17/04/2020

Het Corona Keerpunt


Er is slecht nieuws en er is goed nieuws. Het slechte nieuws is dat een jaarlijkse griepuitbraak en een fake epidemie worden misbruikt om Mensen op te sluiten, hun vrije wil af te nemen en allerlei totalitaire maatregelen door te voeren om een big brother controle maatschappij op Aarde te vestigen, waaronder de (fel gecontesteerde) uitrol van 5G, verplichte vaccinaties, een economsiche crash en een globalistische dictatuur. Het goede nieuws is dat dit plan nooit zal en kan slagen en dat de slapende massa in snel tempo wakker wordt en hierna hopelijk zal meebouwen aan een nieuwe en betere wereld. Corona zorgt dus voor een keerpunt, zoveel is zeker, niets gaat nog hetzelfde zijn. 

Er is een plan, een 'masterscript' wat al heel lang voorbereid wordt en ondertussen ook bekend is (bij wie echt op zoek wil gaan). Dit duistere plan kan enkel slagen wanneer de massa meegaat in het verhaal en alles blijft geloven wat ze op tv horen en in de krant lezen. Corona is het 9/11 voor de nieuwe generatie. Na 9/11 werd een eerste stap gezet naar een totalitaire politiestaat. Corona is de trigger voor het endgame, agenda 2030 of ook wel de 'bio-economie' genoemd (en nee, het heeft niets met natuur te maken). Wie het plan eenmaal kent, begrijpt dat momenteel een machtsgreep bezig is om onze soevereiniteit, vrijheid en welzijn af te nemen. Alle vrijheid en onafhankelijkheid gaan eraan. Opgesloten in huis is nog maar het begin. Komt er een quarantaine tot het vaccin er is? De langdurige lockdown leidt tot massale ontslagen, ontelbare faillissementen, vele zelfmoorden en veel meer doden dan nu het geval is door Corona. Daarna wordt de digitale ID chip ingevoerd/verplicht als een cybernetische slavenketting. Daarop staat jouw medisch dossier, jouw persoonlijke kredietscore, jouw volledige leven van a tot z en een tracking systeem verbonden met 5G en je smartphone. Wie niet gevaccineerd is of niet meewerkt met het systeem verliest zijn basisinkomen of wordt uiteindelijk opgepakt en uitgeschakeld. De uiteindelijke bedoeling is het brein/de mind (geest) der Mensen te koppelen aan A.I. (transhumanisme en singulariteit) waardoor we een soort cyborgs worden met een hive mind die gestuurd wordt door de Cabal en andere 'wezens'. Het lijkt wel een horrorfilm en het wordt uitgerold terwijl we staan toe te kijken.

De Corona uitbraak wordt misbruikt als rechtvaardiging voor een belegering, militarisering, bezetting en afbraak van onze leefwereld. Dit is een psychologische aanval op de samenleving met de bedoeling een afschrikwekkende Orwelliaanse Hunger Games nachtmerrie te vestigen. Iedereen wordt verplicht om blindelings de irrationele en draconische maatregelen te accepteren die de hele economie zullen vernietigen. Net zoals we blindelings steeds strengere beveiligingsmaatregelen, camera's, militairen op straat en drones boven het hoofd  hebben geaccepteerd na de vorige en systematische false flag terreurdaden. Ondertussen denkt de slapende massa dat het allemaal noodzakelijk is om veilig en beschermd te zijn tegen onzichtbare vijanden. Het enige maar ook sterkste sprankeltje hoop is dat de Cabal de medewerking van het volk nodig heeft. Wanneer het publiek de globalistische 'oplossing' niet langer slikt, dan gaat dit zieke plan niet door. Hoe meer Mensen wakker worden, hoe sneller we dit tirannieke scenario kunnen vergeten. Want 'zij' mogen dan wel een vies plan voor de wereld hebben, ook de bevrijde Mens heeft een (hoger) plan, en die groep groeit als nooit tevoren. Het mooie is dat de Cabal niet verwacht had dat er zoveel Mensen op zo korte tijd gingen ontwaken, mede dankzij de lockdown. In dit bericht vind je veel info die nooit op tv komt en kan helpen om Mensen bewust te maken dat er ook een andere kant is. Een goede raad: laat je nooit vaccineren, zorg dat ze op geen enkele manier je DNA in handen krijgen (via een Corona test bvb.) en doe je smartphone weg.

Hieronder volgt een compilatie van Rivendell Facebook berichten (waaronder sommigen verwijderd werden) aangevuld met veel extra info en linken. Disclaimer: dit bericht is niet bedoeld om een discussie uit lokken of om medische raad te geven. Wel om vragen te stellen en aan te sporen om zelf op onderzoek te gaan. Dit bericht pretendeert ook niet de waarheid te kennen, maar wil gewoon andere invalshoeken belichten. Geloof niemand, gebruik je onderscheidingsvermogen en inzicht, wees alert op wat er allemaal gebeurt, luister niet naar de tv maar denk zelf na. Alles komt uiteindelijk goed, dat staat 100% vast, we worden massaal wakker en dit bericht wil daartoe bijdragen.

We can't return to normal, because the normal that we had was precisely the problem.

Het 2020 strijdtoneel (dark vs light)

The dark side.

Op een markt in China eet iemand een vleermuis en drie maanden later zit de halve wereld opgesloten in hun huis. Wat een grap. De genomen maatregelen staan totaal niet in verhouding tot de mogelijke dreiging. Het is niets minder dan een machtsgreep op de mensheid die jaren van te voren is gepland (Event 201 & Agenda 2030). Men noemt het al een 'plandemie'. Niemand mag de straat nog op om te protesteren tegen het globalisme, tegen Europa en de elite, want er hangt nu een griepvirus (biowapen?) in de lucht gepatenteerd door Bill Gates. Het volk werd te machtig, te wakker en te gevaarlijk en er moest ingegrepen worden. En hoppakee, er is nu vrij baan voor de uitrol van 5G en vaccinaties, het afschaffen van cash geld, het inperken van de vrijheden, het censureren van social media, het vernietigen van de middenklasse en kleine bedrijven, kortom iedereen afhankelijk maken van het systeem. En ondertussen is het virus een perfecte zondebok om het failliete fiat geldsysteem te laten crashen en een reset door te voeren. Wat een natte droom voor elke overheid en dictatuur, een gemilitariseerde maatschappij onder voortdurende 'martial law' (staat van beleg). Zonder geldig en goedgekeurd briefje mag je de straat niet meer op (in Frankrijk en andere landen). En straks: zonder implant chip (ID2020) en vaccin kun je niet meer deelnemen aan de maatschappij. Een vaccin waarvan niemand weet wat er, naast de gebruikelijke giffen, allemaal inzit (RNA, nanopartikels, trackersystemen?). Een groot deel van de bange en gehoorzame bevolking zal zelf vragen om een (riskant) vaccin en doorgedreven controle (puntensysteem) want die snappen niets van het schaakspel op Aarde. En ook, wat een uitdaging is dit voor iedereen: de dagelijkse keuze tussen angst, verwardheid en doemdenken of liefde, focus en vertrouwen. Sterkte aan iedereen, dit is nog maar het begin, de wereld is gek geworden. Het is het grootste 'social engineering' project wat de wereld ooit heeft gezien. Massale burgerlijke ongehoorzaamheid lijkt nog de enige uitweg. Fuck the slave system.

The light side.

Maar naast deze duistere kant is er ook de lichtkant, want dit is een spirituele strijd tussen licht en duister en beide zijn altijd aanwezig op 3D Aarde. Vooreerst dit: we zijn eeuwige Spirits die gekozen hebben om hier en nu te zijn, onze essentie kan niet geraakt worden, het is een spel. Sterven is gewoon verhuizen naar een ander level. Het spel is gehackt maar we kunnen het virus in het spel neutraliseren, wij zelf zijn het anti-virus. Het virus en de lockdown komen ons iets leren. Het systeem wordt gekuist, het is lente schoonmaak in mind en body én op Aarde. Sinds de lockdown kan de Aarde ademhalen, rivieren worden schoon, luchten worden zuiver, vervuiling vermindert,...Mensen worden teruggeworpen op zichzelf en zien zich geroepen om te herbronnen en zichzelf opnieuw uit te vinden. Vele dingen worden nu in vraag gesteld, wat is essentieel, waar ben ik mee bezig, waarom nog meedoen aan die crazy ratrace die de planeet vernietigt. Wie ben ik, wat doe ik hier, waar ben ik, wat is dit alles? Er wordt informatie verspreid, introspectie gezocht, oplossingen aangebracht, solidariteit getoond. Ook wordt gezegd dat de 'good guys' bezig zijn om de 'bad guys' weg te sluizen nu de wereld even in pauze gaat. En nadien komt dan een mooie en rechtvaardige wereld met een eerlijk geldsysteem, vrije energie, meer vrijheid, enz. Maar dit kan een valkuil zijn, trap er niet in en wacht niet af tot anderen het voor jou allemaal oplossen. De oproep is net om in jouw kracht te staan en te (leren) manifesteren wat je wenst via de wetenschap der verbeelding.

Welke tijdlijn kies jij? Liefde betekent niet alles zomaar toelaten, het betekent het onrecht weigeren. Jezus jaagde de tollenaars weg uit de tempel. Hoeveel Denen, Duitsers en Italianen gaan straks de verplichte vaccinaties nemen zonder morren en hoeveel gaan opstaan en het spel van de Cabal verlaten? De planetaire ontwaking is bezig, martial law en verplichte vaccins/inplantchips gaan nooit op grote schaal lukken, toch niet voor lang. Het is allemaal te doorzichtig en te absurd, en dit komt omdat we beginnen te zien, echt te zien (derde oog) wat er aan de hand is. Het Aardse game is gekend als uiterst moeilijk en pijnlijk maar...we got this. En het virus is de (collectieve) tegenstander die ons triggert om dieper te gaan, de schaduw en de mind voorbij om het echte, onbewogen Zelf te ontdekken. Het virus is hier om de mensheid wakker te maken, om iedereen die niet geworteld is in Spirit uit zijn of haar comfortzone te dwingen. Het virus zal de collectieve en individuele frequentie verhogen bij wie klaar is, het is de test op weg naar een wereld met meer liefde en samenwerking. Want wat is de symboliek van deze crisis?
Het masker toont dat we ons ware Zelf verborgen hielden.
Het afstand houden toont dat we het contact met de medemens verloren waren.
De gesloten scholen tonen dat het onderwijs systeem echte educatie in de weg stond.
De angst toont dat we het vertrouwen waren kwijt geraakt in de universele en individuele wijsheid en liefde.
De controle toont dat we niet langer geloven in onze eigen kracht en soevereiniteit.
De quarantaine toont dat de Aarde herleeft en floreert wanneer de Mens op pauze gaat en de ratrace verlaat.
De lockdown betekent dat het ego opgesloten wordt tot we naar binnen keren en het ware Zelf ontdekken.
De economische crash betekent dat we niet langer afhankelijk mogen blijven van het systeem maar naar autonomie en zelfvoorziening kunnen streven.
Het virus betekent dat de vernietiging van de natuur en de dieren moet stoppen en we in harmonie dienen te leven met de hele planeet.
De crisis betekent het failliet van de dodende plundercultuur en mogelijkheid om te kiezen voor een levende permacultuur.

Let's create a new game...

Corona vragen

Those who see beyond the shadows and lies in their culture are not understood much less believed by the masses. 
(Plato)

We zitten midden in een soort endgame en dan kan het goed zijn om de scenario's en scripts van de Cabal te kennen. Het lijkt soms alsof we beland zijn in een aflevering van Twilight Zone of Black Mirror. We zitten tussen 2 werelden, deze die verdwijnt en deze die verschijnt, rechtstreeks live te zien en te beleven vanuit de huiskamer. 

London Real is een media platform wat diverse onderwerpen brengt die in de main stream niet aan bod komen. Ze hadden David Icke als gast in de studio voor een gesprek dat viraal ging. Twee weken later volgde een tweede gesprek met David over Covid-19 wat dadelijk door YouTube, Facebook en Vimeo werd verwijderd. Censuur op FB en YouTube is niks nieuws natuurlijk maar het geeft aan dat er wellicht ongemakkelijke waarheden ter sprake kwamen tijdens het gesprek. Censuur wijst altijd op angst (om ontmaskerd te worden en de valse macht te verliezen). Het interview kun je hier zien (en doorsturen naar iedereen zodat het zich verspreid als een virus) of bij London Real. Er is ook een Nederlandstalig transcript met de hoofdpunten. Kort gezegd: het virus wordt (samen met 5G) gebruikt om een totalitair wereldregime te installeren op Aarde. Men wil iedereen volledig afhankelijk maken van het matrixsysteem. En men gebruikt angst om blinde gehoorzaamheid af te dwingen van de slapende massa. Wie goed oplet, kan de tekenen overal zien en begrijpt al snel dat er allerlei dingen niet kloppen aan heel dit Covid-19 verhaal. Ook de oplossing komt aan bod in het interview (tijdens het laatste halfuur). Niet alles wat David Icke vertelt, is daarom ook keiharde waarheid, doe altijd zelf onderzoek en gebruik je onderscheidingsvermogen en intuïtie.

Hieronder staan een boel vragen waarvan de antwoorden hopelijk een aantal puzzelstukjes in elkaar zullen laten vallen. Omdat niemand momenteel de exacte waarheid weet (verwarring alom) en er tal van theorieën rondgaan (zowel fake als minder fake en die elkaar soms tegenspreken), is het stellen van vragen een goede manier om tot dieper inzicht te komen (sommige vragen worden soms herhaald in andere bewoordingen). Allemaal conspiracy, zegt u? Laten we even Karel van Wolferen citeren: 'Wie kiest om complotfeiten en -theorieën niet te onderzoeken, zet zichzelf in een intellectuele kooi'. Het verhaal van de struisvogel met de kop in het zand. Hier gaan we.

If you want to control somenone, all you have to do is make them feel afraid.
(Paulo Coelho)

°°#001°° Als het virus echt afkomstig is van de wilde dieren markt in Wuhan (China) waarom worden die zeer onhygiënische markten dan niet dadelijk gesloten en afgeschaft?
°°#002°° Waarom was er bij de vorige virus uitbraken in de afgelopen jaren nog nooit een wereldwijde quarantaine maatregel? Er waren nochtans soms meer slachtoffers en meer besmettingsgevaar: Spaanse griep (20 tot 40 miljoen doden), Aziatische griep (1 miljoen doden), Hong Kong griep (1 miljoen doden), Mexicaanse griep (200.000 doden), Ebola, Marburg virus, HIV (32 miljoen doden), Griep (650.000 doden per jaar), SARS, MERS, Influenza A, Rabies, Knokkelkoorts, Herpes, Hepatitis A, Hepatitis B, Hantavirus, Polio, Zika, Gele koorts virus, HPV, Rotavirus,...Voor veel van deze virussen is er geen werkzaam vaccin (hoewel de farma wereld graag het tegendeel beweert maar geen enkel bewijs kan voorleggen). Integendeel, vaak veroorzaakt het vaccin net de ziekte waartegen ingeënt wordt. Een voorbeeld: het poliovaccin veroorzaakte tussen 2000 en 2017 in India zo'n 500.000 verlamde kinderen. Waarom is er nu voor iedereen wel een quarantaine tot er een (niet werkend) vaccin beschikbaar is? Bij een quarantaine worden normaal gezien enkel de zieken geïsoleerd en gaat het leven gewoon door, nu worden ook de gezonde Mensen opgesloten en valt alles stil. Dit is nog nooit gebeurd in de geschiedenis en toont al aan dat hier iets meer achter steekt.
°°#003°° Wordt het virus gebruikt om een economische crisis te veroorzaken? Een crisis die toch al op komst was gezien het monetair systeem een zeepbel is. Maar nu kunnen de echte schuldigen opnieuw de dans ontspringen en nog rijker worden, het virus en de lockdown krijgen de schuld van de crash. Is het een gecontroleerde destructie van het economisch wereldsysteem om een globalistisch monopolie in de plaats te brengen? Het economische systeem kraakt als nooit tevoren, de lapmiddeltjes zoals onbeperkt geld bijdrukken, werken niet meer. En nu komt daar nog het faillisement van ontelbare kleine bedrijven en vele werklozen bij door de lockdown. Dit is de finale fase van het systeem, de dominostenen vallen om, de crash loert om de hoek. Niet het virus is het grote gevaar, wel het corrupte geld- en economie systeem.
°°#004°° Is de oplossing (quarantaine, vaccins) niet erger dan de kwaal (virus)? Volgens economen, wetenschappers, politici zoals Trump en de overheid in Zweden zal een lockdown gedurende vele maanden een desastreuze invloed hebben op de economie en de sociale structuur (vanwege een belangrijke toename van faillissementen, werklozen, armoede, zelfmoorden, depressies, criminaliteit,...). Er worden nu al 200 miljoen nieuwe werklozen voorspeld, maar wat als de quarantaine nog langer duurt? Er zijn overal petities gestart om de lockdown aan te klagen, hier is die voor Nederland. In de overbevolkte en armere landen (zoals India) betekent het doorvoeren van een lockdown regelrechte massamoord, niet door het virus, maar door de armoede en het verbod op werk. India is de grootste gevangenis ter wereld geworden met 1,3 miljard Mensen die huisarrest hebben. De voedselprijzen zijn er al met 500% gestegen. Dit komt niet goed daar.
°°#005°° Waarom worden alle video's en berichten die onderzoek doen naar de relatie tussen Covid-19 en 5G en andere EMF's verwijderd van YouTube, Facebook, Vimeo,...? Betekent censuur niet dat men bang is dat de waarheid naar boven komt?
°°#006°° Is er dus inderdaad een verband tussen 5G en/of de toegenomen straling overal en Covid-19? En wat is dat verband precies? Heeft het te maken met de 60Ghz straling die zuurstofgebrek in de cellen veroorzaakt waardoor Mensen dood neervallen? Komt het omdat de straling het fysiek lichaam verzwakt waardoor andere ziekten dodelijker worden. Wifi en andere EMF's vertragen en verhinderen de plantengroei, dit is al vele malen vastgesteld. Wat doet het dan met Mensen?
°°#007°° Waarom vallen de meeste doden op plaatsen en gebieden waar 5G en andere sterke stralingsbronnen actief zijn (met Wuhan als uitschieter)? De Mensen in deze gebieden leven in een soort magnetron waarvan de straling de zuurstofmoleculen in de lucht transformeert waardoor die zich niet langer kunnen binden aan de hemoglobine in het bloed waardoor vooral ouderen zuurstofgebrek krijgen en sterven (vooral als ze ook al andere aandoeningen hebben). Bij hoge 5G concentraties krijg je dus verstikkingssymptomen, bij lagere doseringen krijg je griepachtige verschijnselen vergelijkbaar met wat toegeschreven wordt aan een virusinfectie.
°°#008°° Wat als de mensen die straks en nu ziek worden van de 5G en andere straling allemaal gelabeld worden als Covid-19 patiënten? Dit gebeurt trouwens nu al, de doodsoorzaken worden gemanipuleerd.
°°#009°° Wat als de echte killer 5G + een zwak immuunsysteem + vaccins is en Covid-19 dient als afleiding en rookscherm? Dit wordt straks een slagveld wanneer 5G overal actief wordt.
°°#010°° Waarom worden de testen, de cijfers en de statistieken over het aantal doden en Covid-19 zieken gemanipuleerd? Dit wordt ook toegegeven door de overheid en de verpleegkundigen. Iedereen die sterft aan de jaarlijkse griep of een longaandoening is nu plots een Covid-19 slachtoffer. Men mag vanaf 24 maart alle sterfgevallen waarbij men het vermoeden heeft dat Covid 19 een mede-veroorzaker is van de sterfte, toevoegen aan het dodental. Dit geldt ook voor België. Laat dit even inzinken: er is geen epidemie, de personen die nu sterven in rusthuizen en ziekenhuizen worden allemaal onrechtmatig gecatalogiseerd als Covid-19 slachtoffers waardoor de cijfers kunstmatig hoog worden gehouden. Steeds meer dokters komen met die waarheid naar buiten. De sterfgevallen worden niet getest op Covid-19 en toch wordt op de overlijdensakte het virus als doodsoorzaak gezet. Dit geeft een vertekend beeld. Om te weten of er inderdaad sprake is van een epidemie dient men de 'oversterfte' te kennen, namelijk hoeveel extra sterfgevallen er zijn in vergelijking met voorgaande maanden en jaren. Gemiddeld sterven er in België (zonder Covid-19) per dag zo'n 300 tot 400 Mensen aan ziekte, ongeval of ouderdom waarvan de helft in de rusthuizen. En mét Covid-19 is dat iets meer, maar zeker niet voldoende om van een epidemie te spreken. De logische gevolgtrekking is: stop met paniek zaaien en met de lockdown die de hele economie vernietigt.
°°#011°° Nogmaals, waarom wordt iedereen die sterft tijdens de 'epidemie' automatisch gecatalogiseerd als een Covid-19 slachtoffer? In alle getroffen landen blijkt dat tot maar liefst 99% van de slachtoffers allerlei andere aandoeningen en (en dodelijke) ziekten hadden plus ouder dan 75 jaar waren plus een verzwakte weerstand hadden. Gezonde Mensen met een goede immuniteit sterven niet zo snel aan Covid-19. Verhoogt men kunstmatig het dodenaantal om angst te kunnen blijven verspreiden en de draconische maatregelen te verantwoorden?  
°°#012°° Waarom zijn er nu minder doden dan tijdens een gewoon, jaarlijks griepseizoen?
°°#013°° Waarom krijgen dokters geld uitbetaald telkens als ze een overlijden toeschrijven aan Covid-19?
°°#014°° Waarom wordt een test gebruikt (RT-PCR) die onmogelijk Covid-19 kan opsporen? RT-PCR test het genetisch materiaal op ontsteking, wat betekent dat iedereen met een spoor van ontsteking automatisch als Covid-19 patiënt wordt beschouwd. Deze test heeft een 80% foutmarge! Wordt de test misbruikt om een pandemie te kunnen uitroepen en al die strenge maatregelen op te leggen? Er is geen pandemie en ook geen epidemie. Er sterven wel Mensen, zoals altijd tijdens een griepseizoen, maar dit jaar veel minder dan tijdens andere jaren. De foute cijfers houden de mensheid in een angstpsychose. De overheid liegt, maar dat is uiteraard al lang geen geheim meer. De echte vraag is: waarom geloven Mensen nog steeds wat hen allemaal verteld wordt door virologen en autoriteiten die op de main stream media mogen komen? 
°°#015°° Waarom zegt Trump dat de ventilators niet nodig zijn? Is er dan geen epidemie van Mensen met ademproblemen?  Waarom verschijnen zoveel foto's van lege IC's in ziekenhuizen uit de VS?
°°#016°° Hier zijn 105 bewezen feiten die aantonen dat dit hele circus een fake epidemie is. Hoe duidelijk wil je het hebben. Nogmaals, er sterven Mensen zoals ieder jaar tijdens het griepseizoen en dat is jammer, maar sterven hoort nu eenmaal bij het leven. Er is geen epidemie noch een pandemie, althans toch niet erger dan andere jaren.
°°#017°° Waarom worden de honderden infodata en studies die aantonen dat er geen epidemie is, dat de cijfers gemanipuleerd worden, dat de quarantaine maatregelen overdreven zijn, dat de testen onbetrouwbaar zijn, dat de sterfgevallen zelden uitsluitend door Covid-19 komen, en dat de autoriteiten liegen,... niet in de media besproken?
°°#018°° Dit is nog een andere theorie. Is er een verband tussen Covid-19 en de asteroïde 1998 OR2 en de komeet C/2019 Atlas die momenteel in ons zonnestelsel rondcirkelen?  Een interessante hypothese. 
°°#019°° Waarom maakt men ieder jaar killer virussen in labo's en laat men ze dan los op de mensheid? Wie zijn deze zieke geesten die meewerken aan de vernietiging van Mens en planeet?
°°#020°° Waarom gebruikt men een griepachtig virus om Mensen massaal bang te maken? Alles draait blijkbaar om het zaaien van angst. Dr. Shiva Ayadurai zegt dat het dagelijks verspreiden van angst door de overheid de geschiedenis zal ingaan als de grootste fraude en poppenkast ooit, bedoeld om de controle te verwerven, economieën te manipuleren, afwijkende meningen te onderdrukken en een farma/medische dictatuur te vestigen.
°°#021°° Waarom wordt er niet massaal ingezet op het versterken van de immuniteit en weerstand, het enige wat echt werkt bij ziekteverwekkende parasieten? Is dit niet bijzonder vreemd en ontluisterend, nooit hoor je over maatregelen die echte bescherming brengen in plaats van handjes wassen en maskers dragen, namelijk vitamine C en D, kruiden, zilverwater, levende voeding, etherische oliën, enzovoort (zie verder).
°°#022°° Welke misdadige rol speelt de leugenachtige en hysterische main stream media in heel dit verhaal? Waarom vertellen alle main stream mediakanalen altijd op hetzelfde moment allemaal dezelfde verhalen? Bewijst dit niet dat ze in handen zijn van dezelfde magnaten die dicteren welke verhalen precies de wereld worden ingestuurd? En betekent dit niet dat er geen echte onderzoeksjournalisten meer bestaan (op tv en in de krant) en iedereen gewoon een voorgekauwde tekst afleest van de autocue? Hoe herken je makkelijk de (big pharma en andere) propaganda: het nieuws wordt wereldwijd via alle media gedeeld, de informatie is overal hetzelfde, geen enkele main stream media trekt de berichtgeving in twijfel, alle informatie die gedeeld wordt is vanaf dag 1 volledig dichtgetimmerd, de oplossingen die worden aangedragen gaan ten koste van onze vrijheden, en de overheden en bestuurders krijgen meer geld en macht.
°°#023°° Waarom wordt elk tegengeluid van het officiële verhaal ontkend en belachelijk gemaakt zonder verder onderzoek? Waarom worden nu honderden YouTube kanalen en FB groepen gecensureerd en verwijderd die de waarheid proberen te achterhalen? When tyrannies can't win the debate, they ban the debate. (David Icke)
°°#024°° Is het ondertussen niet duidelijk dat de gedwongen quarantaine totaal niets te maken heeft met het jaarlijkse griepvirus maar met een heel andere agenda?
°°#025°° Wist je dat er over heel de wereld Mensen op straat komen om te protesteren tegen de lockdown en dat dit niet in de main stream media komt? Ze snappen dat de big brother maatschappij stap voor stap wordt neergezet tijdens deze angst epidemie en dat het enige middel om dit te stoppen massale burgerlijke ongehoorzaamheid is.
°°#026°° En is het ondertussen niet duidelijk dat de lockdown onnoemlijk veel meer leed en dood zal veroorzaken dan het virus zelf? Wist je dat Mensen maximaal 3 weken mogen afgezonderd worden, daarna ontstaan allerlei psychologische pathologieën zoals depressies, gevoelens van afwijzing, geen zin om initiatief te nemen, verlies van interesse in het uiterlijk, gevoelens van onmacht en afhankelijkheid, lethargie, apathie,...Dit gebeurt bij gezonde en stabiele Mensen, bij labiele en zwakkere personen slaan de stoppen door en loert moord en zelfmoord om de hoek. Stop the love lockdown now!
°°#027°° Is het niet duidelijk dat er opnieuw en voor de zoveelste keer hetzelfde script wordt uitgevoerd: het beproefde angstscenario via de gekende technieken: orde uit chaos, probleem-reactie-oplossing, Hegeliaanse dialectiek. De mensen bang maken en overdonderen met propaganda en leugens zodat ze verlamd zijn en als kippen zonder kop de afgrond inlopen. Als je het eenmaal ziet, is het glashelder. Creëer een probleem (fake epidemie), lok een reactie uit (angst en de massa die een oplossing vragen aan hun 'meesters') en bied dan JOUW oplossing aan (vaccins, DNA test, strengere controles, love lockdown, politiestaat, whatever...). 
°°#028°° Vind niemand het vreemd dat politie, militairen en politici geen handschoenen en mondkapjes dragen en zich niet houden aan het 'social distancing'? Kijk eens naar de persconferenties van Trump, een hele zaal volgepropt met journalisten en militairen, niemand draagt maskers, iedereen zit naast elkaar en schud handen.
°°#029°°  En wat doen al die militairen (zonder mondmasker en afstand houden) hier in Europa? Er zijn Operatie Broadshare en Operatie Rescript, militaire missies in de UK om afgelegen gebieden te verkennen en te surveilleren, allemaal onder de noemer van Covid-19. Politie en leger werken samen om op te treden tegen publieke wanorde, rellen en plunderingen (of wellicht tegen iedereen die de big brother gevangenis en verplichte vaccinaties niet aanvaarden). Er is Operatie Defender Europe 2020 in oost Europa die een oorlog met Rusland wil simuleren. Het lijkt er heel sterk op dat men zich aan het voorbereiden is op iets heel groots wat dit jaar gepland staat. Deze Covid-19 epidemie zou wel eens een false flag kunnen zijn om de militair/medische machtsgreep op de wereld te verdoezelen. Het is oorlog, zo lijkt het wel, en de mensheid wordt aangevallen door haar eigen 'meesters', en dit is nog maar het begin. Trouwens, niet de elite is hier de grote schuldige, maar de ordervolgers (politie, militairen, overheden,...) die gewetenloos en kritiekloos uitvoeren wat hen opgedragen wordt, ook als dat tegen het geweten ingaat en het doden van burgers betekent. Luister hier wat Mark Passio over ordervolgers te zeggen heeft. Niet dat alle politie en militairen daarom 'slechte' Mensen zijn, maar wel danig gehersenpoeld en 'onwetend'.
°°#030°° Is het virus niet een ideale manier om een medische staat van beleg (martial law) af te roepen over de maatschappij? Creëert men zo een fake oorlogssituatie om alle vrijheden te kunnen afnemen? Er zijn geen gevangenissen en kampen nodig, iedereen zet zichzelf gevangen in eigen huis. Gaan we echt toelaten dat we uit onze huizen worden gesleurd en gedwongen in quarantaine kampen worden geplaatst? Zie je wat er gebeurt, gezinnen worden uit elkaar getrokken, bejaarden kwijnen weg, afgesneden van hun familie. Nu is het ook al verboden om te zwaaien voor het raam naar je man in het verpleeghuis. We zijn bang gemaakt door een fake epidemie zodat we vrienden en familie zouden mijden. De mindcontrol is absurd geworden.
°°#031°° Waarom wordt al het voedsel vernietigd in de VS? Boeren zien zich verplicht hun groenten te vernietigen en de melk weg te gooien. Officieel vanwege de lockdown (de voedselindustrie en horeca liggen stil). Maar dit zal straks leiden tot tekorten als het oogsttijd is, dit betekent honger en geweld in de herfst 2020.
°°#032°° Zal de nieuwe en strenge Corona wet in de UK (die een hoop vrijheden afpakt) overgenomen worden door de andere landen? Denemarken is al gevolgd, daar mag de overheid Mensen oppakken, in quarantaine dwingen en verplicht vaccineren zonder hun toestemming.
°°#033°° Is Spanje het eerste Europese land wat een politiestaat wordt? De lockdown stopt op 26 april maar de maatregelen die (blijvend?) ingevoerd worden, nemen alle vrijheid weg. Men overweegt volgende dingen: geen toerisme deze zomer (dit betekent duizenden faillissementen), Spanjaarden mogen het land niet meer uit, verplichte mondmaskers, horeca blijft dicht, social distancing blijft van kracht, alle privé gegevens worden doorgespeeld naar de overheid,...Dit alles vanwege een fake epidemie en amper 0,03% doden (die gemiddeld ouder zijn dan 75 jaar en reeds ziek) op de hele bevolking. Welke landen zullen volgen, Frankrijk en Italië?
°°#034°° Is dit het einde van privacy? Vanwege het virus wordt nu al aanbevolen (verplicht?) om een tracking app op de smartphone te zetten. Dit is het begin, wat nog zal volgen, is hallucinant. Velen zullen alles aanvaarden wat de 'meesters' beslissen omdat het nu eenmaal in het belang van de volksgezondheid is of omdat ze zo het virus onder controle kunnen krijgen of om whatever reden ze bedenken.
°°#035°° Is het niet heel symbolisch dat iedereen een masker draagt alsof ze hun eigen ware Zelf verbergen en niet kunnen/willen spreken. Maar het is nu tijd om op te staan in soevereiniteit, kracht, vrijheid en liefde om de elite aan te klagen, het slavensysteem te verlaten en alles te weigeren wat Mens en planeet kapot maakt. Doe de maskers af en spreek jouw zielswaarheid.
°°#036°° Waarom spreken steeds meer dokters en virologen zich uit tegen de huidige aanpak van en uitleg over de epidemie, het virus en de lockdown, zoals Prof. Sucharit Bhakdi, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Dietrich Klinghardt, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Shiva AyyaduraiDr. Annie Bukacek, Dr. Jeff Hoeyberghs en vele anderen. En waarom worden dokters en advocaten die kritiek hebben op het officiële Corona verhaal opgesloten in psychiatrische instellingen? Of nog erger, waarom worden holistische dokters die tegen big pharma en big medicine ingaan gewoon vermoord (ondertussen meer als 100 in de VS alleen al)?
°°#037°° Is het virus misschien een karmische terugslag van de genocide op de dieren en de natuur? Jaarlijks worden 64 miljard dieren geslacht en worden ontelbare hectares bos gekapt. De dieren uit de industriële vee- en pluimveeteelt zitten in kooien gedurende hun korte leven en worden gruwelijk mishandeld. Nu zitten ook wij opgesloten in ons huis en beperkt in onze vrije wil.
°°#038°° Is het niet bijzonder dat telkens wanneer een nieuw electromagnetisch netwerk in de wereld komt de laatste 150 jaar (radio, radar, tv, satellieten, gsm, 4G, 5G) er ook telkens een nieuwe griepachtige epidemie volgt? 
°°#039°° Waarom is een groot deel van de massa zo volgzaam en doet zomaar alles wat hen opgelegd zonder vragen te stellen en zelf onderzoek te doen, net als schapen die naar de slachtbank gaan? Het is werkelijk hallucinant als je de reacties van de lezers leest op de krantenberichten, velen vragen zelf om opsluiting en hogere boetes, roepen op om iedereen te verklikken en zijn onverdraagzaam uit angst. Het verdeel en heers spelletje in combinatie met de propaganda is weeral eens succesvol gebleken.
°°#040°° Waarom zien zo weinig Mensen dat dit allemaal vooraf gepland en georganiseerd werd? Hoe kan het in godsnaam dat 4 miljard Mensen zich zomaar  laten opsluiten, toestaan dat ze hun job verliezen, akkoord gaan dat ze hun familie en vrienden niet meer kunnen ontmoeten en toestemmen in een doorgedreven controle...allemaal omdat de tv het zegt? Het is eigenlijk hypnose, het is een vorm van magie.
°°#041°° Is deze crisis niet het gedroomde scenario voor een machtsovername door de globalisten?
°°#042°° Hoeveel mensen gaan uiteindelijk en met plezier in de rij gaan staan om een onbekend vaccin te laten inspuiten terwijl ze hun smartphone als spionagetoestel laten gebruiken? Wist je dat de nieuwe smartphones standaard de tracking- en spionage app ingebouwd krijgen die aanbevolen (verplicht?) wordt door de overheid om Covid-19 te monitoren?
°°#043°° Hoe kan het dat we zomaar toelaten om opgesloten te worden, dat we aanvaarden dat de landsgrenzen worden gesloten, dat de avondklok wordt ingesteld, dat de economie om zeep gaat, en dat armoede, echtscheidingen, huiselijk geweld, ontslagen, zelfmoorden en financiële problemen om de hoek loeren... dit alles omdat een jaarlijkse griepvariant zich aandient?
°°#044°° Wie kent eigenlijk de agenda die nu uitgerold wordt en werkelijkheid zal worden wanneer we niets doen? Die is namelijk makkelijk te vinden en na te lezen, want 'ze' maken alles vooraf openbaar. Wist je dat het verplichte vaccinatie paspoort gepland is voor 2022? Wist je dat er een digitaal ID komt voor iedereen, wat gekoppeld wordt aan verplichte vaccinaties, namelijk ID2020? Zonder dit ID zul je niet langer kunnen reizen, werken en winkelen. Ouders die hun kinderen niet vaccineren, verliezen het recht op ouderschap. En uiteraard komt dit samen met de veelbesproken inplant chip en digitale (onderhuidse) certificaten, de zogenaamde Quantum-Dot Tattoos of nano-diamanten. Voor alle duidelijkheid, er zijn dus 2 digitale chips (een inplantbare chip ter grootte van een rijstkorrel en een kleine medische nanopartikel tattoo die werkt via 5G). De tattoochip op de huid zendt en ontvangt data via 5G afkomstig van A.I. via de cloud. Het is één van de vele redenen waarom 5G noodzakelijk is en ondanks het protest wordt neergepoot. En de vaccins zijn derde generatie vaccins die het DNA in de lichaamscellen kunnen veranderen (heel scary stuff).
°°#045°° Waarom organiseerde Bill Gates 3 maanden voor de uitbraak een grote simulatie oefening (Event 201) over een Corona virus dat transmuteert van vleermuis naar Mens en een wereldwijde pandemie veroorzaakt?
°°#046°° En wat te denken over de blueprint die de Rockefeller Foundation in 2010 neerschreef waarin het scenario voor een toekomstige wereld staat en waar een pandemie gepland wordt om totale controle te verwerven (zie Lock Step, pag.18)? Wijst dit niet op een lang vooraf geplande aanval?
°°#047°° Ook in 2001 lanceerde de VS al een simulatie over een virus pandemie (Operation Dark Winter) en ook in 2018 (Clade-X) die vrij exact voorspellen wat er nu allemaal gebeurt en wat nog zal gebeuren (wanneer hun plan slaagt). In 2017 sprak Bill Gates ook al over een pandemie in een Ted Talk. En in 2017 was er Branch Plan 3650 van het Pentagon die het huidige pandemie scenario precies uitvoert. Zoals gezegd, alles wijst er op dat deze fake epidemie vooraf werd gepland en dat een virus wordt gebruikt als biologisch wapen (angst) om een onderliggende agenda uit te rollen.
°°#048°° En laten we het maar niet hebben over de vele Hollywood virus pandemie films. Is dit predictive programing? Contagion, 12 Monkeys, 28 Days Later, Outbreak, Blindness, Black Death, World War Z,...En dan is er nog de Netflix docu 'The Next Pandemic' die 1 maand voor de uitbraak uitkwam en Bill Gates en de vaccin industrie promoot en verdedigt.
°°#049°° Waarom worden de economie, de kleine zelfstandigen en de werknemers het faillissement in gedwongen?
°°#050°° Is het virus de aanleiding voor het versneld afschaffen van cash geld?
°°#051°° Is het virus de aanleiding om iedereen afhankelijk te maken van het technocratische, digitale big brother systeem? We zien toch allemaal de drones die iedereen bespioneren en de spionage apps op de smartphone en dit is nog maar het begin in afwachting van 5G (wat alles met alles gaat verbinden).
°°#052°° Is dit het grootste experiment in social engineering ooit bedacht?
°°#053°° Is er een economisch/politieke oorlog bezig tussen China/VS in verband met de petrodollar en de claim van China dat ze tegen 2030 de grootste macht ter wereld willen worden? En wordt die oorlog uitgevochten met biologische viruswapens? Wou China wraak nemen op de VS (vanwege de blokkades en handelsrestricties) via een gewapend virus?
°°#054°° Wordt het komende basisinkomen gekoppeld aan verplichte vaccinatie en inplantchip?
°°#055°° Klopt het verhaal dat de Corona bloedtest en het komende vaccin besmet zijn met Corona en allerlei andere ziekmakende rommel?
°°#056°° Wist je dat er een Corona virus in het griepvaccin zit wat ontwikkeld werd door het Pirbright Institute waar ook Bill Gates met zijn geld in zit?
°°#057°° Is het niet opvallend dat Mensen die een griepvaccin nemen veel vatbaarder zijn voor Covid-19? Meer nog,  Dr. Judy Mikovits, die 40 jaar ervaring heeft met virussen, zegt heel stellig dat Covid-19 enkel en alleen via inenting in het lichaam kan komen, en niet via niezen, hoesten of knuffels.
°°#058°° Wie profiteert het meest van deze crisis? Nogmaals: wie profiteert het meest van deze crisis?
°°#059°° Is het echt nodig dat gevangenen nu voortijdig worden vrijgelaten uit angst voor het virus? En dat alle kerken worden gesloten in vele landen?
°°#060°° Waarom roept Bill Gates al vele jaren op om iedereen te vaccineren (met zijn vaccins)? En waarom zegt hij nu dat niemand nog naar buiten mag tot er een vaccin is?
°°#061°° Wie vertrouwt Bill Gates en zijn vaccins nog als je weet dat hij oproept om de wereldbevolking met 15% terug te brengen....door middel van vaccins?
°°#062°° Bill Gates is een eugeneticus, dat is iemand die gelooft dat er teveel (nutteloze) Mensen zijn en dat we de wereldbevolking moeten managen (verminderen) en dat uitverkorenen (zoals hijzelf) het recht hebben om voor god te spelen.
°°#063°° Wie is bereid zijn leven in handen te geven aan een software ontwikkelaar (Bill Gates) die vlakaf zegt dat de lockdown dient om te voorkomen dat Mensen natuurlijke immuniteit ontwikkelen, zodat hij dan meer testkits, medicijnen en vaccins kan verkopen? En die nu druk bezig is om maar liefst 7 fabrieken te bouwen om de massaproductie van vaccins te starten. Wist je trouwens dat het WHO toegeeft dat vaccins onveilig zijn en niet werken?
°°#064°° De wereldwijde Bill Gates vaccinatie programma's hebben ondertussen voor honderdduizenden doden gezorgd. Gates is een heel zieke psychopaat en je moet wel erg dwaas en gek zijn om een vaccin uit zijn fabriek in je lichaam te spuiten. En blijkbaar is de mensheid massaal wakker aan het worden, kijk maar eens op de Instagram van Bill Gates, zijn pro-vaccin posts worden in duizenden commentaren met de grond gelijk gemaakt. Er loopt al een petitie om hem voor het gerecht te brengen. En zijn nieuwe advertentie voor Microsoft HoloLens waarin satanist Marina Abramovic meespeelt, werd na enkele dagen noodgedwongen verwijderd vanwege teveel kritiek. The Cabal is going down. 
°°#065°° Hoeveel geld zal het jaarlijks vaccineren van 8 miljard mensen opbrengen? Er worden maar liefst 70 vaccins ontwikkeld tegen Covid-19, de eerste zullen klaar zijn tegen de herfst. Normaal duurt de ontwikkeling van een betrouwbaar vaccin 15 jaar, nu kan het blijkbaar op enkele maanden tijd. Uiteraard betekent dit dat het vaccin onvoldoende wordt getest en dat de Mensen die zich laten inspuiten proefkonijnen zijn voor een medisch experiment. Bovendien muteert het virus constant, een griepvaccin of Covid-19 vaccin heeft dus eigenlijk weinig zin, voor je weet is er al Covid-20 en andere varianten. Het kan ook zijn dat ze het vaccin al klaar hadden nog voor de uitbraak en daarom kunnen ze het nu zo snel op de markt brengen. Wat opnieuw bewijst dat dit allemaal gepland is.
°°#066°° Ondertussen komt ook naar buiten dat de (vorige) Corona vaccins een ware ravage onder de testdieren veroorzaakte, ontstekingen in het lichaam gevolgd door de dood. En ja hoor, Bill Gates, Anthony Fauci en de vaccinproducenten wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de ziekmakende gevolgen van het vaccin (te lezen op de bijsluiters). Zo vermijden ze natuurlijk miljoenen schadeclaims. Anthony Fauci heeft al laten weten dat ze de Covid-19 vaccins NIET zullen testen op dieren om zo snel mogelijk klaar te zijn (herfst 2020). De echte reden is wellicht dat er teveel zware bijwerkingen zijn waardoor het vaccin afgekeurd zou worden.
°°#067°° Waarom wordt de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) betaald door Bill Gates en geleid door een (bewezen) corrupte crimineel (Tedros Adhanom)? Wist je dat 85% van de fondsen die de WHO in stand houden afkomstig zijn van farmaceutische bedrijven en elite stichtingen? Met andere woorden: de WHO is niet onpartijdig en neutraal maar voert een agenda uit die tegen de mensheid gericht is.
°°#068°° Waarom stopt president Trump met de jaarlijkse VS bijdrage aan de WHO? Volgens hem leveren ze slecht werk en is de WHO vooral een drukkingsmiddel van China, big pharma en Bill Gates. Het is ook één van de belangrijke peilers voor de NWO (Nieuwe Wereld Orde). Waarom censureert de WHO YouTube en Facebook posts? Heeft Trump gelijk als hij zegt dat China onverantwoordelijk heeft gehandeld door te laat (foute) informatie te geven en de grenzen open te laten? Er zijn al verschillende schadeclaims van triljoenen dollars geëist van China vanwege de coverup en het in gevaar brengen van de hele wereld.
°°#069°° Wat is de oorsprong van het virus? Wat is het P4 labo in Wuhan eigenlijk, wat doen ze daar? Wil China leider worden in biologische oorlogvoering? Is dit virus een biowapen van de CCP (Chinese Communistische Partij) of van een NWO organisatie? Heeft China Corona monsters 'gestolen' uit een lab in Canada om daarmee een dodelijk virus te maken? Of werden de monsters naar China gebracht omdat het verboden is in het Westen om biologische wapens te maken? Werd het virus bewust verspreid of was er een 'ongeluk' in het labo? Waarom liegt China over wat er aan de hand is, wat proberen ze te verbergen? Waarom worden virus aminozuren van vleermuizen gevonden in Covid-19 terwijl men weet dat een natuurlijke virusmutatie van dier naar Mens (op de Wuhan markt) onmogelijk is, tenzij men er aan sleutelt in een labo? Het virus is dus man-made en niet natuurlijk. Het lijkt erop dat Covid-19 een nieuw en bewust ontworpen, zelf reproducerend virus is waar geen enkel vaccin of kudde immuniteit kan tegen helpen. Laten we ook niet vergeten dat China een totalitaire politiestaat is en dat de CCP haar hand niet omdraait om miljoenen Mensen te doden. Het zou de eerste keer niet zijn (Mao regime = 45 miljoen doden door terreur in 25 jaar). David Rockefeller, een vooraanstaand lid van de Cabal, zei in 1973 over de Chinese dictatuur: 'The social experiment in China under Chairman Mao's leadership is one of the most important and successful in human history.'
°°#070°° Verzwijgt China het werkelijke dodenaantal in Wuhan? Wat is de connectie tussen China en de WHO?
°°#071°° Is het niet heel verontrustend dat 14 van de 17 ontwikkelingsdoelen van de VN zullen bereikt worden door massa vaccinaties?
°°#072°° Is het niet bizar dat een dokter die een goedkoop en werkend geneesmiddel voorschrijft tegen Covid-19 wordt terug gefloten door de inspectie? En ook een Franse dokter heeft een goedkoop en snel werkend middel gevonden. En het wordt nog gekker: Anthony Fauci en het NIH waren al in 2005 op de hoogte dat het natuurlijk middel Chloroquine (of Artemisia) werkzaam is tegen Corona virussen. Maar dit werd verzwegen waardoor duizenden Mensen in de VS onnodig stierven/sterven.
°°#073°° Wat is de échte agenda achter de fake epidemie? Denk je dat dit allemaal toevallig gebeurt? Wake up!
°°#074°° Stel dat je een krachtig virus hebt, opgewaardeerd en gemanipuleerd in een labo waardoor het besmettelijk en dodelijk wordt, een virus wat de hele wereld in paniek en angst brengt. En stel dan dat jij alleen over de genezing (vaccin) beschikt. Wat een macht en rijkdom zou dat niet betekenen? Zie ook de must see film V for Vendetta.
°°#075°° Kan het zijn dat dit het stappenplan is (tot machtsovername) via... fake epidemie -> lockdown -> 5G uitrol -> ID2020 -> verplichte vaccinaties -> hyperinflatie -> economische crash -> technologische controle politiestaat -> hunger games society -> genocide -> depopulatie -> werelddictatuur door de elite over de resterende slaven? Dit plan is ook bekend als agenda 2030.
°°#076°° Is deze aanval op de mensheid de laatste troefkaart van de Cabal of komt er nog iets veel groters? Iedereen opsluiten in eigen huis en de economie laten crashen lijken de voorbode van een waar armageddon, een wereldbrand zonder gelijkenis.
°°#077°° Is het virus de 9/11 false flag van de nieuwe generatie en de aanleiding om alle vrijheden af te nemen, zoals de nieuwe UK Corona wet al duidelijk bewijst?
°°#078°° Waarom worden 5G masten opgetrokken en allerlei wetten goedgekeurd nu iedereen binnen zit en in de ban van Covid-19?
°°#079°° Is het Covid-19 virus echt zo gevaarlijk als wordt beweerd? Is het dodelijker dan de griep? Zelfs het 'Johns Hopkins University of Medicine’s Coronavirus Resource Center' zegt dat de sterfgevallen door Covid-19 belachelijk laag zijn (0,007 % van de VS bevolking) en nooit aanleiding kunnen zijn om een lockdown op te leggen die de economie vernietigt. En volgens  professor Yitzhak Ben Israel van de Tel Aviv University maakt het niet uit of je de bevolking in quarantaine vastzet of niet, het virus komt op, piekt en verdwijnt overal op dezelfde manier.
°°#080°° Klopt het verhaal wat sommige virologen beweren, namelijk dat een virus niet leeft en ook niet overdraagbaar is (behalve door rechtstreekse injectie)? En dat het dus ook niet besmettelijk is wanneer Mensen samen komen in de supermarkt of op café. Nogmaals, een virus is niet besmettelijk en hier kun je lezen waarom niet. Dit feit schijnt ook algemeen bekend te zijn in de medische wereld, waarom krijgen we dit niet te horen?
°°#081°° Is het waar dat virussen worden aangemaakt door het lichaam om zichzelf te reinigen wanneer de goede bacteriën niet langer al het 'afval' kunnen afbreken?
°°#082°° Zijn virussen in feite exosomen en geen oorzaak van ziekte, maar een symptoom van een  lichamelijke detox? Betekent dit dan niet dat alle testen fake zijn en gewoon dienen om het DNA van iedereen in een databank te krijgen?
°°#083°° Trouwens, hoe kun je eigenlijk een vaccin maken tegen iets (een virus) wat niet als zodanig bestaat?
°°#084°° En mocht een virus echt leven én overdraagbaar zijn door cash geld bvb., zou 90% van de bevolking dan nu al niet dood moeten zijn door alle vorige virussen van de afgelopen eeuw. Volgens professor viroloog dr. Hendrik Streeck is Covid-19 niet overdraagbaar via voorwerpen.
°°#085°° Maar als een (natuurlijk) virus niet leeft en ook niet rechtstreeks overdraagbaar is, wat is er dan aan de hand? Zou het kunnen dat Covid-19 een 'designer' virus is, en gemaakt werd in een labo (Wuhan) door een farmaceutisch bedrijf (WuXi AppTech) en gesponsord door George Soros? Werd het virus ontwikkeld, samengesteld en gemanipuleerd (knip en plakwerk) om een biowapen te maken wat wél besmettelijk en dodelijk kan zijn?
°°#086°° Waarom horen we altijd dezelfde virologen op het nieuws die aanhangers zijn van de (verkeerde) 'kiemtheorie' van Pasteur en nooit de vele andere virologen die de (juiste) 'terreintheorie' van Béchamp aanhangen?
°°#087°° Is het niet opvallend dat we dagelijks worden bang gemaakt via de media, de boetes en de politie die voortdurend controleert of je wel doet wat de overheid allemaal verzint en oplegt?
°°#088°° Wordt die gemanipuleerde angst niet gebruikt om kliklijnen en verklik en volg apps te verantwoorden en verraders te maken van onze kinderen en ouders? Hoe gek kun je zijn om je eigen persoonlijke data en privacy te grabbel te gooien en mee te werken aan spionage?
°°#089°° Is het onderhand niet duidelijk voor iedereen dat de 'New World Order' al lang geen conspiracy meer is maar onder onze ogen wordt geïnstalleerd?
°°#090°° Waarom is het nu verboden om elkaar te knuffelen en om samen te komen (om samen een nieuwe wereld te creëren)? Gaan we echt blijven luisteren naar dwaze raad van narcisten die zeggen dat we onze grootouders niet meer kunnen zien en vastpakken tot iedereen een giftig vaccin neemt?
°°#091°° Wat doet de quarantaine en het gebrek aan natuur met onze mentale gezondheid?
°°#092°° Wat veroorzaakt langdurig contactverbod als je weet dat baby's die niet geknuffeld worden na een tijdje...ziek worden en sterven?
°°#093°° Is het niet verbijsterend dat op 2 weken tijd iedereen bang is geworden van elkaar en de ander ziet als een vijand met mondmasker en een gevaarlijk virus in zijn lijf?
°°#094°° Wordt het 'social distancing' gebod gebruikt om de verbondenheid, behulpzaamheid en eenheid tussen de Mensen kapot te maken? Separatie = afscheiding = isolatie = destructie = verdeel en heers = satanisme.
°°#095°° En is er ook niet een relatie tussen 5G en 'social distancing'? Want om iedereen te kunnen screenen via gezichtscamera's, satellieten en andere spionage apps (die werken op 5G) dient er minimaal 1 meter tussen de targets te zijn. Het fabeltje van 'afstand bewaren' helpt dus om de individuen uit groepen te isoleren voor camera controle.
°°#096°° Komt dit samenscholingsverbod niet erg goed uit voor regeringen die onder druk stonden (Frankrijk/gele hesjes - Hong Kong/opstanden - Netanyahu/proces en veroordeling - boerenprotest/Nederland en vele andere). Het volk werd het zwijgen opgelegd via een biologisch wapen, een onzichtbare vijand.
°°#097°° Is deze lockdown niet een inbreuk op bijna alle artikels uit de 'Universele Verklaring van de Rechten van de Mens' en ook nog eens een schending van de grondwet? In Duitsland wordt de overheid al voor de rechtbank gedaagd wegens verregaande schending van de mensenrechten.
°°#098°° Zal het virus gebruikt worden om iedereen (die nog wil meedoen aan de maatschappij) verplicht te vaccineren met gif, nanopartikels en tracking apps?
°°#099°° Is het echt zover gekomen dat we volledig eigendom zijn van de staat (lichaam en mind)?
°°#100°° Wat als ze besluiten om de quarantaine te handhaven tot er een vaccin is en iedereen onder een medische dictatuur valt?
°°#101°° Is deze Covid-19 een test om te zien hoe gehoorzaam en volgzaam iedereen is en komt de echte klapper pas later (in de maand december volgens sommigen)?
°°#102°° Wat als we ons niet langer bang laten maken en massaal de straat op gaan en elkaar terug ontmoeten zonder vrees?
°°#103°° Is het niet zo dat de beste manier waarop we de Covid-19 slachtoffers kunnen eren, is om deze beerput open te breken en de waarheid naar boven te brengen? The truth will set you free.
°°#104°° En tot slot, wat betekent dit allemaal op exo-politiek en interdimensionaal vlak? Is er een spirituele oorlog bezig? Is de grote ontwaking (ascensie) begonnen? Wist je dat het volgens de Ethiopische orthodoxe kalender nu 2012 is, dus het einde van de Maya kalender en het begin van een nieuw tijdperk? Gaan velen het Aardse speelveld verlaten? Zie ook laatste hoofdstuk.

If you believe this virus is spread human to human, the antidote is building the immune system with eating plants & natural medicines and sitting in nature alone or with your immediate family, soaking up vitamin D & sunshine.

If you believe that this virus is symptoms of 5G exposure, then the antidote is sitting in nature, connecting to Mother Earth, building your immunity with eating plants and natural medicines - submerge yourself in water & dirt.

If you believe that this is all a hoax and you just need to sit back while Q saves us all, then the answer is sitting in nature, build a garden for the new earth, commune with God, eat plants & natural medicines that strengthen your connection and open your channel to the new earth frequency ~ ascend with her.

If you believe the economy is collapsing, and authoritarian dictatorship is imminent, the most radical thing you can do in protest is build a garden, releasing dependency on the system.

If you believe that Mother Earth is mad at us and purging the human race, the answer is go outside and listen, build a garden, align with her.

The answer is always nature. Always.
We do not have to argue about the why. The antidote is obvious. 
Alignment with the mother, with our source of nurturance. 
Remembering everything we use and need comes from her. 
Give thanks. Humble. Slow down. Observe. Listen.
(Katie LaMonte)

Een reddende engel...of een nieuwe valkuil?

Ondertussen kennen veel mensen ook de verhalen van de white hats, Q-anon en Trump die momenteel bezig (zouden) zijn om de Cabal op te ruimen. Zie ook deze docu van Janet Ossebaard - Fall of the Cabal (Eng) of Val van de Cabal (Nl). En ook haar boeiende reeks over Covid-19. Dit is wat sommigen beweren:

° Het CCP virus (ontwikkeld door de Chinese Communistische Partij) is echt maar er bestaan reeds meerdere geneesmiddelen (zoals Hydroxychloroquine en vitamine C).
° Het virus werd gepland en mogelijk gemaakt door de CCP in samenwerking met de VN, George Soros, de Cabal, Bill Gates en gemanipuleerde mediabronnen.
° Het doel van het virus is de vernietiging van de VS economie, een globalistische machtsgreep op de wereld, het herstellen van de sekstrafieken en het afzetten van Trump.
° Trump en zijn militairen zijn op de hoogte van deze plannen.
° De lockdown is bedoeld om erger te voorkomen (de doden door het virus en mogelijke aanslagen door de Cabal).
° Trump en de white hats arresteren ondertussen tienduizenden elite kopstukken uit de wereld van politiek, industrie, Hollywood,...

David Icke evenwel gelooft dit hoopgevend verhaal niet. Hij denkt dat Trump ook deel uitmaakt van Cabal en het 'bad cop/good cop' spel speelt. Veel mensen gaan afwachten tot Trump de wereld redt en plaatsen zo hun kracht opnieuw bij de overheid. Maar Trump is ook maar een puppet in handen van grotere belangen en meesters boven hem. Hij heeft geen enkele macht, FEMA neemt nu de beslissingen. Bovendien beweren Q-anon en de 'believers' nu al drie jaar dat het 'moeras wordt opgekuist' maar daar is nog steeds weinig van te merken. Het ziet er naar uit dat Q-anon een ingenieuze psy-op is om de truther beweging op een dwaalspoor te zetten. David Icke roept op om soeverein te worden en gewoon hun spel niet langer mee te spelen. Dit kan alleen lukken als we massaal wakker worden en de scenario's doorzien. De social media spelen daarbij een belangrijke rol om info te verspreiden en de groep die wakker is, groter te maken.

Dit is het moment van de splitsing. Sommigen zullen kiezen voor het transhumanisme en de politiestaat en anderen zullen hun macht en vrijheid terugnemen. Respecteer ieders pad zonder oordeel. De kunstmatige technologie van de matrix is heel verleidelijk, maar het gaat om het ontwikkelen van de eigen, innerlijke, organische technologie. We zijn geen slachtoffers, we hebben de kracht om deze uitdagende tijden door te komen en een nieuwe wereld te creëren. Het is tijd om samen te komen, groepen te vormen en het systeem los te laten. Daarom zijn ecodorpen en familiedomeinen de ideale uitweg en de basis voor een nieuwe samenleving. We zitten in een zerofield, een nulpunt energie veld, ALLES IS NU MOGELIJK. Het hangt af van ons bewustzijn en onze keuzes, onze collectieve gedachten. En dit is ook het enorme positieve aspect van de lockdown (voor wie klaar is), namelijk de mogelijkheid en de tijd tot her-oriëntatie en de creatie van een nieuwe toekomst. Wees authentiek, wacht niet op redders buiten jou, save yourself, neem de controle over je leven terug. Stap uit het experiment. Zet de TV uit en ga terug de natuur in. Keer naar binnen. Weiger het angstscenario. Help elkaar in plaats van elkaar te verklikken. Begin met het schrijven van jouw scenario en de inrichting en voorbereiding van je familiedomein. Bouw verder aan jouw tijdlijn, elke dag en iedere minuut. Want wij zijn de handen, het hart en de kracht van de nieuwe wereld. En ons aantal groeit dagelijks exponentieel. Alles komt uiteindelijk goed, maar er is veel werk te doen, er zijn keuzes te maken.

Virus controverse

Wat velen wellicht niet echt weten, is dat er verschillende theorieën en visies zijn op de wereld van virussen en bacteriën en hun rol in het menselijk lichaam. Alle virologen die hun verhaal komen vertellen op de main stream media kanalen geloven in de 'kiemtheorie' van Louis Pasteur. Dat is erg eenzijdig want Pasteur gaf op zijn sterfbed toe dat zijn theorie niet correct is. Die theorie zegt dat virussen en bacteriën slecht zijn en de oorzaak van ziekte en dus moeten bestreden worden. De hele industrie van vaccinatie en antibiotica is gebaseerd op deze theorie. En er wordt heel veel geld en lobbywerk gestoken om dit geloof recht te houden want het is een miljarden business. Maar wat als die theorie niet klopt? Wat als vaccinatie gebaseerd is op fraude en fake wetenschap?

Een andere en tegengestelde visie komt van een tijdgenoot van Pasteur, namelijk Antoine Béchamp met de zogenaamde cel- of terreintheorie. Die stelt dat virussen en bacteriën overal zijn en ook een functie hebben, ze hebben een symbiotische relatie met hun gastheer. Cruciaal voor een goede gezondheid is het innerlijk milieu en goed werkende cellen. Pas wanneer de cellen en organen van de gastheer zwak of beschadigd zijn, ontstaan er ziektekiemen. Let wel, de ziektekiemen zijn eerder een symptoom en geen oorzaak van een ziekte. Het doden van de ziektekiemen is als het doden van de boodschapper zonder naar de boodschap te luisteren. Béchamp raadde aan om te focussen op een sterke gezondheid en een goed werkend immuunsysteem (via voeding, hygiëne, kruiden, ontgifting,...) waardoor de gevaarlijke bacteriën en virussen zich niet kunnen ontwikkelen. Mensen met een zwakke gezondheid en een gebrekkig immuunsysteem (door een foute levenswijze) worden uiteindelijk het slachtoffer van infecties. De bacteriën vallen vooral de zwakkeren aan, de logische aanpak is dus: behandel in de eerste plaats de patiënt (door zijn immuniteit te versterken) en niet de infecties. Het is niet het virus wat de Mensen doodt, maar het gebrekkig immuunsysteem.
Ziekte is een signaal om het komende en noodzakelijke genezingsproces aan te kondigen. Het zelfhelend vermogen (het immuunsysteem) is verstoord of verzwakt en ziekte is een manier om het terug te krijgen door aan de alarmbel te trekken en het lichaam 'te redden'. Symptoombestrijding (via medicijnen, vaccinaties enz.) is dan ook de verkeerde weg. Deze aanpak geneest de ziekte niet maar onderdrukt ze en ondermijnt in de meeste gevallen ook nog eens het zelfhelend vermogen. Daardoor kan de oorzaak van de ziekte onderhuids blijven voortwoekeren. Men kan beter leren luisteren naar de signalen van het lichaam. Dat vergt inzicht in het ontstaan van de ziekte om de oorzaak van de verstoring te vinden én het bewust kiezen voor een veel gezondere leefstijl waardoor het innerlijk milieu in evenwicht is en het immuunsysteem op volle kracht werkt.

Maar wat is een virus eigenlijk? En wat is ziek zijn? Het onderzoeken meer dan waard, want er zijn verschillende visies. Wellicht nog te vroeg om onweerlegbare conclusies te trekken maar er worden een aantal mogelijkheden geopperd. Besef dat er helemaal geen unanimiteit is bij wetenschappers en virologen over wat een virus is en hoe het werkt.  Goed om weten is dat vele verhalen die vroeger als een conspiracy en fake werden weg gelachen ondertussen zijn bevestigd als waarheid (Kennedy moord, Lady Di moord, 9/11 inside job, chemtrails,...). Ook nu worden veel beweringen over de virus epidemie als fake weg gezet, maar de toekomst zal uitwijzen of dit wel zo is. De Germaanse Geneeskunde heeft een andere visie op virussen. Verschillende onderzoekers en virologen beweren bvb.
° dat virussen worden aangemaakt door het lichaam om zichzelf te reinigen wanneer de goede bacteriën niet langer al het 'afval' kunnen afbreken.
° dat alle virussen in wezen goede virussen zijn en noodzakelijke cellulaire reacties om het lichaam te detoxen en in leven te houden.
° dat virussen worden gemaakt door de cellen als een soort oplosmiddel bedoeld om de gifstoffen op te lossen en te verwijderen.
° dat virussen een ondersteunende functie hebben in de interactie tussen cellen.
° dat virussen specifiek zijn voor de cel die ze heeft gemaakt.
° dat virussen niet kunnen overgedragen worden tussen soorten (mens/dier).
° dat een virus niet 'leeft' (en hoe kan iets wat dood is zich vermenigvuldigen en een lichaam binnendringen?).
° dat een virus niet kan bestaan buiten een lichaam.
° dat de enige manier waarop een virus kan overgedragen worden tussen soorten is wanneer het wordt gemaakt in een fabriek en daarna wordt geïnjecteerd.
° dat virussen genetisch kunnen veranderd en aangepast worden waardoor ze 'bewapend' zijn en verwerkt kunnen worden in vaccins en biowapens.
° dat het nog nooit is bewezen dat een virus een ziekte veroorzaakt.

Er is een belangrijk boek geschreven door Torsten Engelbrecht en Claus Köhnlein met de titel Virus Mania. Daarin staat het volgende. Wie de main stream media volgt, denkt al snel dat de wereld constant wordt overspoeld door gevaarlijke virusepidemieën. De krantenkoppen waarschuwen voor het humaan papillomavirus (HPV) wat baarmoederhalskanker zou veroorzaken en het vogelgriepvirus, H5N1. Het publiek wordt voortdurend geterroriseerd door berichten over SARS, BSE, hepatitis C, AIDS, Ebola, Polio, Corona, Covid-19 en vele andere. Maar niemand spreekt ooit over een zeer fundamenteel en wetenschappelijk FEIT, namelijk het bestaan, het pathogene karakter en de dodelijke effecten van deze 'virussen' zijn nog NOOIT bewezen. In het boek laten de auteurs zien dat deze zogezegde besmettelijke virussen in feite deeltjes zijn die door de cellen zelf worden geproduceerd als gevolg van bepaalde stressfactoren zoals medicijnen, verkeerde voeding, pesticiden, luchtvervuiling en zware metalen. Wat we nu zien op Aarde, is geen virus epidemie maar een epidemie van angst. En zowel de media als de farmaceutische industrie zijn de hoofdverantwoordelijken voor het propageren en promoten van angst onder de bevolking. Angst die dan gebruikt wordt om heel winstgevende businesszaken te beginnen of voort te zetten. Een mooi voorbeeld van een 'fake' en corrupt virusverhaal is dat van HIV/AIDS.  Nog nooit heeft iemand een HIV virus ontdekt onder de microscoop. Maar de HIV hypothese werd wel gebruikt om big pharma te sponseren voor onderzoek en ontwikkeling van medicijnen (en tot op heden hebben ze nog steeds geen werkend middel tegen AIDS gevonden) en om het foute virus/ziektekiem verhaal verder in leven te houden.

De farmaceutische bedrijven en vele wetenschappers verdienen enorme sommen geld door een medisch systeem te handhaven wat eenzijdig gebaseerd is op het bestrijden van ziektekiemen. 'Het belangrijkste doel van commercieel gefinancierd klinisch onderzoek is het maximaliseren van het financiële rendement op investeringen, niet op gezondheid', zegt John Abramson van de Harvard Medical School. Er wordt nooit of te nimmer aandacht besteed aan het verhogen van de weerstand, aan het versterken van de immuniteit en het optimaliseren van het innerlijk terrein waardoor 95% van de ziekten en virussen spontaan zouden verdwijnen. Big pharma en big medicine zijn niets meer dan verdienmodellen en veroorzaken onnoemelijk veel leed en ellende. Kijk ook even naar het verhaal over malaria en de geneesplant Artemisia (Alsem), ook bekend als Chloroquine, die geboycot en verboden wordt in veel landen. Artemisia werkt supergoed tegen malaria, het heeft geen bijwerkingen en het is spotgoedkoop. En het werkt ook tegen Covid-19. Maar de farma maffia en de WHO pushen hun eigen chemische middelen en vaccins die minder goed werken, duurder zijn en vele bijwerkingen tonen.

De oorlog om het bewustzijn

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Wie had ooit kunnen denken dat de derde wereldoorlog niet met bommen en kogels zou uitgevochten worden maar via mindcontrol, vaccinaties, chemtrails, mediamanipulatie, censuur, inplant nanochips, virussen, frequentiewapens, sociale controle en angstprogrammering. Inderdaad, deze oorlog gaat om de controle over het bewustzijn en niet om geld en macht, want dat hebben ze toch al genoeg. En de sleutel is 5G, want dit nieuwe netwerk laat toe om een totaal controlegrid via technologie over de Aarde te leggen. Geen privacy en geen vrijheid meer. Big brother is taking over. De andere onderliggende agenda van het virus is duidelijk het verplichte vaccin en het digitale ID2020 als aanloop naar Agenda 2030.

Choose 5D, lose 5G

Tijdens het verplicht huisarrest worden in België/Nederland stralingsmasten opgetrokken en 5G uitgerold. Vele Mensen, al dan niet hoogsensitief, maken zich zorgen, petities worden gedeeld en FB groepen gestart. Anderen beweren dan weer dat draadloze netwerken geen ongemakken en lichamelijke schade veroorzaken. Maar er zijn wel degelijk klachten van Mensen en wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een relatie tussen straling en ziektebeelden. Daarnaast is er nog een veel groter gevaar, het volledig verlies van privacy/vrijheid plus totale crowd control en de installering van de new world order/martial law politiestaat. Het lijkt heel lastig om 5G te stoppen, er is teveel geld mee gemoeid en 5G is noodzakelijk om de samenleving in een waterdichte controlematrix te veranderen (naar het Chinese voorbeeld). De 1% heeft 5G nodig om de 99% te kunnen blijven besturen. Nochtans lukt het soms, zoals in Slovenië en Zwitserland die 5G (voorlopig) op pauze zetten. Slovenië is trouwens een ietwat verborgen parel in Europa, prachtig landje, bossen, bergen, beren, de helft van het land is beschermd natuurgebied, dunbevolkt, goedkoop,...misschien een uitwijk mogelijkheid om een familiedomein te starten.

Wat kun je doen om jezelf tegen de straling te beschermen? Is het wel mogelijk om jezelf te beschermen? (Behalve de masten in brand steken zoals nu in verschillende landen aan het gebeuren is). De goede raad (voor wie dit kan en wil) is verhuizen naar dun bevolkte gebieden (bergen en bossen) waar 5G en zelfs 4G (masten) niet aanwezig zijn. Ook in Europa zijn zulke plekken nog te vinden hoewel ze zeldzamer worden. Verder geldt de 'omgekeerde kwadraten wet', met andere woorden: naarmate je verder van de bron bent, neemt de straling exponentieel af. Hier zijn 2 artikelen die wat tips brengen. Het eerste somt wat logische en bekende dingen op: EMF schilden aanschaffen, gezonde voeding voor extra weerstand, eventueel extra vitamine supplementen, spirulina en andere algen, geen draadloze apparatuur gebruiken, alles bekabelen, kristallen, shungiet, orgoniet, aarden, vaak de natuur opzoeken,...Het tweede is een spirituele bescherming via meditatie door het verhogen/versterken van jouw eigen frequentie.

Ondertussen gaat de ontwaking uit de matrix in snel tempo verder, nieuwe FB groepen, YouTube kanalen en websites die onderzoek doen naar de diepere waarheid, halen in korte tijd duizenden leden en volgers. Hoe groter de groep wordt die de spelletjes en verborgen agenda's doorzien, hoe sneller we een nieuwe samenleving kunnen co-creëren. In dit blogbericht kun je meer lezen over de achtergronden van 5G, A.I., transhumanisme, smart cities en nog veel meer, zoals de integratie van de 5D frequentie. 5G is het antwoord van de elite op het Grote Ontwaken, een aanval op de planetaire frequentieverhoging (5D) door hun eigen stralingsveld te installeren als een grid rond de mensheid.   Er komt een 'system failure' (zoals ook voorspeld wordt in de Matrix filmtrilogie en door Anastasia), je hoeft geen Nostradamus te zijn om dit te zien aankomen. Maar er komt ook een wereld zonder controle en angst, zonder grenzen en beperkingen, een wereld...waar alles mogelijk is. Want wij zijn krachtige scheppers die wakker worden voor ons oneindig potentieel. Geen enkel digitaal speeltje of globalistisch plan kan dit tegenhouden. 

En de mensen bleven thuis.
En ze lazen boeken, en luisterden, en ontspanden.
En deden oefeningen, en maakten kunst, en speelden spelletjes.
En leerden nieuwe manieren van zijn, en waren stil.
En ze luisterden met meer aandacht.
Sommigen mediteerden, sommigen baden, sommigen dansten.
Sommigen kwamen hun schaduw tegen.
En de mensen begonnen anders te denken.
En de mensen genazen.
En in de afwezigheid van mensen die onwetend, gevaarlijk en harteloos leefden, begon de aarde te helen.
En toen het gevaar geweken was en de mensen terug samenkwamen, rouwden ze om hun verlies.
En maakten ze nieuwe keuzes en droomden ze nieuwe dromen.
En creëerden ze nieuwe manieren om de Aarde volledig te helen, omdat ze zelf geheeld waren.


(Kitty O'Meara)


De natuurapotheek

En zo spookt een nieuw gevaar rond op Aarde. Om de zoveel tijd wordt een virus op de mensheid losgelaten vergezeld van de nodige angstverhalen (AIDS, Ebola, Sars, Zika, H1N1, gekke koeienziekte, vogelgriep, varkensgriep, Mexicaanse griep, Corona,...). Maar het echte gevaar zit niet in het Covid-19 virus maar in wat je een 'gedachtevirus' zou kunnen noemen. Namelijk de angst en zelfs de paniek gedachten die via de media in jouw bewustzijn komen, waardoor je uit jouw centrum, jouw creatiekracht, jouw zielsconnectie gehaald wordt. Niet enkel de mainstream media maar vooral ook de alternatieve media verspreiden dagelijks de meest verstorende en negatieve berichten (fearporn). Wanneer je dan niet krachtig in jouw waarheid en essentie geworteld bent, dan zullen zulke verhalen gegarandeerd onbewust voor angst programmering zorgen.

En een mensheid in angst en onwetendheid zal alles aanvaarden wat de elite beslist (zoals verplichte vaccinaties) in de hoop dat ze dan 'veilig' zijn en beschermd worden. En eens te meer geeft de bange burger op die manier zijn kracht weg aan een corrupt systeem. De weg naar echte vrijheid is via soevereiniteit of zelfbeschikking (meester worden over jezelf, je lichaam, je gedachten, je leven,...). Er zijn zeker gevaren op deze wereld, maar angst is niet het middel om zich daartegen te beschermen, juiste informatie en bewuste actie zijn dat wel. Voor wie zichzelf wil wapenen tegen Covid-19 en andere indringers zijn hier wat tips om je eigen krachtig immuunsysteem te boosten:°°° Onthoud: een virus 'leeft' niet zelfstandig (zoals een bacterie), het is een structuur, een 'informatiepakket' die andere levensvormen nodig heeft om in symbiose te leven en het resultaat is van een verzwakte gastheer - indien het innerlijk milieu van de gastheer gezond en krachtig is, dan kan het virus niets uitrichten.
°°° Wees bovenal heel selectief welke gedachten en denkbeelden je toelaat in je bewustzijn, gedachten zijn échte krachten die jou beïnvloeden.
°°° Vaccinaties verzwakken en vernietigen het eigen immuunsysteem en maken iemand afhankelijk van het farmasysteem, hou daar rekening mee.
°°° Zorg altijd voor een licht alkalisch lichaam (via bio groenten, fruit, groene sappen), en mijd dingen die verzurend werken.
°°° De natuurapotheek 1 (kruiden en medicinale planten): propolis, echinacea, vlierbes, ginseng, reishi, shiitake, groene thee, kaneel, cayenne, spirulina, chlorella, essentiële oliën van oregano (is een topmiddel, doodt alle bacteriën en virussen), tijm, kaneel, tea tree, eucalyptus, rozemarijn,...
°°° De natuurapotheek 2 (supermiddel): de essentiële olie van kruidnagel is de sterkste anti-oxidant en DNA hersteller uit de plantenwereld, de ORAC waarde is meer dan 1 miljoen (nummer 2 op de lijst is mirre met waarde 379.000) - kruidnagel doodt zelfs de eitjes van parasieten in het lichaam - kruidnagel e.o. altijd aanlengen met een draagolie zoals olijfolie.
°°° De natuurapotheek 3 (voeding): gember, kurkuma, knoflook, citrusvruchten, bessen, broccoli, boerenkool, kokosolie, honing, enzovoort.
°°° De natuurapotheek 4 (tuinkruiden te gebruiken als thee, tinctuur, in keuken, enz): tijm, salie, rozemarijn, mierikswortel, oregano, bonenkruid, waterkers,...
°°° De natuurapotheek 5 -> de 2 gratis en sterkste superfoods uit de tuin: brandnetel en paardenbloem, eet ze dagelijks vanaf ze opduiken (in de lente). Alle wilde planten zijn aan te raden en zitten boordevol essentiële en beschermende stoffen: duizendblad, daslook, klaversoorten, look zonder look, zevenblad, lindeblad, bieslook, kleefkruid, kaasjeskruid, kervel, mariadistel, veldzuring, oostindische kers, maarts viooltje, en vele andere.
°°° Beweeg voldoende, wandel dagelijks in de natuur, maak je nooit zorgen, slaap voldoende, neem veel zonlicht op (of een vitamine D supplement), neem extra vitamine C.
°°° Doe een zuiverende kuur, verlies overgewicht, stop met alcohol en tabak, verwijder alle draadloze spullen uit je leven.
°°° In geval van zwakte en risico of bij noodgevallen: neem megadosissen vitamine C (tot 10 GRAM per dag, langzaam opbouwen), koop ascorbinezuur poeder (vit C) in bulk (20 € per kilo).
°°° Maak zelf deze superkrachtige en natuurlijke pestbestrijdende siroop.
°°° Ga in de natuur wonen, samen met vrienden in autonome ecodorpen...and enjoy life (again)

Versterk je immuunsysteem, kies lichte gedachten, focus op je droom, richt je op je levensdoel, mediteer, oefen diepe ademhaling. Blijf dicht bij jezelf, bij de vrede in je hart, maar laat je vrijheid en soevereiniteit niet afnemen. Nooit. Wees de lichtdrager van de nieuwe wereld, wees de blauwdruk van het nieuwe bewustzijn.

Enkel het angstvirus is dodelijk
Don't be pushed around by the fears in your mind.
Be led by the dreams in your heart.
(Roy T Bennett)

Angst veroorzaakt stress waardoor het lichaam in een vecht of vlucht modus komt. In die vecht/vlucht toestand gaat het lichaam zich richten op overleving en worden de celgroei, het celherstel en de celbescherming op pauze gezet. Wanneer de vecht/vlucht modus (de stress) lang genoeg duurt, ontstaan ziekten en een verzwakte weerstand. Stress hormonen sluiten het immuunsysteem af, stoppen de celvernieuwing en vooral...verhinderen dat een Mens nog diep, zelfstandig en logisch kan nadenken (men valt terug op kuddedenken). Negentig % van de ziekten zijn stress gerelateerd. En een optimale weerstand/immuunsysteem zijn nu net nodig als buffer en bescherming tegen virussen en bacteriën. Heel ontluisterend trouwens dat big farma en dokters zelden of nooit praten over het versterken van je immuunsysteem (met vitamine C en D, kruiden en voeding bvb.) maar blijven hangen aan handjes wassen, social distancing, gebrekkige testen en onnodige quarantaine.

De moderne samenleving had tot voor kort al een extreem hoog niveau van angst en stress bereikt. Maar sinds Corona is het deksel van de ketel gevlogen. Er zijn verschillende (nieuwe) angsten bijgekomen (zelfs paniek bij sommigen), die helaas dagelijks aangewakkerd worden door de mediakanalen.° De angst voor het virus, voor ziekte en de dood.
° De angst voor de gevolgen van het virus op economisch, sociaal en politiek vlak (quarantaine, werkloosheid, financiële problemen, tekorten, lege winkels, zelfmoorden, armoede, eenzaamheid, smetvrees, afgelaste reizen,...).
° De angst voor een big brother toekomst (beurscrash, verplichte vaccinaties, verdwijnen cash geld, politiestaat, uitrol 5G, censuur, inplantchip, doorgedreven controle, militairen op straat,...).
° De angst voor het nieuwe (de oude systemen vallen om, niets lijkt nog zeker, verwarring alom).
° De angst om geliefden te verliezen en de angst om ze minder te ontmoeten (het verbod op sociaal contact en op echte knuffels, we zitten eigenlijk in een love lockdown).

Het maakt niet uit of dit in een labo gecreëerd Corona griepvirus de grootste false flag en psy-op ooit is, bedoeld als machtsovername en wereldwijd huisarrest terwijl overal 5G wordt neergepoot, de echte virussen zijn en blijven de angst, de leugens, de onmacht, de onzekerheid, het wantrouwen en het verdriet die de Aarde in haar greep houden. Angst verlamt, waardoor de Mens terugvalt op overleving, instinct en geprogrammeerde reactiepatronen. Maar deze tijdsfase op Aarde vraagt net om bewuste scheppers die inzicht, inspiratie, moed en daadkracht vinden om een nieuwe samenleving te bouwen nu de oude wereld lijkt te verdwijnen en alles in vraag wordt gesteld.

Meditatie is een beproefde methode die kan helpen om te gaan met stress en angsten en de vrede in het hart te bewaren in deze hectische tijden. Een Mens en een maatschappij in angst en paniek zijn extra vatbaar voor bacteriën, virussen en ziekte. Bovendien zijn angstige Mensen makkelijk te bespelen en te manipuleren waardoor ze alles wat van hogerhand voor hen beslist wordt kritiekloos zullen aanvaarden. Ook als dat betekent dat ze hun vrijheid en soevereiniteit moeten opgeven in ruil voor fake geluk en fake veiligheid. De sleutel ligt in het leren omgaan met de gevoelens en gedachten van angst, paniek, onzekerheid, verwarring en onmacht die nu in het collectieve bewustzijnsveld sterk aanwezig zijn. Zodat die gedachten/gevoelens niet langer jouw leven en beslissingen sturen en je de kans krijgt naar een niveau dieper in jezelf te gaan en een breder perspectief te krijgen op het leven.

Nu iedereen wat vaker thuis zit, is dit een ideaal moment om dagelijks te mediteren. Er zijn vele technieken en vorig jaar verscheen reeds een uitgebreid FB bericht over meditatie met tal van linkjes naar YouTube meditaties. Zo heb je geleide meditaties, visualisaties, mindfulness, zazen, concentratie, contemplatie, zelfreflectie, kindermeditaties, lichaamsscan, vipassana, transcendente meditatie, mantra's, non-dualiteit, enz. Zoek uit wat goed voelt voor jou en ga dagelijks wat zitten, kom tot rust en keer naar binnen. Uiteindelijk kom je in een diepere laag van je wezen en ben je de (neutrale, oordeelloze) toeschouwer/getuige van alles wat je ervaart (gedachten, emoties, gevoelens, sensaties, ademhaling,...). Die vredige, stille, eeuwige getuige is wie jij daadwerkelijk bent, het is jouw onaantastbare essentie, jouw Zelf als het ware, Ik Ben. Je bent niet je piekerende gedachten of angstige gevoelens, je bent de 'aanwezigheid' waarin ze verschijnen en verdwijnen. Het mooie is dat dit glasheldere besef en die onmiskenbare ervaring kracht, vrede, vertrouwen en inzicht brengen om nieuwe keuzes te maken en een betere wereld te scheppen. Niet vanuit afscheiding, angst en blinde gehoorzaamheid maar vanuit eenheid, liefde en ware inspiratie. Dit is een interactief universum, wanneer jouw perceptie en bewustzijn verandert, dan verandert de 'realiteit'.

Volgens Gregg Braden gaat de mensheid momenteel collectief door een rouwproces. Waar rouwen we dan wel over, welk verdriet voelen we onbewust? We rouwen omdat de wereld die we enkele weken terug nog kenden en ons zo vertrouwd was, nooit meer zal terugkeren. Veel dingen gaan veranderen, maar verandering hoort nu eenmaal bij het leven. Ieder rouwproces doorloopt 5 fasen: ontkenning (nee, dit gebeurt niet), woede en protest (waarom overkomt mij dit?), onderhandelen/vechten, depressie en tenslotte aanvaarding. De eerste fasen van het proces gaan gepaard met angst en stress, maar na de aanvaardingsfase komt ruimte om de draad op te pakken en het leven opnieuw aan te gaan. De oude 'normale' wereld sterft, wellicht omdat het nodig was, en nu is er de mogelijkheid om samen iets nieuws te co-creëren. Gregg Braden zegt verder ook hetzelfde als wat vele lezers hier ondertussen ook al weten: die nieuwe wereld is NIET het globalistische model, maar wel de wereld van lokale en kleinschalige economie, permacultuur, zelfvoorziening, ecodorpjes en familiedomeinen. Deze tijdlijn is heel actief en wint elke dag aan momentum, ontelbare Mensen zijn er mee bezig. Werk aan jezelf, observeer je angsten, focus op je droom, help meebouwen aan de nieuwe wereld.


Het keerpunt

Another world is not only possible, she is on her way.
On a quiet day, I can hear her breathing.
(Arundhati Roy)

Welk leven laten we los? Wat was er gebeurd met ons? Was het allemaal niet wat dol gedraaid en fake geworden? Werken, betalen, consumeren, verspillen, schaarste, competitie, angsten, jaloezie, oorlog, vernietiging, verzuring, meegezogen in een virtuele smartphone techwereld. Waar was het echte, verbonden, vrije en vreugde schenkende leven gebleven? Er was geen tijd meer om te zijn en te leven, het was allemaal veranderd in druk, druk, druk en amper overleven. Wie wil nog terug naar de matrix van tekort en beperking, van concurrentie en competitie? We brachten onszelf in gevaar, we waren de verbinding met Zelf en liefde verloren. Een drastische ingreep was nodig, een globaal wakker schudden waar niemand omheen kan. De quarantaine brengt de mogelijkheid, zelfs de dwang bijna, om alles in vraag te stellen. Om na te denken over wat belangrijk en essentieel is. Over wat we onze leefomgeving aandoen, over de verantwoordelijkheid die iedereen draagt voor moeder Aarde. Wat een leertijd en een geschenk voor Mens en planeet. Gebruik die kans tot introspectie om een nieuwe toekomst voor jezelf en je gezin te plannen. Wat is echt belangrijk, wat wil je creëren? Wat zegt jouw ziel? Wil je in 3D blijven of ga je 5D helpen manifesteren? Het wordt de belangrijkste keuze uit je leven. Er is de slavernij/angst tijdlijn en er is de paradijs/liefde tijdlijn. Choose wisely.
Vanaf juli is het hoog tijd voor actie, zonder dralen en wachten. Want er is veel te doen. Het wordt een prachtige hergeboorte, voor velen een nieuw begin. En ditmaal in harmonie met natuur en medebewoners. Anderen gaan het speelveld verlaten, hun taak zit er op of ze kunnen de hogere frequenties niet aan. Het is veranderen en stralen of verzuipen en uitdoven. Het is opstaan in kracht en soevereiniteit of gecommandeerd worden door psychopaten, als gevangenen die ingeplugd zitten in een vals systeem.

Een enquete wijst uit dat 7 op de 10 hun leven gaat veranderen na de crisis en veel bewuster en ecologischer wil leven. Mensen beginnen te dromen en te fantaseren over de nieuwe weg die ze willen inslaan. Er is al een website en FB die de dromen bundelt en wil helpen manifesteren: Post Corona Movement. Tijd om samen te werken en elkaar te inspireren en te steunen bij de manifestatie van nieuwe projecten. Vaak terugkerende dromen zijn: een eigen groentetuin starten en aansluiten bij/meewerken aan een eco community/ecodorp. Mijn eigen toekomst droomvisie schreef ik jaren geleden al op: Een Nieuwe Aarde

Op Aarde komt alles goed. Niet op 3D Aarde, die is nu aan het verdwijnen. Om plaats te maken voor een betere wereld, een 5D Aarde. De Cabal heeft verloren, lang geleden al. Een deel van de mensheid houdt collectief die oude energie nog in stand uit gewoonte en omdat ze nog steeds geloven in misplaatste en externe vormen van autoriteit. Maar niet lang meer. En bijlange niet iedereen doet nog mee met 3D, velen zijn ondertussen dragers van de blauwdruk voor een nieuwe tijd. Het enige wat de mensheid in slavernij houdt,...is het virus van de angst. Er was een aardschok nodig om iedereen uit een eeuwenlange slaap tot bewustzijn te schudden. Het virus dient als shocktherapie en de quarantaine is voor velen de grote ontwaking. Wie klaar is met 3D, kan nu het hart openen, de hogere frequenties van liefde toelaten en een nieuwe weg inslaan. Deze pioniers begeleiden en inspireren dan de transformatie van Mens en planeet naar echte vrijheid, samenwerking en overvloed. Wie niet klaar is met 3D, zal door de shock in angst en blinde gehoorzaamheid vervallen, opgesloten in de begrenzingen van hun eigen mind en zielloos gespoten door duivelse vaccins.

Apocalyps betekent openbaring of onthulling en het is ook het laatste boek in de bijbel. Niets kan verborgen blijven tijdens deze tijden. Ook niet het script van de Cabal om de mensheid in 3D vast te houden en een gevangenis planeet te runnen. Duizenden social media kanalen leggen de verborgen agenda nu dagelijks open en bloot. Ieder uur en elke dag groeit de groep Mensen die de leugens doorzien en de angst opzij schuiven. De Cabal zal deze massale explosie in bewustzijn niet overleven...Game over for them.

De grote vraag is dan:...wat nu? Wat doe je als je wakker bent en ziet dat de wereld een gekkenhuis is? Hoe kun je intunen op de 5D frequentie en die nieuwe wereld helpen neerzetten? Hoe kun je de lockdown negeren en samenkomen met de andere rainbow warriors en lichtwerkers om de ecodorpen en transitiesteden te starten? Dit is de tijd waarin velen zich herinneren waarom ze naar de Aarde zijn gekomen. Welke taak wacht op jou? Hoe kun je dienstbaar zijn aan het grote toekomstplan voor het gouden tijdperk? Hoe kun je connectie maken met moeder Aarde en in harmonie leven met haar? Mijn keuze is: een familiedomein op een ecodorp.

Get up, stand up, stand up for your rights!


Stop the love lockdown!


Join the Freedom Movement.
Take Back Your Motherland.
 

Reconnect with Nature.
Rise & Shine.
Love Will Win.

1 opmerking: