19/09/2019

Het Mooiste Verhaal

How beautiful can life be? We hardly dare imagine it.
(Charles Eisenstein)


Mijn hart weet dat een mooiere wereld mogelijk is.
Een wereld met veel meer plezier, veel meer aanraking, veel meer vrijen, veel meer knuffelen, veel meer diep in elkaars ogen kijken, veel meer vers gemalen tortilla's en net geoogste tomaten die nog steeds warm zijn van de zon, veel meer zingen, veel meer dansen, veel meer tijdloosheid, veel meer schoonheid overal, veel meer adembenemende uitzichten en ongerepte natuur, veel meer fris water uit de bron. Heb je ooit echt water geproefd, dat na een reis van twintig jaar doorheen een berg uit de aarde komt?
Geen van deze wensen en genoegens zijn ver weg. Ze vereisen geen nieuwe uitvindingen, noch de dagelijkse dienstbaarheid van de velen aan de enkelingen.
We hoeven alleen maar te stoppen met alles wat de wereldverslindende machines laat draaien.
We hoeven enkel de afscheiding tussen onszelf en de wereld op te heffen.
(vrij naar Charles Eisenstein)
Er is een oud verhaal over een wereld die een economisch bedrijf was geworden en gerund werd door een fake systeem (democratie of dictatuur) plus een leugen management (de overheid) die in handen waren van een bestuursgroep (banken, militairen, religies, corporaties), die op hun beurt rekenschap verschuldigd waren aan een kleine, elitaire groep (de 13 bloedlijn dynastieën). De bevolking had helemaal geen inspraak bij de beslissingen en duistere toekomstplannen voor hun wereld want de dynastieën hadden het alleenrecht opgeëist om te heersen over planeet en bewoners. De belangrijkste goederen die het wereldbedrijf verhandelde, waren geld, grondstoffen en energie, en alles werd gedragen en gevoed door een dagelijkse mallemolen van werken (in het systeem), zinloos consumeren en allerlei entertainment (als ontspanning en afleiding voor de massa).
Maar op een dag begon de grote ontwaking en steeds meer Mensen werden wakker en bewuster en na een woelige tijd verdween de oude wereld voorgoed. De Mensen kwamen samen en schreven een nieuw en mooi verhaal waarin de wereld niet langer een bedrijf was, maar eerder een 'kunstvorm' waar schoonheid, spel, humor en creativiteit hand in hand gingen om steeds meer liefde, vreugde, vrede en overvloed te manifesteren.

Level 1: de weg naar vrijheid en autonomie

Het beste en mooiste nieuwsverhaal uit onze tijd is zonder twijfel het idee van familiedomein bewoning en het leven in een Ruimte van Liefde zoals (onder meer) beschreven staat in de Anastasia boekenreeks. Dit concept biedt het meest uitgebreide antwoord op de hachelijke planetaire situatie waarin we verzeild zijn geraakt en gaat veel verder dan de 'goed nieuws verhalen' die regelmatig verschijnen in de media. De oplossingen en antwoorden die bedacht worden door denktanks, overheden en wetenschappers zijn meestal flinterdun en oppervlakkig en zelfs gewoonweg schadelijk en brengen wereldwijde catastrofen nog dichterbij. Maar Anastasia verklaart onomwonden: 'Ik heb de voorspelde hel op Aarde geannuleerd'. En ze moedigt ons aan om hetzelfde te doen. Vervolgens schetst zij in de boekenreeks het plan om de Aarde te bevrijden uit het juk van de elite en de Mensen terug te brengen naar de eenvoudige essentie en de primaire levensbronnen.

Kort samengevat (voor nieuwe bezoekers): elke familie creëert een eigen kleine 'Ruimte van Liefde' op een hectare grond via interactie en samenwerking met de natuur en met elkaar. De mogelijkheid om iedereen (die dit wenst) een gratis stuk land te geven (het geboorterecht van iedere Mens!), kan wettelijk en officieel geregeld worden (zoals in Rusland gebeurt) weliswaar afhankelijk van de mogelijkheden en de beschikbare ruimte van een natie. Daardoor kan iedereen een eigen 'Space of Love' creëren, een natuurlijke habitat op Aarde, een plaats waar alle basisbehoeften ingevuld kunnen worden, een echte thuis, een oase van rust en vrede, een familiedomein.
De aanbevolen grootte is 1 hectare omdat dit toelaat dat een (meer-generatie) familie zelfvoorzienend wordt op vlak van voeding, energie, water, afvalbeheer en huisvesting. Maar, zoals gezegd, de oppervlakte is ook afhankelijk van de beschikbare ruimte in een bepaald gebied. Er is in ieder geval ruim voldoende plaats op Aarde om iedere familie 1 hectare bewerkbare grond te geven (op voorwaarde dat een herverdeling van het land plaatsvindt). Vergeet de fabeltjes en mythes van overbevolking, tekort en schaarste, het zijn niets meer dan propagandaleugens van de elite die hun rijkdom en privileges niet wensen te delen. Geboren en opgevoed in de natuur, zullen de volgende generaties wijzer zijn en de missie (namelijk het herstel van de planeet en de creatie van vrede en overvloed) met nog meer enthousiasme voortzetten.

Dit logische, praktische en haalbare idee uit de boeken schenkt vertrouwen en hoop. Alvast meer vertrouwen dan de populaire verhalen die in de media verschijnen over het redden van diersoorten, het opruimen van rivieren, het aanplanten van bomen, het weigeren van plastieken verpakkingen, het starten van permacultuur projecten of het maken van wetten om de CO2 terug te dringen. Wellicht allemaal mooie initiatieven maar ze brengen geen fundamentele oplossingen. Permacultuur is heel boeiend en zeker een interessant tuinbouw systeem, maar het brengt weinig inzicht over de 'energie van liefde' of de ware (verborgen) geschiedenis van planeet Aarde en de mensheid. Het begrijpt de oorspronkelijke 'fout' niet die de problemen op Aarde heeft mee veroorzaakt (zie verder).

Inderdaad, de populaire oplossingen voor klimaatveranderingen, broeikasgassen en vervuilde biotopen zijn niet alleen ontoereikend, maar gaan volledig voorbij aan wat er echt dient te gebeuren: het herstellen en behoeden van onze natuurlijke omgeving én het terugbrengen van liefde en verbinding in onze gezinnen. Wie wakker is, ziet hoe dezelfde kwaadaardige vernietigers die ons ooit geld, olie en een petroleum afhankelijke maatschappij brachten en die nog steeds overal oorlog en terreur zaaien, nu proberen om ons een volgende golf van technocratische afhankelijkheid op te dringen (via onder meer Agenda 2030) onder het voorwendsel van 'schoon' en noodzakelijk. Hun leugens en beloften klinken hol en verwaand in onze zielen. Nog meer camera's, 5G straling, bestrijdingsmiddelen, vaccinaties, omgehakte bomen en de nieuwste smartphone zijn NIET de dingen die wij wensen en nodig hebben.

Het geweldige aan de boekenreeks is dat er ondertussen heel veel lezers zijn die oprecht kiezen om mee te werken aan planetaire genezing en innerlijke transformatie. Dit is geen nieuwe religie noch een utopische fantasie, hoewel duistere krachten proberen om deze ideeën als belachelijk en naïef te portretteren. Dit is gewoon een terugkeer naar de wijsheid van onze voorouders, naar een diepe liefde voor de natuur en de erkenning dat we een onafscheidelijk deel zijn van de grote creaties van moeder Aarde (Sophia) en de Schepperbron.

De wereld is ten prooi gevallen aan wanhoop over de mondiale situatie. Eens te meer luiden oorlogsklokken in verre en dichtbije landen. Maar Anastasia biedt iets nieuws. Het is een compleet en uitgebreid beeld over het leven. Een nieuwe visie en perceptie die leidt naar een glorieuze toekomst. Een leven waar we de leefomgeving om ons heen herstellen en koesteren, waar we de grote Liefdesenergie in onze gezinnen eren en respecteren. Dit nieuwe leven staat open voor alle Mensen, het behandelt allen gelijk en respecteert de puurheid van de natuur. Het schenkt ons een positieve visie voor een nieuw tijdperk op Aarde.

De boeken maken duidelijk dat de Vedische Liefdesriten van vitaal belang zijn voor het dagelijkse welzijn, voor de emotionele overleving tijdens deze moeilijke overgangstijd en voor het versterken van de band tussen partners, kinderen en medebewoners. Liefde is een belangrijke bron van geluk die we kunnen delen met een geliefde partner of een naaste metgezel. Tijdens de oprichting van het familiedomein groeit de liefde tussen de partners en wordt nog versterkt door de Riten van Liefde. Deze 'rituelen' omvatten onder meer feesten en vieringen, samenkomsten en spelletjes om elkaar te ontmoeten (het vinden van een soulmate), het uitgebreide huwelijksaanzoek, het gezamenlijk ontwerp van het familiedomein, de bruiloft (inclusief de constructiestart van het familiedomein door alle bewoners samen), het informeren van de aanplantingen over de fysieke/emotionele toestand van de bewoners, de bewuste conceptie van het kind, de natuurlijke zwangerschap en geboorte, het belang van een holistische en ervaringsgerichte educatie, het toepassen van de wetenschap der verbeelding, en nog veel meer. Elk van deze riten wordt uitvoerig beschreven in de boeken en vormt een model dat we kunnen volgen of als inspiratie gebruiken.

Volgens de boeken leefden onze voorouders ooit als een grote beschaving van kleinschalige nederzettingen die de hele wereld omvatte en van waaruit alle moderne Mensen afstammen. Hun sociale systeem was het 'lokalisme'. Economie, bestuur, beslissingen, voedselvoorziening, educatie,...alles werd lokaal geregeld. Binnen de nederzettingen werd het 'Veche systeem' gebruikt, een circulaire raad waar iedereen dezelfde macht had en er geen machtscentrum of wereldvreemde overheid was. Veche betekent letterlijk raad, gesprek, advies en is verwant met het Sanskriet 'Veda' en het Nederlandse 'weten'. Dit systeem kan mondiaal toegepast worden om een nieuwe sociale harmonie tussen Mensen en landen te bereiken en om meer vrijheid en autonomie te brengen als antwoord op het allesvernietigende globalisme.

Niettemin is het duidelijk dat er (eerst) een grote verschuiving en verruiming in bewustzijn op Aarde nodig is. Vooral in de 'ontwikkelde landen' wordt een acuut gevoel van crisis en angst verspreid en worden de centrale regeringen gedwongen tot actie door moegetergde burgers, klimaatguru's, betogingen en stralingsbewuste klokkenluiders. Maar dit gevoel van urgentie kan echter gevaarlijk zijn zonder een duidelijk en effectief plan van wat nu de echt duurzame oplossingen zijn en wat we het beste kunnen doen. Iedereen tast in het duister en roept maar wat. Terwijl de oplossing zo logisch en eenvoudig is: geef iedereen de mogelijkheid om onafhankelijk en zelfvoorzienend te worden en persoonlijk mee te helpen aan de wederopbouw van deze mooie thuisplaneet.

Het familiedomein concept is essentieel als morele ondersteuning om de weg naar harmonie en een gouden toekomst te tonen. Het is het enige plan dat oprecht is, dat praktisch werkt en volledig gericht is op het bevrijden en behoeden van de planeet. Helaas streven velen (ook in spirituele en progressieve kringen) nog steeds geld na als het ultieme en onmisbare doel om dingen te regelen, goederen te verhandelen en diensten aan te bieden. Anastasia heeft geen behoefte of verlangen naar geld. Ze herkent het als de meest trotse uitvinding van de duistere krachten en ze weet dat het helemaal niet nodig is om een paradijs op Aarde te creëren. Geld is de spin in het web van de matrix. Een betaalsysteem zonder grootbanken, rente en schuld kan eventueel wel een tussenstap zijn op weg naar een geldloze en geweldloze samenleving.

Het Russische volk heeft alvast de visie van Anastasia omarmd. Naast de ontelbare familiedomeinen verspreid over het hele land (Dacha's) en de vele honderden familiedomein dorpen, is er nu een officieel, federaal programma wat gratis land wegschenkt aan wie dit wenst en waar reeds 70.000 gezinnen op inschreven. Maar liefst 19 miljoen hectare is vrij beschikbaar voor Mensen die gehoor geven aan de oproep van Anastasia: Take back your Motherland! En als schrijver Vladimir Megre gelijk heeft, zouden vanaf april 2020 de activiteiten van het 'ontwapeningsras' beginnen. Die zullen een reeks gebeurtenissen in gang zetten die het familiedomein idee op grote schaal buiten Rusland zullen verspreiden en die ook het mondiale militaire complex tot een einde zullen brengen.

Er is dus goed nieuws.
Maar daarvoor dienen we te kijken naar het Russische wonder van de Anastasiadorpen en hun liefdesverhaal lezen dat geschreven wordt door miljoenen Russen. Onze beschaving zal de eerste zijn om de 2 grote tegenstellingen te verenigen tot een harmonisch geheel: de technocratische wereld en het verwezenlijken van goddelijke creaties. Het is een boeiende en uitdagende opdracht want de technologische ontwikkelingen zijn uiterst verslavend en misleidend en vragen grote morele kracht en sterke ethische overtuigingen. Tienduizenden Russen zijn reeds begonnen met de nieuwe toekomst te materialiseren. Ze doen dit zonder veel steun van overheden en vertrouwend op zichzelf en de kracht van het gezin. Nog vele miljoenen Mensen dromen ervan en werken eraan. Ze gebruiken de 'Wetenschap der Verbeelding' om hun visie en dromen te manifesteren. Dat is een krachtig vermogen in iedere Mens, echte mind power, want waar je voortdurend op focust, wordt jouw werkelijkheid. Negatieve gedachten worden niet onderdrukt of genegeerd maar onderzocht op hun afkomst en betekenis. En telkens wordt de mind (gevoelens, gedachten, intenties) dan terug gericht op het beeld dat men wil manifesteren. Zo bouwt de energie zich op en zal vroeg of laat materie worden. Het is de bewuste collectieve schepping van een nieuw tijdperk.

Wie geraakt wordt door de visie van Anastasia zal de waarheid (h)erkennen en een nieuwe koers varen op weg naar schoonheid, harmonie en een mooie toekomst voor de Aarde. De vele 'Ruimten van Liefde' op de even vele familiedomeinen zullen hun energieën en ideeën verspreiden en een vuur van vreugde en transformatie aanwakkeren. Het idee van het familiedomein laat toe dat de mensheid de planeet overneemt en zelf bestuurt. Iedere familie krijgt de verantwoordelijkheid en het beheer over een stukje van moeder Aarde. Niet om te beheersen en vernietigen (zoals nu gebeurt) maar om te behoeden, beschermen en nog te verfraaien. De elite en de overheden zijn dan niet langer nodig, de Mens is namelijk (eindelijk) bewust en volwassen geworden en alles wordt geregeld op lokale basis met en door de hele gemeenschap samen.
Sluit je aan, met jouw hulp komt alles goed op Aarde!


Is it too much to ask, to live in a world where our human gifts go toward the benefit of all?
Where our daily activities contribute to the healing of the biosphere and the well-being of other people?

(Charles Eisenstein, The More Beautiful World Our Hearts Know Is Possible)


Level 2: de weg naar heling en samenwerking

Veelvuldige onderzoeken tonen aan dat het familiedomein een fantastische en logische oplossing is voor bijna alles wat 'verkeerd' loopt op Aarde. Laten we eens 10 thema's overlopen.

Mogelijkheden hoeven niet gemaakt of gevonden te worden.
Alle mogelijkheden zijn al aanwezig.
Je maakt ze zichtbaar als je ze wilt laten bestaan.

01. Een aanzienlijke verbetering voor het milieu, het klimaat, de natuur en de planeet.
Elk familiedomein bevat een gemiddelde van 200 bomen, 2.000 struiken, hagen en bessen en duizenden groenten, planten en kruiden. Een ecodorp van 50 familiedomeinen bevat dus maar liefst 10.000 bomen en ontelbare andere gewassen. Dit heeft een rechtstreekse en positieve weerslag op de ondergrondse waterhuishouding, de luchtkwaliteit, de opname van broeikasgassen, de bijenpopulatie en de dieren. De biodiversiteit stijgt enorm en de grondkwaliteit wordt hersteld door de aanvoer van organisch materiaal en mineralen. De bewoners staan in voor de bescherming, het beheer, de opwaardering, de vrijwaring en de toename aan waardevol en onmisbaar natuurgebied. Dit brengt een enorme verrijking, heling en herstelling voor moeder Aarde en de terugkeer van meer bloemen, wilde planten, insecten en dieren.

02. Lokale voedselteelt en gratis kwaliteitsvoeding binnen handbereik.
Elk familiedomein voorziet in voldoende voeding voor het gezin en men kan de overschotten ruilen of verhandelen. Dit betekent het einde van honger en zelfs het terugdringen van welvaartsziekten die door het gedegenereerde junkvoedsel uit de supermarkten veroorzaakt worden. Daarnaast kan eventueel een kleinschalig bedrijfje gestart worden door middel van landgebonden activiteiten. De lokale voedselteelt van de eigen bio voeding beëindigt ook de vervuilende en dure transporten en vermindert de noodzaak tot giftige landbouw. De keuze voor biologische zaden en oerrassen stopt het gebruik van gevaarlijk en schadelijk gentech plant- en zaaigoed, wat de globale voedselvoorziening veilig stelt.

03. Nieuwe jobs en sterkere lokale economie.
Het familiedomein biedt de mogelijkheid activiteiten en verdienmodellen te starten. Door de zelfvoorziening en eenvoudige levensstijl is er veel minder geld nodig en vallen veel vaste kosten weg (huur, voedsel, energie, water,...). En de inkomsten uit het productieoverschot (voeding, planten,..) zorgen voor financiële zekerheid. Dit betekent het einde van werkloosheid omdat de ecodorp bewoners streven naar zelfvoorziening en hun passies en talenten uitleven in creatieve groepen. De lokale economie bloeit op en de regio wordt autonomer. Er ontstaan spontaan gezamenlijke activiteiten onder de bewoners en een open uitwisseling van goederen en diensten, zowel intern als extern. Men wordt uitgenodigd de eigen creativiteit te ontdekken bij het ontwerpen van het familiedomein, de tuinen, de woning, enz. Men 'werkt' van thuis uit waardoor verplaatsingen, files, vervuiling en onleefbare steden tot het verleden behoren. De lokale productie van levensmiddelen, goederen en energie vermindert de noodzaak tot invoer en import vanuit het buitenland.

04. Meer-generatie concept.
Het familiedomein laat toe dat verschillende generaties (kinderen, ouders, grootouders) samen wonen, eventueel in verschillende woningen. Bejaardenhuizen en kindercrèches worden dan overbodig. De buren op het dorp zijn vrienden en gelijkgestemden die elkaar steunen en helpen.

05. Financiële en economische vrijheid.

Door de autonomie en de zelfredzaamheid wordt men onafhankelijk van het systeem en zelfvoorzienend op vlak van voeding, energie, huisvesting, water, afvalbeheer, kledij, kruidengeneesmiddelen,...Er zijn geen maandelijks terugkerende vaste kosten meer (huur, electriciteit, water, verwarming, voeding,...) door de bereikte autonomie en zelfvoorziening.

06. Een evenwicht tussen samenwerking en privacy.
De indeling in familiedomeinen en de toepassing van het hectaremodel zorgen voor voldoende privacy en eigen ruimte/tijd. Maar bieden daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met de medebewoners.

07. Een evenwicht tussen morele techniek en menselijke waarden.
Duurzame en ethisch verantwoorde technologieën en hernieuwbare energiebronnen brengen basiscomfort en moderne voorzieningen aan de gezinnen. Maar dit gaat nooit ten koste van de planeet, de medebewoners of de eigen natuurlijke levensstijl. Het kiezen voor groene energiebronnen (zon, wind, water, aarde) vermindert het leegroven der Aardse grondstoffen, de vervuilende uitstoot van energiecentrales en de afhankelijkheid van kerncentrales. Door de opvang en zuivering van het regenwater en het gebruik van bronwater en/of grondwater op het ecodorp worden ook de waterbedrijven ontlast. De eigen lokale afval verwerking op het ecodorp vermindert de afvalbergen. Het streven naar hergebruik in combinatie met een eenvoudige en zuinige levenswijze vermindert overconsumptie en verspilling. Dit alles resulteert in een minimale ecologische voetafdruk door een verantwoordelijke en duurzame levensstijl.

08. Persoonlijke, maatschappelijke en mondiale heling.
Het eenvoudige en evenwichtige leven op een familiedomein garandeert de genezing van allerlei ziekten en aandoeningen door de gezonde omgeving, de levende voeding, de medicinale kruiden, de stressloze levenswijze en de buren vriendschap. Er is een verrijkende connectie en communicatie met de maatschappij op verschillende niveaus ter uitwisseling van kennis, inspiratie en goederen. Een ander gevolg is de vermindering van misdaad, criminaliteit, corruptie en onverdraagzaamheid door nieuwe waarden te kiezen en niet langer geld en materie te verafgoden. Ook de typische welvaartsziekten zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatproblemen, kanker,...en de gevolgen van het zinloze werk/consumptie systeem zoals verslavingspatronen, eenzaamheid, depressies, burn out...verminderen en verdwijnen door het helende vermogen van een natuurlijk leven, de stilte, de vriendschap en het werken aan een motiverend doel. Dit verlaagt de medische kosten en de uitgaven voor de volksgezondheid van een land. De toename aan familiedomein dorpen met lokaal zelfbestuur in een regio brengen nieuwe impulsen, tonen werkzame oplossingen en helpen zo om maatschappelijke veranderingen op landelijk en mondiaal vlak door te voeren.
   
09. Creativiteit en spiritualiteit.
De motivatie om te werken verschuift van 'geld verdienen om te overleven' naar het realiseren van je dromen en het meebouwen aan een harmonieuze wereld. Er wordt ruim de tijd genomen om stil te staan bij de essentiële dingen van het leven, om te bezinnen en te evalueren, om te genieten en te spelen, om te observeren en te mediteren. Een spirituele levenshouding en de verbinding met het eigen goddelijke Zelf is even natuurlijk en noodzakelijk als ademhalen. De bewoners gaan bewust meewerken aan de opstap naar een nieuwe Aarde, een nieuwe tijd, een nieuwe Mens, een nieuw bewustzijn.

10. Politieke en maatschappelijke verschuivingen.
Door de autonomie en zelfredzaamheid in combinatie met de meer-generatie bewoning worden de Mensen minder afhankelijk van de sociale verzorgingsstaat waardoor de uitgaven en de begroting van een land ontlast worden. Families en dorpsbewoners helpen en steunen elkaar en hoeven niet terug te vallen op hulpmaatregelen en sociale voorzieningen. Het lokale zelfbestuur, de lokale economie en het 'Veche' systeem verminderen de noodzaak voor de grote politieke structuren, centrale regeringen, globalistische agenda's en economische multinationals. De nederzettingen bewaren het culturele erfgoed, de oude ambachten en de levende tradities opgebouwd door vele generaties en vroegere beschavingen (Lemurië, Atlantis). Er ontstaan nieuwe holistische en verbindende educatievormen die alle aspecten van menszijn aanspreken (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) waardoor de volgende generaties vanzelf een nieuwe samenleving zullen manifesteren.   


 Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.

Level 3: de weg naar Liefde

Alles is voorhanden om een nieuw en prachtig verhaal te schrijven in het grote boek der menselijke geschiedenis. Een mooie planeet, voldoende ruimte, wakkere Mensen, voedsel en water in overvloed en de nodige (spirituele, technische en praktische) kennis die ingezet kunnen worden om welzijn, vrede en vreugde op Aarde te brengen. Het is gewoon een keuze. Een keuze om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. We staan op het kruispunt van twee paden naar de toekomst die sterk beïnvloed worden door de recente, verbluffende technologische mogelijkheden en ontwikkelingen. We staan op de drempel van een tijdperk waar technologie kan (en zal) gebruikt worden om een volledig sluitend controlesysteem in de maatschappij te brengen. Een big brother planeet gestuurd door artificiële intelligenties waar de mensheid haar kracht, soevereiniteit en vrijheid inruilt voor een nieuwe smartphone en een chip in het hoofd. Een surrogaat leven waar de ziel geketend blijft aan opeenvolgende incarnaties in een satanische wereldorde.

Maar ook de andere weg staat open, een innerlijk pad wat leidt naar de ontdekking van en de herinnering aan jouw Goddelijke essentie en de ontsnapping uit deze virtuele dimensie. De nieuwe technologie lijkt aanlokkelijk en belooft een (valse) hemel op Aarde. De Mens wordt verleid met fantastische gadgets, upgrades en speeltjes. Maar 'nog grotere dingen dan ik zullen jullie ooit doen' zei Jezus volgens de bijbel. En Hij heeft het dan niet over innovatieve technologie, maar wel over innerlijke wonderen en Goddelijke vermogens die we kunnen ontwikkelen en toepassen. Dit is de keuze: een krachteloze robotmens onder heerschappij van A.I. of een soevereine Schepper en co-creator van werelden vol schoonheid en geluk.

De 'elite' blijft enkel bestaan en aan de macht omdat wijzelf verzuimen om onze kracht en soevereiniteit (zelfbeschikking) te claimen. Wat wil de elite, hoe werkt de matrix? De elite wil verdeeldheid, ze willen haat zaaien en oorlog stoken, ze willen dat we in angst leven en bang zijn voor elkaar, ze willen dat we ziek en zwak worden door rommelvoeding en vaccins, ze willen alles controleren en onze menselijkheid afnemen, ze willen dat we vechten tegen hen want dat geeft hen energie, en ze willen vooral dat we niet op zoek gaan naar onze ware essentie en onze Goddelijke oorsprong en afkomst, ze willen dat we conformeren aan hun duistere agenda in plaats van het opnemen van onze zieletaak.

Wat dienen we te dus te doen? Net het tegenovergestelde. Onszelf gezond en sterk maken door levende voeding, het weigeren van het farmagif en een harmonische levensstijl. Dagelijks connectie maken met de Bron, met ziel en hart, met het gebied waar liefde en mededogen aanwezig zijn voor al wat leeft. Honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gedachten, gevoelens en daden, wijzelf creëren (collectief en individueel) alle ervaringen en situaties, het is zinloos om de schuld bij de elite of demonische krachten te leggen. Laat het 'systeem' van geweld, verdeel en heers, schaarste en tekort zoveel mogelijk los, ontkoppel je van de matrix. Verbind je met gelijkgestemden, vorm groepen en ecodorpen, bouw samen een nieuwe realiteit, gebruik de wetenschap der verbeelding. Leef niet langer in angst en onder het juk van een politiestaat, gebruik je scheppingskracht en liefdestraal om de planeet (en jezelf) te redden.

People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own souls. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.
(C.G. Jung)


De wereld 'buiten' ons is een projectie van de innerlijke niet-geheelde fragmenten in het bewustzijn. De oorlogen, kankerplekken, vervuilingen, vernietigingen, de gruwel en horror, de misplaatste controle en macht, de pijn en het lijden, de moeilijke relaties en de ontelbare angsten,...het zijn allemaal tot leven gebrachte en gedachte beelden uit de diepste lagen van bewustzijn die nu gespiegeld worden op het 3D speelveld om uitgezuiverd te worden. Iedereen die je ontmoet in je leven is een boodschapper die je iets vertelt over jouw eigen innerlijke wereld. Vooral als je getriggerd wordt door deze persoon. Dank zij de spiegel van de buitenwereld worden al onze persoonlijke onverwerkte en onbewuste aspecten getoond zodat ze geïntegreerd en/of losgelaten kunnen worden. Dit noemt men schaduwwerk en ieder Mens doorloopt nu dit proces van confrontatie/heling/ontwaking/ascensie.

 Change your conception of yourself and you will automatically change the world in which you live.
Do not try to change people; they are only messengers telling you who you are.
Revalue yourself and they will confirm the change.

Wie verzuimt om de eigen gezondheid in handen te nemen, wordt volgepropt met fake voedsel, rommelpillen en gifvaccins. Wie zijn soevereiniteit en vrijheid niet claimt, wordt opgeslokt door de matrix. Wie niet op zoek gaat naar de waarheid, krijgt de leugens van het systeem ingeprent. Wie geen meester wordt over de gedachten en gevoelens, blijft een speelbal van de propaganda machine. Wie zijn Goddelijke vermogens niet ontdekt en gebruikt, wordt afhankelijk van en verslaafd aan artificiële technologie. Wie geen contact zoekt met de innerlijke bron van wijsheid en intelligentie, komt terecht in een smart world waar zelf nadenken en de eigen creativiteit niet langer nodig zijn. Enzovoort, wie het eenmaal doorziet en begrijpt, kan de rest zelf wel invullen.

In dat opzicht is deze boeiende en unieke tijd een eindfase. We lossen collectief het 'karma' af en keren terug naar het hart, terug naar de Ruimte van Liefde. Alice viel in het konijnenhol en kwam terecht in 'wonderland' waar ze vreemde verhalen beleefde waarna ze uiteindelijk terugkeerde naar haar oorspronkelijke realiteit. Zo viel de Mens ooit in slaap en droomde dat hij in een ruimte/tijd illusiewereld allerlei intense ervaringen beleefde maar begint zich nu te her-inneren dat het Zelf nooit de 'hemel' heeft verlaten. We creëerden ooit lang geleden een holografische simulatie (inclusief de blauwe planeet) als (een indrukwekkend echt) multilevel en multiplayer game waar het Zelf als speler (avatar) allerlei avonturen kon be-leven. Maar voor steeds meer Mensen is het nu 'game over' en tijd voor de exit. Ze her-kennen (opnieuw kennen) hun echte Zelf en beginnen steeds meer 'ballast en egostuff' los te laten. Het 'earth game' verliest aan kracht, energie en momentum. De giftige angstmatrix gedragen en gesponsord door de grote 5 (big banking, big oil, big pharma, big weapons en big tech) is vastgelopen in misdaad en corruptie, alsof er virus in het game is geslopen en de hel op Aarde neergedaald is. Anastasia toont de uitweg, een familiedomein waar liefde koningin is en de Mens zijn ware Zelf kan terugvinden en kan ontsnappen uit de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gevangenissen. De hel op Aarde is geannuleerd.

De kwantum fysica ontdekte dat de waarnemer een rechtstreekse invloed heeft op de 'realiteit'. Er is geen onafhankelijke wereld buiten en zonder bewustzijn. Het lijkt er inderdaad steeds meer op dat wij collectief deze wereld tot manifestatie dromen. De Aboriginals hadden het al over de 'droomtijd' waar we in terecht zijn gekomen en de Veda's spreken over 'Maya', een illusiewereld. Wetenschappers zoals Tom Campbell onderzoeken de mogelijkheid dat we in een virtuele simulatie leven vergelijkbaar met een videogame. Virtueel betekent dat we niet in de 'oorspronkelijke' wereld of dimensie zitten, net zoals de gamer niet in het spel zit, maar vanuit de huiskamer een avatar bestuurt in een bepaald game. Een simulatie betekent dat er vrije wil in het script zit, de uitkomst staat niet vast, het is een interactief game. In het game zitten 'vindlichten' of wegwijzers die de spelers helpen om de waarheid of uitgang te ontdekken. In onze tijd van openbaring (apocalyps) zijn de wegwijzers alomtegenwoordig, internet staat bol van bewustmakende info voor wie op zoek wil gaan.

Sommigen beweren dat we het Aardse spel extra moeilijk hebben gemaakt, zo moeilijk dat we er niet meer uitraken en in een 'loop' zitten waarbij het Zelf telkens (onnodig) reïncarneert als avatar. Anderen beweren dat er een 'virus' in het spel is gedownload, een soort energie-zuigende parasieten (Archonten en demonen genoemd) die de Aarde als een gevangenis runnen. Deze entiteiten zijn ook actief wanneer het Zelf de avatar verlaat/loslaat bij de 'dood' en verleid en misleid wordt (via de tunnel, het licht, de nabestaanden, de jezus figuren,...) om terug te keren uit vrije wil (met een gewist geheugen). Er zijn nog veel meer theorieën en onze voorouders gebruikten andere termen in plaats van de analogie van het videogame geïnfiltreerd door malware en virussen. De Gnostici hadden het bijvoorbeeld over planeet Aarde als één van de 'namaakwerelden' gecreëerd door een lagere entiteit, een valse egogod (Demiurg) die geregeerd wordt door Archonten (tegenwoordig ook Greys en Draco's genoemd).  Door misleiding en deceptie laten de Archonten ons geloven dat deze wereld een echte wereld is. Alle religies en hiërarchische structuren zijn misleidingen en controle mechanismen die de Archonten in de wereld brachten. En omdat zij de verbinding met de Liefde en de Universele Levensenergie ontberen, parasiteren ze op onze (emotionele en mentale) energie. Dit noemt men tegenwoordig 'loosh' energie en de Demiurg schiep dus in feite een soort energieboerderij met Mensen als energetische voedselbron. De uitweg is reconnectie maken met jouw Zelf, met de Schepperbron (Source Field) en dit kan veel makkelijker als je in de rust, stilte en zuiverheid van een familiedomein midden de natuur woont. We zijn het contact met Moeder Aarde én met onsZelf verloren en daarom wordt onze energie makkelijk en voortdurend afgetapt.

Hoe dan ook, of de Aarde nu een leerschool, een gevangenis, een speeltuin, een experiment in dualiteit en vrije wil of een streng bewaakt terrarium onder een dome is, wij als speler hebben de kracht en de macht om het spel te bepalen. En dat doen we door onze perceptie (gedachten, gevoelens, overtuigingen) bewust te gebruiken. Of ook wel genoemd: het toepassen van de Wetenschap der Verbeelding. De angstmatrix stuurt onze perceptie doelgericht richting transhumanisme en de ervaring van een smart world geregeerd door artificiële intelligenties. Deze variant van het earthgame brengt voortdurend afleiding en leugens in ons bewustzijn (mindmanipulatie) en laat je focussen op blinde gehoorzaamheid, de aanvaarding van controle en de zegeningen van een gevangenisplaneet. Waardoor wij dit alles ook collectief creëren, want we zijn scheppers (zoals ook de kwantum wetenschap ontdekt). De uiteindelijke bedoeling van deze angstmatrix is het Zelf (de speler) voor 'eeuwig' vast te houden in een virtuele, satanische wereldorde via de volledige (technologische) controle van de avatar (het mind/body complex).

Maar de kracht van de Anastasia boeken ligt in de beeldenrijkdom van een nieuw earthgame, het verschuift de perceptie naar een gouden toekomst. Vandaar de focus op vreugde, liefde en vieringen op de dorpen omdat dit een hoog frequentieveld manifesteert waar Archonten, angsten en controle systemen geen voeding meer vinden. En wat veel belangrijker is, het opent de mogelijkheid het Aardse dualiteitspel te beëindigen (voor wie klaar is) en terug te keren naar het oorspronkelijke bewustzijn, het echte Zelf. In dat opzicht is het familiedomein en het ecodorp slechts een tijdelijke fase, een transitieperiode, een overgang, een her-ont-dekking en verder-zetting van het oneindige en onbegrensde liefdesverhaal wat leeft in ieders hart.

Namelijk het mooiste verhaal en dat gaat over de her-innering aan onze ware afkomst en bestemming en de reconnectie met Spirit. Het mooiste verhaal is de terugkeer van liefde in onze harten. Het mooiste verhaal is dat we moeder Aarde, de organische DNA database van het universum, kunnen helpen en helen. Het is belangrijk te beseffen dat een familiedomein niet automatisch aanleiding geeft voor een 'Ruimte van Liefde'. Het is net omgekeerd. Net omdat de liefde in het hart ontwaakt, manifesteert zich een nieuwe realiteit die zichtbaar kan worden als een familiedomein. Het wonder van de Russische dorpen ligt in het feit dat miljoenen Mensen geraakt werden/worden door de boeken waardoor hun bewustzijn ontwaakt, hun harten opengaan en de liefde manifest wordt als honderden groene nederzettingen.

Let's join them now!

Paintings by Anna Heidebrecht.
Dances by Russian Folk Ensemble Kabardinka & Beryozka.
Music & Lyrics by Alice Phoebe Lou.

...all you had to do was see me
really see me
recognise the workings of my mind
and then touch me
like something holy...

Something Holy
Galaxies

We are here to heal, not harm.
We are here to love, not hate
We are here to create, not destroy.
Kabardinka Ensemble
Beryozka Ensemble

1 opmerking: