en massaler ontwaken voor het Aquarius tijdperk en steeds duidelijker kiezen om levende liefdesgedachten in hun geestelijke tuin te laten groeien. Dit is duidelijk te merken aan het voortdurend mislukken van hun snode plannen omdat er niet langer een voedingsbodem voor is. Eén van de hoofddoelen der elite is bvb. massale depopulatie door middel van oorlog, epidemieën en een economische crash. Maar het oorlogje stoken in Oekraïne, Irak, Iran, Syrië,... en de vele revoluties, rebellen en terreurgroepen (Al Qaida, ISIS,..) die ze opstarten en steunen, slagen er niet in om WO 3 te laten beginnen. Ook de virussen die ze ontwikkelen en verspreiden, zoals Ebola, ontketenen geen wereldwijde genocide. En ook de grote monetaire en economische crash blijft uit. De Aarde transcendeert naar een hogere trilling terwijl de plannetjes van de cabal vastlopen in de 3D matrix.

Er zijn enkele redenen waarom de cabal verloren heeft.

1. Hun plannen en methoden zijn gebaseerd op een tijdperk en een tijdlijn die eindigde op 21/12/2012. Sindsdien zit de wereld op een nieuwe, positieve tijdlijn gevoed door kosmische energieën vanuit het Universum (zie ook: Op Aarde komt alles goed!). Enkel de mensen die hun hart openstellen en liefde kiezen, kunnen intunen op deze frequenties. Iets wat volstrekt onmogelijk is voor de elite, waardoor zij uit de boot vallen en gedoemd zijn achter te blijven in hun zelf gecreëerde hel. Meer info hier: Positive Future

2. Door de internet revolutie heeft de elite hun controle verloren over de verhalen, denkbeelden en leugens die ze eeuwenlang onder de mensheid verspreidden o.m. via religies, onderwijs, boeken, koningen en dictators. Internet betekent de bevrijding der mensheid, alles komt aan het licht, occulte kennis is nu voor iedereen beschikbaar, klokkenluiders ontrafelen de verborgen agenda's, en de elite, haar agenda en haar technieken en leugens zijn nu door iedereen gekend (althans voor wie de moeite neemt om op onderzoek te gaan), enz. 

3. De hoofdreden echter waarom de elite verliest, is het feit dat hun hartchakra gesloten is en ook blijft. De strijd die zich momenteel afspeelt op Aarde en in het universum is een frequentie-oorlog, het is een energetische strijd om onze ziel en gedachten te manipuleren en op te eisen. Maar zonder open hartchacra is het onmogelijk om de kosmische energieën die ons nu steeds meer overspoelen (en transformeren) rechtstreeks als voedselbron te gebruiken. Zonder open hart kun je de opbouwende gedachten in het Akashaveld niet eens opvangen en begrijpen. De elite is dus aangewezen op ander energetisch voedsel, zoals onze angst, verdriet, woede en haat. Met andere woorden: ze sturen constant aan op destructie en ellende in de wereld omdat dit hun (energetische) voedselbron is, namelijk de negatieve emoties der mensheid. Iedereen wil vrede, geluk en voorspoed, iedereen wil het beste voor een ander. En als de overgrote meerderheid dat wenst, waarom gebeurt het dan niet? We hebben gewoon maar te kiezen en de elite buiten te gooien. Ontwaken is beseffen hoe je gemanipuleerd wordt en de matrix der elite te verlaten.
Een gesloten hartchacra betekent ook dat deze psychopaten geen greintje gevoel hebben. En zonder gevoel is er ook geen intuïtie. Zij leven constant in een veld van angst en controle. En hun gebrek aan gevoel en intuïtie maakt dat ze bezeten zijn van spionage en het verzamelen van data over alles en iedereen (bvb. via Facebook, Skype, Google,...).

Er blijft slechts 1 conclusie over. De cabal heeft verloren en ze weten het. Ze roeren zich als een duivel in een wijwatervat en halen alles uit de kast om de status quo en om hun dictatuur te bestendigen. Het zal niet lukken. Hun tijdperk is voorbij. De kosmische en transformerende energieën zijn niet te stoppen, de ontwaking is niet te stuiten, de ondergang van hun op angst en hebzucht gebaseerd systeem is volop bezig. Wat kun jij doen? Ten eerste: weiger alle angstpropaganda toe te laten en verlaat de controlematrix. Ten tweede: open je hart, kies liefde, samenwerking, vreugde en Ubuntu. Ten derde: herinner je kracht en jouw specifieke taak en droom waarvoor je naar de Aarde kwam en manifesteer dat. Geef je kracht en macht niet weg aan machtsbeluste regeringen, corrupte politici, beperkende reglementen en onrechtvaardig gezag. Ten vierde: wordt vrij en soeverein en volg je eigen unieke pad terwijl je respect toont voor het unieke pad van elke medemens. Niemand kan meester zijn over iemand anders. Ook de 0,1 % niet.

Alle gedachten, ideeën en denkbeelden, zowel uit verleden, heden als toekomst, zijn opgeslagen in de Akasha database, klaar voor gebruik en inspiratie. De elite gebruikt de gedachten die we dagelijks denken om hun slavenplaneet te vestigen. Via media en vele andere methoden sturen ze ons in een bepaalde richting, zodat we welbepaalde gedachten kiezen (namelijk de denkbeelden die zij wensen), waarna die onherroepelijk realiteit worden. Met onze onbewuste toestemming. Niettegenstaande we allemaal een betere wereld wensen, cultiveren de meeste mensen nooit het gedachtegoed wat bij die mooie wereld hoort. Vele alternatieve ideeën en oplossingen, occulte geheimen en bevrijdende technologie, worden geweerd uit de main stream media omdat dit de plannen der elite om een Nieuwe Wereld Orde te vestigen, zou dwarsbomen. Het zou de mensen op andere ideeën en een verruimd bewustzijn kunnen brengen.
Hoewel de fysieke realiteit een illusie is, een holografische projectie, toch is deze illusie ook levensecht. En er zijn, binnen deze illusie, verschillende eindscenario's mogelijk zoals een natuurramp, een wereldoorlog, een economische crash of een buitenaardse invasie.
De keuze betreffende welk einde deze era gaat krijgen en welk nieuw begin we samen zullen manifesteren, is uitsluitend afhankelijk van de gedachten der massa. En die massa wordt van minuut tot minuut gecontroleerd en gestuurd door de media, een gemanipuleerde media die in handen is van de cabal. Op die manier hebben ze de mensen tot kuddevee gereduceerd die enkel denken wat van hen verwacht wordt en veel te bang zijn om buiten de lijntjes te kleuren.


Vechten tegen de elite is dan ook niet nodig (en is trouwens een verloren strijd). Alles wat we hoeven te doen, is onze eigen toekomst visualiseren, levende en positieve gedachten kiezen uit het veld en een nieuwe wereld tot aanschijn dromen...een wereld waar zij geen deel van uitmaken. De grootste angst van de elite is dat mensen soeverein worden en zelf gaan nadenken en zo de spelletjes gaan doorzien. Wat trouwens nu overal aan de gang is, het grote ontwaken breidt zich razendsnel en exponentieel uit.
Waar wacht jij nog op om het circus te verlaten en het theater van de waanzin de rug toe te keren zodat je jouw droom tot leven kan wekken en de 3 v's kan omarmen: vrijheid, vreugde en verbinding. Kies levende gedachten. Haal de mooiste visoenen uit het Akasha veld. En vergeet angst, want vanaf nu...alleen maar liefde.


Voor wie zich afvraagt waar het bovenstaande allemaal op slaat, er zijn enkele inleidende video's die meer verklaren, zoals Thrive - Zeitgeist - What the bleep do we know? - What in the world are they spraying? - Spirit Science - The Unified Field - The Natural Law - Trouble in Paradise - en nog veel meer...

Volgende keer: wandelen op de Canigou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten