09/03/2020

Fake World vs Real Life
Hoe werkt dit Aardse spel eigenlijk? Creëren we collectief een fysieke 3D realiteit om als spirituele wezens een menselijke ervaring te kunnen hebben? Verloopt alles perfect en precies zoals het moet of is er een ingreep gebeurd en werd dit game of life gehackt? Zijn de duistere tegenmachten een onmisbaar onderdeel van het spel om bewustzijnsgroei te faciliteren en het geheel van uitdagende tijdlijnen en boeiende verhalen te voorzien? Zitten we gevangen in een computer programma? Worden we langzaam aan transhumane robots? Werd een sluier over de wereld gelegd en het geheugen gewist waardoor velen de weg kwijt zijn? Is de wereld gek geworden? Zitten we ingeplugd in een matrix via nanotechnologie en mindcontrol en zijn we energievoedsel voor hongerige parasieten? Worden we doelbewust zwak, ziek, klein en afhankelijk gehouden waardoor we makkelijker te controleren zijn? Hoe vinden we terug verbinding met onsZelf, met anderen, met de natuurlijke wereld, met het universum, met de Schepperbron? Hoe doorbreken we de massale hypnoseshow? Kunnen we ontsnappen uit de kunstmatige gevangenis en een echt, vrij bestaan kiezen of dienen we te conformeren aan een fake en opgedrongen leven in loondienst van een elite? Wanneer zal de vrede en liefde in onze harten ontwaken en alles doorstralen en verlichten? En wie zal uiteindelijk kiezen voor een ervaring als gehoorzame robot en wie wil liever (terug) een echte, vrije Mens zijn? Laten we de valse en echte wereld eens naast elkaar zetten...

We accepteren de realiteit die ons gepresenteerd wordt. Zo simpel is het.
(The Truman Show)

Het wereldbeeld van de meeste Mensen wordt ingekleurd en gevormd door voorgekauwde meningen, berichten en beelden die via gemanipuleerde media in het collectieve bewustzijnsveld worden gebracht. De full time perceptiesturing en gedachten beïnvloeding die begint vanaf de kleutertijd en ook wel 'social engineering' wordt genoemd, maakt dat de meerderheid der mensheid permanent in een soort Truman show leeft, een valse realiteit verzadigd van leugens en misleidingen en waar niemand nog de uitweg en de waarheid kent. 

Planeet Aarde en de natuur zijn echt, maar het maatschappelijk systeem wat we op de planeet hebben gezet, is grotendeels fake. Overal zie je leugens, misleiding, propaganda, fraude, desinformatie, manipulatie, sturing en hersenspoeling. Misschien triestig en jammer al dat fake gedoe, maar deze situatie leert de wakkere burger wel om niet langer te vertrouwen op allerlei instanties met donkere agenda's en steeds meer de kracht en wijsheid bij zichzelf te zoeken en te vinden. De schatkamer van weten, is namelijk het hart, niet de media. En gelukkig is er dankzij échte journalisten en onderzoekers tegenwoordig ook veel bewustmakende informatie beschikbaar. Informatie die in staat is om Mensen te laten ontwaken waardoor ze een andere weg nemen en een nieuwe maatschappij vorm geven door andere keuzes te maken. Want het hele systeem lijkt wel gebouwd op leugens, bij sommige ligt het er meters dik op, bij andere is het beter verborgen. Laten we eens 13 gebieden overlopen (er zijn er nog veel meer).
In de animatie film hieronder wordt een beeld getoond van de ontspoorde maatschappij en de NPC's (non player characters) die hun verbinding met Zelf verloren zijn en meer robot dan Mens zijn. Maar de confrontatie met de innerlijke schaduw geprojecteerd als buitenwereld zorgt uiteindelijk voor een hergeboorte. De NPC wordt dan terug een 'Living Soul', een echte Mens, een Schepper in plaats van een slachtoffer.


01. Fake nieuws

'Make the lie big, make it simple, keep saying it and eventually they wille believe it' (Adolf Hitler).
Zowel de mainstream media als de alternatieve media brengen allerlei gemanipuleerde en zelfs volledig verkeerde en foutieve verhalen. In de Westerse wereld komt al het nieuws uit slechts 6 media bedrijven die allemaal gelinkt kunnen worden aan de Rothschild familie. Er is geen onafhankelijke berichtgeving, alles wordt gefilterd, aangepast, verdraaid en verzwegen in functie van de bekende belangengroepen: grote bedrijven, big pharma, het miltaire kartel, geheime diensten,...De media is ontworpen om af te leiden, te programmeren en jou te vertellen wat je moet denken en doen. Propaganda en leugens verspreiden is al eeuwenlang een beproefd middel om bepaalde agenda's door te drukken en naïeve burgers op een dwaalspoor te zetten. Bekend zijn de uitspraken van Hitler en zijn propagandaminister Goebbels en wees gerust dat deze technieken nog steeds en voortdurend worden toegepast. 'A lie told once remains a lie, but a lie told a thousand times becomes the truth' (Joseph Goebbels). Denk bvb. aan het officiële 9/11 verhaal wat langs geen kanten klopt en waar George van Houts 2 boeiende 'must see' voorstellingen over schreef: KomPlot 1 en KomPlot 2. Of de moord op Kennedy door de CIA/FBI. Of wat te denken over de klimaathysterie? Een complete show wordt opgevoerd met de jongeren op het voorplan om de bevolking warm te maken voor de VN agenda 2030. De CO2 hoax en de burger de schuld geven van de klimaat opwarming zodat de echte oorzaken niet aangekaart worden. Namelijk geo-engineering, climate warfare, aerosol injection, H.A.A.R.P. en natuurlijke variabelen zoals de zonne-cycli en kosmische veranderingen.

Fake nieuws veronderstelt ook fake journalisten. Herinner je bvb. nog de BBC journalisten die op 9/11 voor de camera het instorten van gebouw nr 7 bespreken terwijl het gebouw nog steeds recht staat en te zien is op het scherm achter hen. Wat een grap. Of de nieuwslezers die allemaal dezelfde zinnen gebruiken. Tja, TV is nu eenmaal een schitterend propaganda middel. Het woord television betekent zelfs letterlijk 'tell a lie to your vision'. Dit zijn maar 2 voorbeelden die aantonen dat fake journalisten gewoon een vooraf geschreven (en gecensureerd) scenario aflezen van de autocue. Gelukkig zijn niet alle journalisten corrupte napraters van de consensus verhaallijnen en de voorgekauwde leugens. Er zijn nog integere onderzoeksjournalisten en die vind je tegenwoordig niet op TV of in de kranten en tijdschriften, maar wel nog op YouTube. Dit zijn enkele bekende kanalen: David Icke °°° James Corbett °°° Truthstream Media °°° Age of Truth TV °°° Edge of Wonder °°° Jordan Sather °°° Universe Inside You °°° Really Graceful °°° Max Igan °°°

02. Fake entertainment

The world is a stage, the stage is a world of entertainment (Howard Dietz).
De wereld van videogames, film en muziek is diep geïnfiltreerd met propaganda en sturingsmechanismen, uiteraard omdat het ideale mindcontrol middelen zijn. Naar verluid is Hollywood een nest van narcisten en pedofielen en teert een deel van de populaire muziekindustrie op Satanische symboliek, racisme, seksualisering en onderdrukking. Muziek is de universele taal bij uitstek en dus uitermate geschikt om een boodschap in het collectieve bewustzijn te brengen. Bepaalde groepen en songs (vooral binnen genres zoals rap en metal) zijn vaak gericht op dumbing down en op het verheerlijken van drugs, geld en de onderdrukking van de vrouw. Volgens insiders kun je geen wereldster worden zonder je ziel te verkopen aan de elite, veel sterren zijn gebrainwasht en getraumatiseerd door MK Ultra. Sterren en beroemdheden die afhaken en vervelende waarheden verkondigen of een bedreiging vormen, worden uitgerangeerd of zelfs vermoord. Zoals Robert De Niro over vaccinaties en autisme, Michael Jackson over illuminati, Prince over chemtrails, John Lennon, Bob Marley, Whitney Houston, prinses Diana,...en vele andere. Kijk gewoon eens wat via de mainstream entertainment business dagelijks en 24/7 de wereld wordt ingestuurd. Wat zijn de belangrijkste boodschappen (subliminaal en direct), wat leren de kinderen, kijkers en luisteraars? En welke wereld zou je creëren wanneer film en muziek vaker een positieve, opwekkende en vreugdevolle visie zouden tonen.
 
03. Fake reclame

Advertising is legalized lying (H. G. Wells).
Bedrijven huren marketingfirma's in om hun producten aanlokkelijk te presenteren en bruisende reclames te bedenken. En daar zijn ze heel goed in. Reclame is als psychologische oorlogvoering bedoeld om jouw geld en aandacht te veroveren. De waarheid over hun producten is daarbij van ondergeschikt belang. Enkel winst en verkoop zijn van tel. Alles in de fake maatschappij is gedrenkt in marketing technieken, de speech van een politicus, het label van een product, de promotie van een popster, de preek van een priester,..
 
04. Fake geneeskunde

The medical establishment has become the major threat to health (Ivan Illich).
De klassieke westerse geneeskunde is gebaseerd op symptoombestrijding door middel van chemische farmacie. Medicijnen genezen niet, maar onderdrukken symptomen. Farmacie is een lucratief businessmodel bedoeld om geld te verdienen, niet om mensen te helen. 14 miljoen Nederlanders slikken dagelijks medicijnen. Nog nooit in de geschiedenis zijn (westerse) mensen zo ziek geweest. Dit komt omdat de allopathische geneeskunde nooit de bedoeling heeft om iemand blijvend te genezen (mochten ze dat al kunnen) want dan verliezen ze een slachtoffer/klant en dus ook hun inkomstenbron. Men gaat nooit op zoek naar de oorzaak, men begint nooit met de basis tot alle genezing (en dat is voeding) en men ziet de ziekte als een te bestrijden 'fout'. Men begrijpt blijkbaar niet dat het altijd gaat om de Mens (die uit balans is) en dat ziekte ook altijd een belangrijke boodschap brengt. Alles wat ze kennen en doen, is het managen van een ziekte via pillen of chemo. Bovendien is de derde grootste doodsoorzaak (na kanker en hart/bloedvat problemen) het correct innemen van pillen en dood door medische blunders. Maar als een pil of chemo niet geneest, wat kun je dan wel doen? Heel simpel en logisch: je gaat het eigen, onovertroffen zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaliseren. Het fysieke lichaam is een pareltje van ingenieuze biotechnologie en het zelfgenezend vermogen onovertroffen. Fake geneeskunde slaagt erin om dit zelfgenezend vermogen lam te leggen en uit te schakelen via pillen en vaccins. Wat een verbijsterende wereld is dit toch. De basis voor zelfheling is meditatie, perceptie veranderen, ademhalingsoefeningen, positief denken, stress reductie, bewustzijn verruimen, ontgifting (op mentaal, emotioneel, fysiek vlak) en goeie voeding,...Kortom, de innerlijke energie en alchemie veranderen waardoor men zelfs het DNA en de genen kan beïnvloeden (epigenetica).

05. Fake immuniteit

The greatest lie ever told is that vaccines are safe and effective (Dr. Leonard G. Horowitz).
En dat brengt ons bij wat wellicht het grootste fake verhaal is wat ooit bedacht werd: het vaccinatie schandaal. Dit verhaal wil ons doen geloven dat de gifcoctail die we (voortdurend) inspuiten in baby's en kinderen een betere immuniteit garandeert dan de aangeboren en natuurlijke weerstand van iedere Mens. Niets is minder waar. Vaccinatie is het belangrijkste en meest lucratieve business model dat de pillendraaiers hebben verzonnen. Zoals alles in deze fake maatschappij draait vaccinatie enkel om geld, maar helaas gaat dit ten koste van vele (onnodige) slachtoffers. Er zijn tegenwoordig zoveel vaccinatie slachtoffers die dankzij internet hun verhaal kunnen delen en verspreiden dat langzaam maar zeker ook andere ouders bewuster worden en kiezen om niet te vaccineren en zo hun kinderen te beschermen tegen deze rechtstreekse (en soms dodelijke) aanval op hun gezin. Waarom veroorzaken vaccins een valse immuniteit? Het heeft te maken met de T-helpercellen, de witte bloedcellen die het lichaam beschermen tegen aanvallen en indringers. Immunisatie via vaccinatie veroorzaakt TH2 reacties terwijl het eigen immuunsysteem TH1 reacties genereert wanneer bacteriën en virussen het lichaam aanvallen (zoals bij kinderziekten).  TH1 zijn dus acute reacties op indringers en resulteren in een blijvende immuniteit en sterke weerstand. TH2 zijn allergische reacties op artificiële injecties en veroorzaken auto-immuunziekten. Vaccinaties zijn niet alleen fake, je wordt er ook nog eens ziek van. Maar er is nog veel meer aan de hand, lees verder in dit bericht: De Vaccinatie Misdaad. Ondertussen probeert men via allerlei middelen (virussen, indoctrinatie, propaganda,...) de mensheid voor te bereiden op (wereldwijde) verplichte vaccinaties. Veel landen zijn al overstag gegaan, vele kinderen zijn al onherroepelijk beschadigd, maar steeds meer Mensen worden gelukkig (eindelijk) wakker en gaan zelf op onderzoek en kiezen daarna voor vaccinvrije kinderen.  

06. Fake voedsel & water

You are what you eat, drink, breathe and think.
Duizenden additieven en E nummers, chemische componenten, DNA vreemde ggo's, neprijst, plastieken verpakkingen, bewerkte en geraffineerde voeding, fabrieksvoedsel, synthetisch voedsel, gemartelde dieren vol geneesmiddelen, groenten vol bestrijdingsmiddelen, fruit met glansmiddelen, McDonalds maaltijden die jarenlang onveranderd blijven, transvetzuren, softdrinks met suiker of aspartaam, pepdrankjes, honing met suikersiroop, enzovoort. Dit is geen voedsel meer, maar chemie. Rotzooi met een smaakje. Knutselvoedsel uit de industrie. Het maakt de mensen niet alleen dik maar ook vatbaar voor de zogenaamde 'welvaartsziekten'. Overal waar fake voedsel geïntroduceerd wordt (bvb. bij natuurvolkeren) worden de tribes en gemeenschappen na enkele jaren ziek. De voedselindustrie maakt Mensen ziek zodat ze klant worden bij farma industrie, en die gaat ze zo dan lang mogelijk ziek houden. Kassa, kassa. Het enige echte voedsel komt uit de levende natuur, al de rest zorgt vroeg of laat voor problemen en verstoringen. Je bent wat je eet, voedsel is informatie, lees in dit bericht meer: Voeding & Gezondheid. Fake voedsel komt ook uit de fake landbouw/veeteelt met haar monocultuur, terminator zaden, petroleumafhankelijke boerderijen, intensieve megabedrijven, concentratiekampen voor dieren, kunstmest, uitputting van de grond, chemische bestrijding, genetisch veranderde gewassen,...En dan het water, hoe fake is dat wel niet. Het kraanwater is onmogelijk nog zuiver te krijgen welke chemische of manuele behandeling ze er ook op loslaten. Zware metalen, geneesmiddelen, antibiotica, bestrijdingsmiddelen, chloor, nitraat, cosmetica, brandvertragers, nanodeeltjes,...het zit er allemaal in. Bovendien wordt leidingwater enkel op 60 chemische stoffen gescreend, terwijl er tienduizenden zijn. Er kan van alles inzitten wat niet eens onderzocht wordt (en dat geven de toxicologen ook toe). Water heeft ook een geheugen en draagt informatie over aan de gebruiker. Waar komt het water vandaan, wat is er mee gebeurd, door welke leidingen loopt het, enz. het heeft allemaal een invloed.

07. Fake wetenschap en onderzoek

Not only is the universe stranger than we think, it is stranger than we can think (Werner Heisenberg).
Het is geen geheim dat veel universiteiten en onderzoekscentra gesponsord worden door grote bedrijven en 'filantropische' stichtingen van de elite (Rockefeller, Bill Gates,...). Veel wetenschappers en instituten zijn afhankelijk van deze financiële steun en daarom niet langer vrij en neutraal. Onderzoeksresultaten die de algemene consensus in gevaar brengen of bezwarende feiten aan het licht brengen, worden onder de mat geschoven of vlakaf vervalst en de onderzoekers verliezen hun sponsoring. Daar zijn ondertussen heel veel voorbeelden van vooral binnen de 'big pharma' wereld, nieuwe technologieën zoals smartphones en 5G, de archeologie, de geschiedenis, de evolutieleer,...Sciëntisme is het geloof dat de natuurwetenschap alle oplossingen en antwoorden kan vinden over de mysteries van het leven. Dit is niet alleen bijzonder arrogant en verkeerd maar ook nog eens gevaarlijk en kortzichtig. Veel wetenschap staat niet ten dienste van de mensheid maar is vaak enkel bedoeld voor commercie en wapentechnologie. We kunnen wetenschap en technologie die ontwikkeld en gebruikt wordt om slavernij, controle, ziekte en dood in de mensheid te brengen en de planeet te vernietigen, gerust 'fake technologie' noemen. Daartoe behoren geo-engineering, allerlei wapens en oorlogstuig, 5G, vaccins, nanotechnologie, sociaal krediet systeem,... en vele andere uitvindingen. Onafhankelijke onderzoekers die belangwekkende ontdekkingen doen, worden vaak monddood gemaakt (Nikola Tesla, Victor Schauberger, Raymond Rife, Wilhem Reich, Stanley Meyer,...). Veel wetenschap en onderzoek gebeurt ook uitsluitend en alleen om nieuwe middelen, apparaten en technologieën te ontwikkelen specifiek bedoeld om Mensen te doden en de planeet te vernietigen. Dit is compleet gestoord en iedere wetenschapper die daarbij betrokken is (rechtstreeks of onrechtstreeks) is niets meer dan een barbaarse geldslaaf niet waardig om de naam Mens te dragen. Op school en in de media worden nog steeds een fake history, een valse geschiedenis gepropageerd. In de serie 'Verloren Verleden' wordt onder meer aangetoond dat er reeds lang geleden technologische hoogstaande beschavingen op Aarde leefden.

08. Fake geld

At the end fiat money returns to its inner value - zero (Voltaire).
Men noemt het fiatgeld en het wordt gecreëerd uit het niets door cijfertjes te tikken op een scherm waarover dan (een niet bestaande) rente wordt gevraagd. Het is in principe compleet waardeloze lucht maar het houdt de fake piramide maatschappij draaiende omdat iedereen erin gelooft en ook nog steeds bereid is om er echte waarde (arbeid, tijd, energie) voor in te ruilen. En over lucht gesproken, bitcoin en andere virtuele munten zijn nog veel waardelozer (mocht dat al kunnen). Kijk maar wat in Venezuela en andere landen gebeurt wanneer alle elektronica uitvalt gedurende dagen. Niet alleen sterven de patiënten in de ziekenhuizen omdat de toestellen uitvallen maar ook je digitale geld is onbereikbaar en lost op in het niets (in het slechtste geval). Er zijn tal van interessante docu's te bekijken over het compleet corrupte en onrechtvaardige geldsysteem. Money: The Greatest Scam In History °°° Money as Debt °°°

09. Fake economie

The greatest weapon of mass destruction is corporate economic globalization (Kenny Ausubel).
De hele maatschappij lijkt vastgezogen in een groei-economie van consumentisme en leegroof volledig gebaseerd op en afhankelijk van de petroleumindustrie. Het failliete systeem kan alleen blijven functioneren als er telkens nieuw fiatgeld ingepompt wordt, en als de fabrieken kunnen blijven draaien en de burgers blijven kopen. Apparatuur wordt zo gebouwd dat er een maximale levensduur is waarna een nieuw toestel moet worden gekocht. Op alles en nog wat worden taksen en belastingen geïnd, vaak door fake verhalen zoals de CO2 hoax en climate change. Het klimaat is namelijk de nieuwste truc om geld uit het systeem te kloppen en controle te behouden via extra maatregelen en agenda 2030. Ondertussen groeien de schuldenbergen tot astronomische bedragen en steeds meer landen vallen ten prooi aan inflatie en monetaire crisissen. Men spreekt over het 'vrije markt model' maar zo vrij is dat niet want landen die ongehoorzaam zijn of een bedreiging vormen voor de grote spelers worden geboycot en economisch en militair uitgeschakeld. Blijkbaar is men 'vrij' zolang men de regeltjes volgt en de opgelegde verplichtingen naleeft (verplichte vaccinaties, Monsanto landbouw, ggo zaad, ontbossing, leegroof...). Ook zijn er een hele waslijst handelsafspraken tussen landen en machtsblokken die altijd ten koste gaan van de kleine boer of ondernemer en jobverlies meebrengen. Wie de doelstellingen van Agenda 2021/2030 begrijpt, snapt al snel dat men een globalistisch systeem wil implementeren wat neerkomt op totale economische controle van grond, energie, water, voedsel en grondstoffen.

10. Fake regeringen & landen

Government is the entertainment division of the military-industrial complex (Frank Zappa).
Dit zal even schrikken zijn. Veel landen zijn namelijk corporaties, bedrijven, sommige zelfs ingeschreven op de beurs (zoals Canada). Regeringen zijn dan in feite de managers van bedrijven en niet de vertegenwoordigers van het volk. En waarom zou je belastingen betalen aan een bedrijf of wetten opvolgen uitgeschreven door een bedrijf waar je in feite niet wilt bij aansluiten? Er worden om de zoveel tijd fake verkiezingen uitgeschreven maar die dienen enkel maar om het volk de illusie van vrijheid en keuze te geven. Men kan dan gewoon kiezen door welke kandidaat je liefst genaaid wilt worden. De macht achter de schermen houdt altijd de touwtjes in handen en bepaalt de agenda.  Politici zijn dan ook niets meer dan slippendragers voor big money en big power. Ze worden gekocht met riante premies en exclusieve voordelen. In werkelijkheid zou een regering enkel een mandaat kunnen behouden zolang ze de stem van het volk uitvoeren. Want echte democratie betekent dat het volk directe inspraak heeft bij alle belangrijke beslissingen via bvb. een referendum.

11. Fake identiteit

Slavery never died. It just evolved.
Bij de geboorte ontvangt ieder Mens een (slaven)nummer gekend als het rijksregisternummer (België) of het burger service nummer (Nederland). Vanaf dat moment ben je 'eigendom' van de staat en dien je de vele regeltjes en wetten te volgen die opgesteld worden door de machthebbers. Je wordt dan niet langer beschouwd als een echte vrije Mens van vlees en bloed maar als een fictief persoon met plichten. Het is de moderne vorm van de feodale lijfeigenen die belastingen en loondienst verschuldigd zijn aan de troon of de koning, maar heden ten dage onder het mom van 'democratie'. Dit blind geloof in een of andere externe autoriteit (overheid of religie) is de hoofdoorzaak van bijna alle ellende op Aarde. Er is heel veel over dit onderwerp te vertellen en deze twee boeken zijn sterk aan te raden voor wie meer wil weten: Larken Rose - Het meest gevaarlijke bijgeloof  °°° Jeremy Locke - Het einde van al het kwaad. Het tegendeel van de moderne slaaf is de soevereine Mens, namelijk iemand die zelf volledige verantwoordelijkheid neemt voor gedachten, gevoelens, woorden en daden en die niet langer een corrupt systeem wil dienen. Men noemt dit ook 'zelfeigenaarschap'. Dit vraagt moed en inzicht en nog steeds zijn weinig Mensen klaar en bereid om die stap te zetten. Ze vertrouwen liever op allerlei instanties buiten zich en op de elite die de touwtjes in handen heeft. Een soeverein Mens wil niet langer meewerken aan een systeem wat gebaseerd is op uitbuiting, vernietiging, onrechtvaardigheid, consumptie en enkel dient om de machtigen nog rijker en machtiger te maken. Geen meesters en geen slaven. Veel Mensen snappen niet echt dat ze in feite slaven zijn, en anderen denken dan weer dat zonder de overheid alles in de soep gaat lopen (nee hoor, integendeel), voor hen zijn hier wat 'rode pil' video's. The Story of Your Enslavement °°° The Jones Plantation °°° The Tiny Dot °°° Who Owns You? °°°    But What Will Be Done About...? °°° If You Were King °°°

12. Fake onderwijs

You either learn your way towards writing your own script in life, or you unwittingly become an actor in someone else's script (John Taylor Gatto).
De essentie van een school is dat leerlingen doen wat er van hen wordt gevraagd met een minimum aan verzet. Aldus John Taylor Gatto. In de 19e eeuw ontstond in Pruisen de voorloper van het moderne onderwijssysteem. De bedoeling was om de kinderen om te vormen tot gehoorzame burgers die het maatschappelijk systeem draaiend houden zonder zich al te veel vragen te stellen. Het Pruisische model was zo succesvol in het produceren van efficiënte soldaten en werkers dat het overal werd overgenomen. Het programmeren van kinderen tot modelburgers gaat evenwel ten koste van hun creativiteit, verbeeldingskracht en ondernemingszin. Gatto zegt dan ook onomwonden: 'op school wordt je dom'. Ondertussen is er gelukkig al veel veranderd en er zijn ook alternatieve educatiemodellen opgedoken (Steiner, Freinet, Montessori, Sudbury, Anastasia, thuisonderwijs, ervaringsgericht onderwijs, forest school, het Finse model). Niettemin zijn de meeste onderwijsinstellingen nog steeds gefocust op de linker hersenhelft en het aanleren van nutteloze dingen, flagrante leugens en beperkende inzichten en worden de studenten nog steeds voorbereid op een 'slavenbestaan' in functie van werk, geld, economie en consumptie. Bedenk dat je helemaal geen diploma nodig hebt om een succesvol en bevredigend leven te hebben. Er zijn genoeg voorbeelden: Richard Branson, Steve Jobs, Bill Gates, Mark Zuckerberg, James Cameron, Oprah Winfrey, Henry Ford, Walt Disney, en vele anderen...allemaal drop outs zonder diploma. Hoe minder je gehersenspoeld wordt door school, hoe meer je terugvalt op je eigen innerlijke wijsheid. Educatie betekent namelijk 'de juiste omstandigheden creëren waardoor de persoon datgene naar buiten kan brengen wat innerlijk aanwezig is of wat uit hem/haar wil geboren worden'. School betekent eerder de student volproppen met informatie en data afkomstig van/uit de algemeen aanvaarde consensus realiteit. From a very early age, I've had to interrupt my education to go to school (George Bernard Shaw).

13. Fake religies

Religion is crowd control. Spirituality is a personal relationship with the Divine.
Religies en godsdiensten zijn nog steeds één van de grootste mindcontrol middelen om verdeling en misleiding in de mensheid te brengen. Alle godsdiensten zijn menselijke uitvindingen, wellicht gebaseerd op heilige boeken, maar niettemin door de elite misbruikt voor indoctrinatie en volgzaamheid. Het zijn controle mechanismen. Aan de vruchten kent men de boom. De vruchten van georganiseerde godsdienst en religie zijn al vele eeuwen moord, pedofilie, onderdrukking, kolonisatie, verdeling, uitbuiting, slavernij, oorlog, inquisitie, brandstapels, genocide, besnijdenis, bloedoffers, angst, straf, schuld,...Religies zijn onnodig voor de bewuste Mens. Schepper en schepping zijn één, God is in ons en wij zijn in God. De antwoorden en de weg naar bevrijding zitten in jeZelf. Alle andere (lagere) 'goden' die aanbidding, rituelen of gehoorzaamheid vragen, zijn lagere entiteiten met een agenda. We zijn multidimensionale Spirits. We zijn Scheppers, zo krachtig dat 'ze' allerlei fake gedoe moeten verzinnen (zoals religies en overheden) om ons af te leiden, te brainwashen, afhankelijk te houden en vast te zetten in deze matrix.

Conclusie: we merken dat de mensheid op alle mogelijke manieren wordt afgeleid. Het menselijk bewustzijn is gehackt en een fake maatschappij werd/wordt over de natuurlijke wereld gelegd. We worden tegen elkaar opgezet, in angsmodus gehouden, gebrainwasht en in een bepaalde richting gestuurd, weg van een liefdevolle samenleving. De kunstmatige en technologische 5G big brother smart matrix die nu in snel tempo wordt uitgerold, betekent de genadeslag voor een vrije Mens en de echte, natuurlijke wereld.If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.
(George Orwell)

De Stille Oorlog tegen de mensheid

Zoals ondertussen bekend is er een kleine elitaire groep op Aarde die de wereld bestuurt en de baas wil blijven spelen en ook een welbepaald doel voor ogen heeft (wereld dominantie). De vraag is dan: hoe kon dit zo gebeuren terwijl we er allemaal op stonden te kijken. Wel, voor wie onbeperkt geld kan bijdrukken, zwarte magie toepast en mindcontrol technieken kent, is het eigenlijk vrij eenvoudig. Hier zijn de grote lijnen van hun stappenplan of 'masterscript' (we zitten nu aan stap 22). Het eindtijd scenario is ondertussen goed bekend omdat de elite/cabal gelooft dat ze altijd moeten aankondigen wat ze gaan doen om karma te vermijden (wat in feite niet klopt). Niettemin is het belangrijk te weten dat wij ook meeschrijven aan het scenario en het hangt volledig af van onze keuzes of de elite haar agenda volledig zal kunnen uitrollen. Lees ook deze werken: °°° Silent Weapons For Quiet Wars °°° Behold a Pale Horse °°° en zie deze onthullende documentaire: °°° The Fall of the Cabal °°°

The most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help.
(Ronald Reagan)

01. Neem al het land af van de mensheid, voer het eigendomsrecht plus een geldsysteem in en laat iedereen voortdurend betalen voor alles en nog wat (belastingen, taksen, accijnzen, boetes,...). Maak het moeilijk en/of duur om de basisvoorzieningen in te vullen (energie, water, voeding, grond en onderdak) zodat de bevolking afhankelijk blijft van het systeem.
02. Vaardig ontelbare wetten en reglementen uit die de macht en de controle bij de 'rijk en machtig' groep houden en die de vrijheid/creativiteit van de bevolking inperken en afnemen. 
03. Koop alle mediabronnen op (krant, tv, film, muziek) om al het nieuws en entertainment te controleren en manipuleren. Vervang echte journalisten door nieuwsfeeds (Reuters en Associated Press) waarvan je de eigenaar bent. Vervang kritische nieuwsankers door gehoorzame papegaaien die gewoon een autocue aflezen.
04. Reorganiseer de bankensector geleidelijk naar grote systeembanken waarvan je de eigenaar bent en start een privébedrijf die al het geld drukt, beheert en uitgeeft (FED en ECB). Controleer de geldhoeveelheid aan regeringen (tegen rente) waardoor landen en overheden hun autonomie verliezen.
05. Vervang Mensen op topfuncties door jouw eigen adviseurs die het economisch beleid van binnenuit kunnen controleren. Financier lobbygroepen en denktanken die politici en wetenschappers fake informatie verschaffen in functie van jouw agenda.
06. Geef de bevolking de illusie dat ze hun leiders en overheden zelf kunnen kiezen door valse democratie en zinloze stemmingen. Het maakt echt niet uit wie president is of wie in de regering zit, achter de schermen wordt de agenda toch verder uitgevoerd, ze behoren allemaal tot dezelfde ons-kent-ons kliek. Politici en leiders die durven tegen de stroom in te gaan, worden uitgerangeerd.
07. Verminder geleidelijk aan de financiering van de academische wereld en onafhankelijke onderzoekers en richt stichtingen en instituten op waarvan je eigenaar bent.
08. Vernietig de cultuur en tradities van autochtone volkeren en breng hen plat en zielloos entertainment in de plaats (brood en spelen).
09. Zet landen en bevolkingsgroepen tegen elkaar op, verdeel en heers en hou het volk dom door dumbing down onderwijs en een lawine aan zinloze propaganda.
10. Vergiftig het land, het voedsel, het water en de lucht zodat mensen ziek, zwak en afhankelijk worden van de farma industrie en hun gifmedicijnen.
11. Verzin steeds meer belastingen, taksen en boetes en maak alles duurder om de mensheid te bestelen waardoor iedereen steeds armer wordt en voortdurend in de weer blijft om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.
12. Koop alle energiebronnen op (olie, gas, kernenergie, voedsel, water,...) en vorm grote corporaties waarvan je eigenaar bent.
13. Plaats corrupte stromannen aan het hoofd van de landen waarvan je de grondstoffen en rijkdommen wilt; indien dit niet lukt, begin een oorlog met dat land.
14. Richt een wereldorganisatie op (VN) als voorloper van een (corrupte) wereldregering.
15. Koop alternatieve en hernieuwbare energiebronnen op zodat je ook deze sectoren onder controle krijgt.
16. Creëer voortdurend valse oppositie en 'probleem, reactie, oplossing' situaties (Hegeliaanse dialectiek) om je agenda door te drukken.
17. Verhoog voortdurend de angst en paniek onder de bevolking (virussen, oorlogen, vluchtelingen, klimaatcrisis, moslims, aliens,...).
18. Creëer chaos, terreur en false flags (ook waar blanken wonen). Bouw sterke legers en politiemachten om opstandige burgers aan te pakken. Infiltreer en saboteer burgeropstanden. Organiseer overal oorlogen (zowel lokale als wereldoorlogen) en financier terreurgroepen.
19. Introduceer fake oplossingen verpakt in mooie woorden maar bestuurd door dezelfde families.
20. Vernietig de Aarde op grote schaal (bossen, oceanen, dieren, bijen,..) en maak ondertussen grote winsten.
21. Zorg dat iedereen een smartphone heeft als gewenning voor en opstap naar de inplantchips, smartcities, smart countries en een digitale wereld onder A.I. controle. Maak iedereen afhankelijk van allerlei technologie die jij maakt, manipuleert en draadloos bestuurt.
22. Zorg voor een pandemie via een gefabriceerd bio-wapen om een wereldwijde economische crash en beurs depressie te triggeren (export valt stil, wereldhandel stopt, supermarkten leeg, grenzen sluiten, steden in quarantaine, Mensen in angst). Dit is ook de opstap naar verplichte vaccinaties wereldwijd. Waarom zijn die vaccinaties zo belangrijk terwijl reeds veelvuldig werd aangetoond dat ze niet werken en uiterst schadelijk zijn? Welke agenda steekt daarachter? Lees hier meer: De Vaccinatie Misdaad.
23. Laat het banken systeem volledig crashen en geef de schuld aan externe factoren (voorzien rond 2022).
24. Verbiedt alle cash geld en introduceer een nieuw banksysteem compatibel met de digitale wereld en de smartphones (crypto currency).
25. Verander Europa in een islamitische staat door massa immigratie en vluchtelingenstromen te sponsoren.
26. Maak iedereen wanhopig en bang en maak de bevolking bereid om alles te aanvaarden in ruil voor voedsel en veiligheid (zoals een biometrische implantchip en een sociaal score systeem).
27. Verminder de (zogenaamde) overbevolking door geavanceerde biowapens zoals: chemtrails + virussen + 5G + verplichte vaccinaties = genocide op de mensheid.
28. Start na deze 'soft kill' dan de derde wereldoorlog als grote 'reset' en organiseer een 'hard kill', niet via vuurwapens en bommen, maar door middel van elektromagnetische frequentiewapens en biologische oorlogvoering. Het (verplichte) vaccin zal (wellicht op langere termijn) een groot deel van de wereldbevolking onvruchtbaar maken en uitroeien (zie Georgia Guidestones).
29. Vestig een big brother maatschappij die draait op 5G en A.I., en maak de resterende en suf gemaakte bevolking de leugen wijs dat er een nieuwe, stralende, ecologische toekomst komt en een herverdeling van de rijkdom (Agenda 2021/2030).
30. Proficiat: je hebt de volledige planeet onder controle en je bezit nu alle mensenslaven, goud, grondstoffen, grond en geld (gepland vanaf 2029). De globalistische agenda is afgewerkt, de topsteen mag op de piramide van macht gezet worden, het alziend oog van Sauron/Lucifer regeert over alles en allen.

Nogmaals, dit scenario hoeft geen werkelijkheid te worden. De elite/cabal heeft onze gehoorzame medewerking nodig om hun plan uit te voeren. Als wij afhaken, onze kracht en soevereiniteit terugnemen en hun systemen de rug toekeren, dan is het game over voor hen. Wanneer we er van uitgaan dat het universum ter goeder trouw is en alles bedoeld is om ons te helpen (groeien/herinneren) dan krijgen ook de 'tegenkrachten' een andere invulling. De duistere machten, op Aarde bvb. vertegenwoordigd door de cabal en de 13 bloedlijnen, vervullen dan een belangrijke rol in het grote kosmische spel. Zelfs meerdere rollen. Het maakt het allemaal net wat spannender, avontuurlijker, uitdagender, interessanter. Precies zoals in een videogame waar je tegenstanders overwint, obstakels uit de weg ruimt en raadsels oplost om naar de hogere levels te kunnen gaan. Bij een batterij veroorzaakt de min pool en de plus pool een spanningsveld waardoor elektrische stroom onstaat. Bij het leven op 3D Aarde veroorzaakt de spanning (interactie, confrontatie) tussen de 'negatieve' spelers en de 'positief' ingestelde spelers en de slapende massa een ontwaking/groei in bewustzijn. Maar dit vraagt, net zoals in het videogame, wel degelijk actie van de speler. Wachten op Trump, white hats, Qanon, galactische federatie, or whatever,...is niet waar het om gaat. Het gaat vooreerst om innerlijk werk gezien de buitenwereld gedeeltelijk een reflectie is van jouw zielsenergie, van jouw perceptie en staat van bewustzijn. Wie zichzelf verandert, helpt mee het collectieve bewustzijn te veranderen. De 'negatieve' ontwikkelingen en scenario's bieden de mogelijkheid om de mensheid wakker te schudden en zodanig te triggeren dat individuen in hun kracht komen, hun soevereiniteit claimen en besluiten om samen een betere wereld te creëren. Op naar een gouden tijdperk...

Welcome my son, welcome to the machine.
What did you dream?
It's alright, we told you what to dream.
(Pink Floyd 1975)


Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down.
Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth,
major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
(Michael Ellner)

Ja, we leven in een omgekeerde wereld en het meest verstandige om te doen, is wellicht gewoon alles omdraaien.

° Wil je echt genezen? Stop met farmaciepillen en pak de oorzaak aan.
° Wil je gezondheid? Stop met supermarktrommel te kopen en begin je eigen groentetuin.
° Wil je echte oplossingen? Stop met stemmen en wachten op politici en wees zelf de verandering.
° Wil je vrede in je hart? Stop met tv kijken, verbind je met de natuur en start met meditatie.
° Wil je rust in je hoofd? Stop met de leugens en angstpropaganda van de media (oorlog, virussen, klimaat,...) en focus op jouw droom.
° Wil je vriendschap met dieren? Stop met ze te doden en op te eten.
° Wil je blije kinderen? Haal ze uit het onderwijs, geef ze geen smartphone noch vaccinaties en biedt hen een vrije educatie of thuisonderwijs aan.
° Wil je vrijheid? Stop met werken in het systeem en begin een zelfvoorzienend familiedomein (30.000 euro opbrengst per jaar). 
° Wil je liefde? Begin de dag met dankbaarheid en oefen naastenliefde (ook voor dieren).

Maar het goede nieuws is dat de gekke en oude 3D controlematrix ooit gaat verdwijnen.
Enkele voorbeelden van die omgekeerde crazy world:

° Een politieke prioriteit die ligt bij geld/macht en een groei- en consumptie economie in plaats van essentiële dingen zoals gezonde lucht, zuiver water, biovoedsel, een proper milieu en harmonieuze gemeenschappen.
° Een globaal, kapitalistisch handels- en plundersysteem wat elk jaar miljoenen Mensen doodt, de Aarde vernietigt en de planeet onleefbaar maakt.
° Het land wordt in beslag genomen door een kleine elite, in aparte secties en landen verdeeld, en daarna wordt er gevochten voor de controle over deze secties.
° Sommige mensen krijgen het label en de naam 'soldaat' opgeplakt, waarna het voor hen dan blijkbaar OK is om andere Mensen te doden.
° Dagelijks worden miljoenen dieren onnodig gemarteld en gedood voor voedsel en experimenten.
° Kinderen spenderen het beste deel van hun jeugd op school waar ze nutteloze feiten en regelrechte leugens aangepraat krijgen en hun creativiteit verliezen.
° Er ligt een veel te grote financiële druk op ouders waardoor ze de essentiële levensfasen van de ontwikkeling van hun kind mislopen.
° Er zijn ontelbare religies, godsdiensten en sekten die allemaal geloven dat hun God en hun theorie de enige ware is.
° Liefde en mededogen worden als soft en zwak gezien, terwijl oorlog en strijd als eervol en noodzakelijk worden gezien.
° Uitvinders, dokters en wetenschappers die met echte oplossingen en genezingen komen, worden geboycot door de grote, machtige corporaties die hun winstgevend businessmodel beschermen.
° Onderzoeken die aantonen dat ongevaccineerde kinderen veel gezonder, sterker en weerbaarder zijn dan wel gevaccineerde en dat vaccins vele honderden kinderen per maand doden/beschadigen, worden verzwegen door media en virologen.
° Enzovoort...


Infinite love is the only truth,
everything else is illusion.
(David Icke)

Intermezzo: David Icke

David Icke is één van de vele onderzoekers die de matrixwereld van beperking, leugens en illusie probeert te ontrafelen. Dertig jaar geleden werd hij nog flink uitgelachen maar dat is ondertussen wel veranderd naarmate de wakker wordende mensheid de verborgen waarheden ontdekt. Of toch althans de eerste verborgen levels van de matrix ontdekt, want het konijnenhol gaat eindeloos diep. Ondertussen zijn vele andere klokkenluiders opgestaan maar het belang van David Icke kan niet onderschat worden. Voor wie wil proeven van zijn uitgebreide database aan kennis is hier een marathon voordracht uit 2014: Awaken!! (9u30min). Het is geen leuk verhaal, we lijken op weg naar een technologisch gestuurde (5G) zielloze big brother politiestaat. Toch is de oplossing eenvoudig, de matrix is een frequentieband, en wie zijn vibratie verhoogt, verandert zijn realiteit en wanneer genoeg Mensen dat doen, verlaten we de frequentie van angst, controle, geld en geweld. Want wat zegt de spiegel? (Alles buiten ons is een reflectie en projectie van wat innerlijk leeft en bewust 'verlicht' wordt). De spiegel toont wat er gebeurt wanneer we onze kracht en soevereiniteit afstaan aan autoriteiten, systemen en instanties buiten ons. Wie zichzelf niet wenst te besturen (zelfeigenaarschap en Zelfrealisatie), wordt bestuurd door anderen. Hoe wordt (volgens David Icke) de bevolking in de val van het transhumanisme gelokt?

° Voorbereiding (vroeger en nu): verzwakken, verdoven en volgzame passiviteit aankweken bij mensen via chemtrails, vaccinaties, gmo voedsel, medicijnen, media brainwash, angstinductie, verdeel en heers,...
° Eerste stap (nu): mensen raken verslaafd aan smartphone en technologie, ze raken verloren in een virtuele wereld, in fake news, facebook likes en instagram verstrooiing.
° Tweede stap (nu): technologie wordt als onmisbaar geacht om het systeem te laten draaien en om gelukkig te zijn, er komt steeds meer en overal smart technologie bij.
° Derde stap (straks): inplant technologie zoals microchips en nanobots vanaf de geboorte. Het lichaam, de Mens (en de ziel) worden gerobotiseerd en gedigitaliseerd.
° Vierde stap (straks): de uitrol van het 5G frequentieveld en 'the internet of things', alles is verbonden, gekend, gemanipuleerd, gevangen en wordt 24/7 bestraald met allerlei stralingsgolven.
° Resultaat: het einde van de Mens als vrij en creatief wezen. Iedereen staat onder controle van artificiële intelligenties. Een 'hunger games' maatschappij waar misbruikte Mensen amper overleven als consumentenvee op een energieboerderij.

Wie controleert en bestuurt de matrix? Het is niet de overheid, de militairen, de banken, de bedrijven, de illuminati, de geheime genootschappen, de religies,...Dit zijn slechts de managers van het systeem, de ordehandhavers van deze holografische simulatie (Aarde) die het collectieve bewustzijn (wij) als fysieke realiteit manifesteert. De gnostici spraken lang geleden al over archonten en de demiurg die zich hogerop de piramide van macht bevinden. De interventie blogberichten behandelen uitgebreid dit boeiende onderwerp.
Wat is de uitweg en bevrijding? In wezen zijn we niet-fysieke, scheppende, altijd-bestaande Spirits met onbeperkt potentieel. Deze matrix van beperking zorgt voor een eindeloze feedback loop (geboorte, sterven, reïncarnatie) die we zelf (onbewust en onnodig) in stand houden. We bouwen zelf de muren van onze gevangenis, het is een 'software programma' geïnfiltreerd met het virus van angst en dwaasheid. De bevrijding ligt in Zelfrealisatie, wakker worden voor het echte Zelf, diep verborgen onder lichaam, naam, geslacht, ras, mind, ego, religie, omstandigheden,...Het is de onbewogen Getuige van het toneelspel (Awareness). Het heeft te maken met frequentie en vibratie (zoals Nikola Tesla al zei). Wakker worden uit de hypnose en je soevereiniteit en vrijheid BEWUST TERUG NEMEN. Het heeft te maken met het veranderen van perceptie, alle angst loslaten, alle obstakels en omheiningen rond jouw ware natuur afbreken. Wat telt, is niet wat het systeem allemaal verlangt en eist van jou,...maar wat telt, is wat jij hier wilt creëren vanuit jouw Kracht en Wijsheid en Liefde.

Life is a musical thing, you are supposed to sing and dance while the music is playing.
(Alan Watts)
Wat als je begint te beseffen dat je eeuwige Spirit bent die gevangen zit in een illusiematrix en gehersenspoeld wordt om een ziek systeem in stand te houden en een handvol psychopaten te onderhouden met jouw dagelijkse arbeid, tijd en geld? Wat als je begint te beseffen dat een andere wereld en samenleving perfect mogelijk zijn gewoon doordat steeds meer Mensen die wereld ook daadwerkelijk beginnen kiezen, steunen en leven? Wat als Anastasia gelijk heeft en de Wetenschap der Verbeelding (Law of Attraction) inderdaad de atomen laat instorten tot de fysieke 'realiteit' die we ervaren? Wat als we begrijpen dat door te focussen op andere gedachten en gevoelens we ook een andere wereld co-creëren? Van slachtoffer en volgzaam schaap naar bewuste Creator en moedige Ziel. Wij bepalen de toekomst. If you don't claim your power, someone else will.

Stop working in the system, grow food, organise people to create ecovillages, become free, stop feeding the machine.


De Keuze voor een vrije wereld

The Demiurge (lower god) created a Loosh garden (energyfarm) and indoctrinated the humans that the Demiurge was god (the One Creator).
The divine spark inside humans knows (Gnosis) that is not the truth. 
The internal struggle of the divine spark captured inside the confused body/mind is the cause and creation of much Loosh energy.
Reconnecting to the Source makes one impervious to this lower dimension realm. That is why the Earth is referred to as 'The Celestial Error'.
It will not last forever because we are already in the time of the correction.
The revealing (Apocalypse) is showing humans the hidden workings behind the curtain. 
Stay strong. Connect with the creating force of the Universe and enjoy the ride.

Oppervlakkig gezien lijkt het alsof de elite hun duistere agenda probleemloos uitvoert en de mensheid geen kans maakt. Maar er komen steeds meer barsten in hun piramide. De ontwaking der mensheid is volop bezig en niets kan de ondergang van de oude wereld van misplaatste macht stoppen. Hoe meer Mensen de 5D wereld van liefde gaan belichamen, hoe sneller het oude zal verdwijnen. Maar hoe kun je een valse en zieke wereld terug echt en gezond krijgen? Jij zelf bent de sleutel! Verzamel al je moed, verlies al je angst, open heel je hart, verlaat het ziekmakend systeem, verander je gedachten en percepties, neem je macht en soevereiniteit terug, laat je niet langer programmeren door media, religie en overheid, creëer een paradijselijk familiedomein en bouw samen met anderen aan een nieuwe toekomst vol vrijheid, creativiteit, overvloed en liefde.

Ieder Mens be-leeft oneindige tijdlijnen en projecteert vanuit Bewustzijn als Levende Schepper een individueel spel op het grote Kosmische toneel. Het collectieve bewustzijn genereert via een subtiele controle van onze hersengolven een 'fake' 3D matrix realiteit die bovenop de oorspronkelijke 5D realiteit wordt gelegd. Hoe? De collectieve gedachten, denkbeelden en hersengolven worden minuut na minuut gestuurd (mindcontrol), opgeslagen in het onderbewuste (programmering) waarna ze de 3D matrix genereren (kwantumcreatie). Dit is al vele eeuwen aan de gang ten behoeve van een dominante elite die de mensheid exploiteert voor haar eigen (negatieve) doeleinden dankzij vergevorderde technologie, onbeperkte geldvoorraden, zwarte magie en superieure intelligentie. De basis voor hun subtiele controle is angst en het middel om duizend-en-één angsten te verspreiden gebeurt (tegenwoordig) via de vele mediavormen waaronder uiteraard de TV. De TV programmeert niet alleen het onderbewuste maar produceert ook een elektromagnetisch stralingsveld wat de neuronen en het zenuwstelsel van de kijkers verandert.

Sinds de val van Atlantis heerst een piramidaal systeem van narcisme en machtsmisbruik op Aarde. De top van de piramide heeft alles afgepakt van de mensheid, te beginnen met het land, daarna gevolgd door de introductie van geld. Want een mens zonder land en geld is makkelijk te besturen en volledig afhankelijk. Het land werd en wordt gestolen van de mensheid en dat is één van de hoofdredenen waarom het leven op Aarde zo moeilijk is voor velen. In een natuur- of schenkeconomie is er weinig behoefte aan geld. De families en gezinnen voorzien zichzelf in alle basisbehoeften en wat ze niet zelf produceren, ruilen ze met de buren of in andere dorpen. Geld komt er zelden of nooit aan te pas. Om de macht van geld te introduceren in de samenleving (en zo een kleine elite aan de macht te houden), was het noodzakelijk om de Mensen eerst van hun land te jagen en hun stukje grond op te eisen. Dit gebeurde in alle landen ongeacht het staatssysteem (monarchie, dictatuur, democratie of communisme) via allerlei wetten, verplichtingen en reglementen. En sinds die tijd is er geld nodig om land te verwerven, er is geld nodig om de basisbehoeften in te vullen (die vroeger gratis op het Moederland aanwezig waren, zoals voeding, water, verwarming, educatie,...). Voor alles is nu geld nodig en de Mensen zien zich 'verplicht' om te gaan werken in een vernietigend systeem van belastingen betalen en consumeren om de geld- en groei-economie draaiende te houden.  Ze werden (en ze zijn nog steeds) slaven in een sociaal maatschappelijke tredmolen van 'overleven', schaarste en afbetalingen. Daarom begint de nieuwe samenleving met de oproep van Anastasia: Take Back Your Motherland! Alles begint met de onvoorwaardelijke teruggave van het land aan de bevolking/mensheid. En dat is trouwens precies wat nu in Rusland gebeurt, Poetin schenkt 8,5 miljoen hectare gratis aan wie dat wenst. En laat je niets wijsmaken, er is genoeg vruchtbaar land op Aarde om ieder gezin 1 hectare te geven.

Angst is de hoofdziekte die het hart op slot houdt, het is het virus wat geïnfiltreerd is in het bewustzijn waardoor we collectief deze wereldwijde waanzin creëren als voedsel voor parasitaire wezens. Het transhumanisme en de digitaal gestuurde A.I. maatschappij is de gevangenis die we collectief aan het manifesteren zijn, compleet met ingeplante smarttech, designer baby's en een biometrische identiteit. Maar de weerstand groeit. De woelige tijden op Aarde met burger opstanden in Frankrijk, Spanje, Hong Kong, Chili, Griekenland, Libanon, Egypte, Irak, Algerije, Bolivië, Ecuador, Argentinië,...zijn de voorbode van de ondergang van het globalisme en transhumanisme. De Mensen zijn het beu om bestuurd te worden door maffiafiguren en als slaven te werken in een ziekmakend systeem. Evenwel halen revoluties en opstanden weinig uit zolang we toestemming blijven geven aan de manipulatie, controle en uitbuiting. Zolang de Mensen niet echt snappen wat er achter de schermen speelt (er is een spirituele oorlog bezig tegen de mensheid en tegen de planeet) zal er weinig veranderen. Niettemin is de ontwaking bezig en zal zorgen voor een ongeziene paradigma verschuiving. Alle leugens worden ontmaskerd, alle misdaden openbaar en alle corrupte structuren vallen om. Er komt een gouden tijdperk omdat we dat bewust gaan kiezen, maar de eerstvolgende jaren worden chaotisch want de elite zal alles uit de kast halen om aan de macht te blijven.

One rule: Do No Harm.

Hoe jezelf en je gezin voorbereiden? De allerbeste raad is: wordt zoveel als mogelijk zelfvoorzienend en autonoom op een permacultuur familiedomein en liefst samen met gelijkgestemde buren op een ecodorpje. Als je geld hebt, haal het van de bank en investeer in grond, een tiny house, zaden, planten, hernieuwbare energie, waterzuivering, enzovoort. Het is nu aan ons om een nieuwe wereld te bouwen en de Aarde tot paradijs te maken. We hebben het bestuur over onze levens overgelaten aan psychopaten en dat was geen goed idee. De roep van de Scheppende Ziel is sterk en steeds meer Mensen slaan een andere weg in. Er komen gaten in het grid en barsten in de kooi waar het licht doorheen schijnt. Steeds feller. De 'smart' wereld vol zielloze stuff is aanlokkelijk voor even, tot we doorkrijgen dat we steeds meer gevangen raken en steeds harder dienen te werken als stresskippen in een consumptiecyclus. Hoe kunnen we de onaantastbare vreugde en vrijheid (die we in wezen zijn) terug aanboren én be-leven in een gekke wereld waar onze perceptie constant beïnvloed wordt om ons bang, onmachtig en afhankelijk te voelen? Het is de vraag van 1 miljoen want alle religies en new age workshops draaien op dit ene thema. De oplossing die Rivendell Village voorstelt, is een combinatie van °°° Spirituele Permacultuur °°°  Schaduwwerk & Mindfulness °°° Feeling Good °°° Verhoog je Vibratie °°° 

Om het even praktisch in te vullen:
° haal je geld van de bank en gebruik het om een nieuwe samenleving te financieren
° als je in de stad wil blijven, start dan een groententuin en sluit je aan bij allerlei transitie initiatieven
° als je de stad niet langer vertrouwt, verhuis dan naar het platteland en de wilde natuur, bij voorkeur een bosrijk berggebied
° start een autonoom, zelfvoorzienend, off-the-grid familiedomein
° werk samen met gelijkgestemde buren/vrienden (begin samen een ecodorpje en help elkaar)
° doe innerlijk schaduwwerk (los je eigen shit, blokkades en angsten op), verhoog je frequentie, mediteer
° eet gezond, denk positief, open je hart, doe wat goed voelt, wees nooit bang, lach vaak
° stop met geld en ruilhandel en stap over op onvoorwaardelijke schenkeconomie (Ubuntu)
° kies voor minder technologie en meer natuur in je leven
° enjoy the ride

De weg terug naar het hart, terug naar liefde, overvloed en vrede loopt via het familiedomein en het ecodorp. Echt leven, in diepe verbinding met zich Zelf, met de ander, met het universum en de natuur en met de Schepperbron, kan zich terug ontwikkelen wanneer de fake en opgelegde matrix wordt losgelaten. Soevereiniteit is de sleutel: individueel volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je denkt, voelt, zegt, doet en hoe je leeft. En dit zelfbeschikkingsrecht is precies wat de elite wil afnemen door ontelbare wetten, verplichtingen, controle apps, smart tech, social media feeds en machine intelligentie. De sleutel is om niet langer te vertrouwen op het systeem maar om zelf de basisbehoeften in te vullen. Er zijn er 4: huisvesting, energie, water en voedsel. Op deze blog en op de website staan vele artikels hoe je zelfvoorziening kan verwezenlijken en ook een zelfstandige inkomstenbron kan opzetten. Men kan namelijk vaststellen dat vele beleidsmaatregelen van de overheid leiden tot meer dakloosheid, meer armoede, meer honger, meer ziekte en meer controle. Zo creëert de elite een volledig afhankelijke bevolking die voortdurend in angst leeft, dagelijks gehersenspoeld wordt met leugens, vergiftigd wordt via rommelvoedsel en vaccins en haar kracht weggeeft aan een fake matrix.

Join the worldwide Kin's Domain Movement and leave the system of fear and control.

We zijn allemaal kinderen van dezelfde Bron, verbonden met elkaar en de onuitputtelijke Levensbron die voortdurend en onvoorwaardelijk schenkt en zorg draagt voor ieder wezen. Als je deze eenheid ten volle beseft, verdwijnt de noodzaak en behoefte tot strijd en wat dan overblijft zijn mededogen, dienstbaarheid en keuzevrijheid. Wees zacht voor elkaar en voor jezelf. Er valt niets te vrezen behalve de angst zelf. Alles komt goed, het Licht groeit en verlicht de duisternis. Waag de sprong naar het tijdperk van intuïtie en samenwerking en wordt (be)hoeder van deze prachtige planeet. Luister naar je ziel die wakker wordt en zich herinnert dat ze liefde, waarheid en vreugde is.

We weten waar het om gaat, namelijk de Aarde en mensheid worden gegijzeld en een nieuwe wereld orde geïnstalleerd, maar het groeiende Licht (bewustzijn) is niet te stoppen. We dienen wel wakker te worden voor wat er aan de hand is, de leugens te ontmaskeren, de toenemende controle en manipulaties te weigeren, angst nooit toe te laten en bewuste keuzes te maken. Onze liefdeskracht is onmetelijk sterker dan de angstmatrix der 'illuminati'. Wat wij kiezen (creëren) wordt werkelijkheid. De hoofdvraag blijft dus zoals steeds: wat is jouw taak, wat zou je het allerliefste willen doen hier, wat is je passie, waar word je warm en enthousiast van, welke wereld wil je rondom jou creëren, welke keuzes maak je, welke hogere en betere versie van jezelf wil je scheppen?  Leven is uiteindelijk deze vragen beantwoorden en uitvoeren.

Anastasia toont tot wat een echte Mens in staat is. Eén vrouw, vanuit een veld in de taiga, verandert de wereld en inspireert miljoenen mensen en ontketent een ware, groene (r)evolutie in Rusland en wereldwijd. Zonder geweld, zonder strijd, zonder betogingen, zonder petities, zonder geel hesje,... maar met slechts 1 woord: NEE. Het sterkste woord op Aarde. NEE, het big brother systeem krijgt mijn steun en energie niet, nooit. JA, ik kies voor de Ruimte van Liefde die veel te lang in slaap was in mijn ziel en nu ontwaakt door de kus van de prins (het Zelf). Het is een simpele keuze, maar met grote gevolgen.

The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return.

Wanneer we echt Mens worden, dan zal de fake matrix oplossen en de echte wereld verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten