12/10/2019

De Vaccinatie Misdaad


‘De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product.
Vanuit een ‘gezonde’ levensbeschouwing zal men een vaccin vinden waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt, liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte,
zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen: “Er is een ziel en een geest”.
(Rudolf Steiner, grondlegger van de Antroposofie)

Inderdaad, een heftige titel en een boude bewering, maar wanneer je dit bericht (en vooral de uitgebreide pdf) helemaal leest en ook de vele linken bekijkt en onderzoekt, dan kun je niet anders dan concluderen dat vaccinatie wellicht de grootste oplichting en fraude uit de geschiedenis van de ‘moderne’ geneeskunde is. Dat is trouwens ook wat Dr. Peter Gøtzsche beweert in zijn boek Dodelijke Medicijnen, namelijk: big pharma is georganiseerde misdaad. Niets meer en niets minder. Onderstaand bericht dient als tegengewicht voor de eenzijdige informatie die uit officiële kanalen naar ouders en jongeren wordt gestuurd. Het belicht de andere aspecten en vaak minder bekende kanten van de vaccinatie industrie. Het is eigen aan onze tijd van openbaring dat alle leugens en misleiding bekend worden zodat de mensheid soeverein en volwassen kan worden.

Geen vaccins op de Anastasia dorpen, maar de keuze voor gezonde voeding, kruiden  en knuffels.
Inhoud van de volledige pdf (onderstaand bericht bevat enkel deel 1,2 en 3):

1. Introductie, verantwoording, ontmaskering (pag 1 tot pag 11)
2. Samenvatting van wetenschappelijke onderzoeken en getuigenissen (pag 11 tot pag 30)
3. Besluit (pag 30 tot pag 32)
4. Samenstelling vaccins (pag 32 tot pag 35)
5. Kinderziekten (pag 35 tot pag 40)
6. Aanbevelingen in verband met vaccins (pag 40 tot pag 46)
7. Uitgebreide linklijst met toelichtingen (pag 46 tot pag 87)
8. Quotes (pag 87 tot pag 89)

The greatest lie ever told, is that vaccines are safe and effective.
(Dr. Leonard Horowitz)


1. Introductie, verantwoording, ontmaskering

In feite hoef je dit lange bericht zelfs helemaal niet te lezen als je nog wat gezond verstand en onderscheidingsvermogen hebt. Want het is echt geen ‘rocket science’, het is echt niet zo heel erg moeilijk om te begrijpen. Namelijk, wie haalt het in zijn hoofd om zijn eigen kinderen en pasgeborenen (!) rechtstreeks te injecteren in de bloedbaan met een waslijst aan schadelijke stoffen, waaronder enkele van de zwaarste giffen die op Aarde bestaan en die een ware ravage aanrichten in brein en lichaam en ondertussen het eigen immuniteitssysteem van de jonge Mens kapot maken. Dit is in feite totaal onbegrijpelijk. Tenzij je gehersenspoeld bent door de overheid, corrupte wetenschappers en de elite. Ik maak mij dan ook geen illusies. De breindode schapen die alles geloven wat de media hen voorkauwt zullen hun kinderen blijven ziek spuiten, wat je hen ook vertelt. En de wakkere Mens die zelf op onderzoek gaat, wordt al snel een overtuigd ex-vaxxer of non-vaxxer. Dit bericht is dus eerder gericht naar de twijfelende ouder die begint te begrijpen dat er iets niet klopt aan heel dit lucratieve vaccinatie business model.

Hier nog eens heel simpel uitgelegd: er wordt een gezonde baby geboren en het hele lichaampje functioneert perfect en optimaal (zoals steeds bij een gezonde baby). Wel, zegt de medische wetenschap, alles werkt inderdaad prima behalve 1 systeem, namelijk het menselijke immuunsysteem. Dat systeem moeten wij toch even verbeteren. En we gaan dat perfect werkend lichaam verbeteren door er bestanddelen van ziekte en gif in te spuiten. Zie je de ongerijmdheid en de totaal verkeerde gedachtegang bij dit medische denken? Een gezond lichaam ziek maken in de hoop dat het gezond blijft is het toppunt van waanzin denken. Een gezonde baby injecteren met chemische rotzooi gaat volledig tegen de natuur in. Bescherm je kinderen ten allen prijze tegen deze horror.

Het is dus in feite helemaal niet nodig om duizenden onderzoeken en websites te raadplegen om te weten wat je als ouder het beste kunt doen. Je hoeft enkel de vraag te beantwoorden wie je het meeste vertrouwt. Gewoon logisch denken (iets wat blijkbaar sterk achteruit gaat tegenwoordig, het is allemaal kuddegestuurd propagandadenken geworden). Vertrouw je de overheid en de farma industrie of...je eigen gezonde boerenverstand en intuïtie? Vertrouw je een overheid die ons straks in een 5G microgolfoven wil stoppen en gevangen houdt in een volledig gecontroleerde smart city society die draait op werk, geld en entertainment en ondertussen constant zit te liegen. En vertrouw je een vaccinatie industrie met producenten...
 • die NIET verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor de gevolgen en de schade van hun producten,
 • die vaccins inclusief hulpstoffen inspuiten die NOOIT zijn getest (via de normale medische standaard procedure van dubbelblind inerte placebo),
 • die combinatievaccins inspuiten waarvan de gevolgen op lange termijn NOOIT zijn onderzocht,
 • die geen enkele wetenschappelijke studie kunnen voorleggen dat vaccins goed en effectief werken,
 • die beursgenoteerde privé BEDRIJVEN zijn met aandeelhouders die miljoenen euro's willen verdienen aan hun business,
 • die voortdurend liegen, misleiden, kritische onderzoeken en bewijzen wegmoffelen en dokters bedreigen,
 • die wetenschappers betalen om pro-vaccinatie resultaten te publiceren,
 • die beschermd worden door de overheid omdat ze hen miljoenen omkoopgeld betalen (in de VS).
Of vertrouw je op je gezonde verstand die zegt dat het veelvuldig inspuiten van een kerngezonde BABY (met een perfect werkend immuunsysteem) met meer dan 80 giftige, schadelijke en chemische ingrediënten een ongelofelijk stom, waardeloos en volstrekt te mijden idee is. De Joodse gemeenschap in New York heeft het alvast goed begrepen, daar zijn namelijk al 10 Joodse scholen gesloten omdat de ouders weigeren (verplicht) in te enten. Een goede beslissing, de ouders geven liever thuisonderwijs dan dat ze hun kinderen laten vergiftigen.

 The entire vaccine program is based on massive FRAUD.
(Dr. Russell Blaylock, M.D. editorial staff of Journal of American Physicians and Surgeons)

Feiten liegen niet

Het is belangrijk om enkele FEITEN duidelijk te snappen. Namelijk. GEEN ENKEL vaccin is wetenschappelijk getest op veiligheid en mogelijke gevolgen (zoals autisme) bij baby’s en kinderen. Ook het toedienen van vaccin cocktails, wat de standaard procedure is, werd nog NOOIT getest betreffende schadelijkheid. Er is ook geen enkele wetenschappelijke studie die aantoont dat vaccins ziekten kunnen voorkomen (integendeel, vaccinatie veroorzaakt vaak de ziekte waartegen ingeënt wordt). Vaccin producenten kunnen NIET aansprakelijk gesteld worden voor de schade die hun producten aanrichten. Jaarlijks worden miljoenen dollars uitbetaald door de overheid aan slachtoffers van vaccinatieschade. Jaarlijks sterven duizenden baby’s en kinderen door de gevolgen van vaccinatie. Immunisatie via vaccinatie veroorzaakt TH2 reacties (T-helpercellen zijn witte bloedcellen die het lichaam beschermen) terwijl het eigen immuunsysteem TH1 reacties genereert wanneer bacteriën en virussen het lichaam aanvallen (zoals bij kinderziekten). TH1 zijn dus acute reacties op indringers en resulteren in een blijvende immuniteit en sterke weerstand. TH2 zijn ALLERGISCHE reacties op artificiële injecties en veroorzaken auto-immuunziekten. Het lichaam valt dan zichzelf aan omdat er lichaamsvreemde stoffen (uit vaccins) gedetecteerd worden. Met andere woorden: de overdaad aan vaccinaties maken mensen ziek waardoor men vanaf de geboorte levenslang klant wordt van de medisch-farmaceutische industrie. Lees hier de wetenschappelijke bevestiging van dit fenomeen. Dit zijn allemaal staalharde en bewezen FEITEN. Laat dit even inzinken.

°°° Ooit werd roken als veilig beschouwd en zelfs actief aanbevolen door dokters.
°°° Ooit werd asbest als een veilig bouwmateriaal aanbevolen.
°°° Ooit werd thalidomide (Softenon) als een veilig geneesmiddel aanbevolen en door zwangere vrouwen gebruikt waardoor tienduizenden misvormde kinderen werden geboren.
°°° Ooit werd DDT als een veilig bestrijdingsmiddel aanbevolen niettegenstaande de kankerverwekkende eigenschappen.
°°° Ooit werd glyfosaat (Roundup) als een veilig bestrijdingsmiddel aanbevolen niettegenstaande de kankerverwekkende eigenschappen.
En zo zijn er nog tientallen voorbeelden…
°°° Ooit werden termen als de ‘illuminati’ en de ‘deep state’ als een samenzweringstheorie weggelachen, nu weet iedereen (die wakker is) dat deze wereld bestuurd wordt door een schaduwregering en een elitaire macht met een duistere agenda.
°°° Ooit werden chemtrails weggezet als angstzaaierij, nu verkondigen universiteiten en wetenschappers dat het dimmen van het zonlicht en geo-engineering de middelen zijn om de planeetopwarming tegen te gaan.
°°° Ooit werden de verhalen over pedofiele en satanische leiders, kardinalen en royalty afgedaan als sensatie, nu is iedereen op de hoogte van pizzagate en de Epstein privé-eilanden waar de gruwelijkste perversiteiten plaatsvinden.
°°° Ooit dacht men dat Osama Bin Laden vanuit een grot in Afghanistan samen met enkele amateur terroristen zonder vliegbrevet en met slechts 2 vliegtuigen toch 3 torens laat instorten in het land met de sterkste militaire bewaking en controle ter wereld, nu weet men dat 9/11 een inside job was en de torens via gecontroleerde springladingen zijn ingestort daar geplaatst door de geheime diensten van Israël en VS.
Enzovoort...

Momenteel worden ook vaccins nog steeds aanbevolen als veilig en zelfs noodzakelijk (terwijl kinderziekten doormaken de eigen immuniteit versterkt). Maar niet lang meer, want de Mensen worden snel wakker en bewust. Ze gaan op onderzoek en worden al snel ex-vaxxer, zoals deze man die duidelijk en goed onderbouwd uitlegt waarom hij de keuze maakt zijn kinderen te beschermen tegen big pharma. Wie gelooft nog steeds een overheid die liegt over alles, een overheid die niets meer zijn dan puppets in handen van rijk en machtig en die gehoorzamen aan een elite die aanstuurt op genocide en controle van geboorte tot dood? Not me.

New York Times-bestsellerauteur Jamie McGuire stelt deze pertinente vragen aan de vaccinatie industrie en aan de overheid voor zij haar baby in gevaar brengt.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins geen DNA-mutaties veroorzaken, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins geen kankerverwekkende retrovirussen bevatten, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins de vruchtbaarheid niet verminderen, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie aan de hand van de gouden standaard kunnen bewijzen dat vaccins veilig zijn, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat het veilig en effectief is om acht verschillende virussen tegelijk te injecteren, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat het veilig is om 18 keer de ‘veilige’ limiet voor aluminium te injecteren bij één dag oude baby’s, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat geen van de 16 vaccins en hun bestanddelen autisme veroorzaken, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins het immuunsysteem niet permanent beschadigen en geen epidemische en auto-immuunziekten veroorzaken, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins niet bijdragen aan wiegendood, geef ik geen toestemming.
 • Tenzij jullie kunnen bewijzen dat gevaccineerde individuen gezonder zijn en langer leven dan niet-gevaccineerde individuen, geef ik geen toestemming.
Het antwoord op deze 10 logische vragen is helaas negatief, er is GEEN ENKEL bewijs dat de vele vaccins veilig zijn of zelfs wel degelijk werken. En dat weten de producenten ook. Integendeel, dagelijks sterven baby's als gevolg van de gifspuiten. Integendeel, steeds meer wetenschappelijke onderzoeken en studies tonen aan dat vaccinaties (onherstelbare) schade berokkenen. Er sterven meer kinderen aan de vaccins zelf dan aan de ziekte waartegen ze ingeënt worden. Bijvoorbeeld: in 15 jaar tijd stierven in de VS amper 2 personen aan mazelen, in diezelfde periode stierven 127 personen aan het mazelenvaccin. Bovendien versterken de mazelen het immuunsysteem op natuurlijke wijze voor het hele verdere leven.

 Everyone who is vaccinated is vaccine injured - whether it shows up right away or later in life.
(Dr. Shiva Chopra, B.V.S., A.H., former senior of the World Health Organization)

 Nazipraktijken in vaccinatieland: leugens, censuur, geweld en verplichting

Om te voorkomen dat de mensen op onderzoek gaan en de waarheid ontdekken wordt er nu censuur doorgevoerd en worden (wetenschappelijke) anti-vax boeken en films weggehaald uit Amazon. In Australië is het in vraag stellen van vaccinatie zelfs strafbaar met 10 jaar gevangenisstraf. Verder wordt de Australische bevolking gevraagd om dokters en verpleegsters die anti-vax informatie delen aan te klagen. Dit zijn uiteraard klassieke nazipraktijken die gesteund worden door de Australische overheid die (zoals zoveel overheden) betaald en gekocht zijn door big pharma. Ook facebook, google en andere social media gaan anti-vax berichten blokkeren en niet vooraan als zoekresultaat tonen.

Zulke beslissingen laten bij wakkere Mensen uiteraard alle alarmbellen afgaan. Zijn 'ze' misschien bang dat Mensen wakker worden en zo goed geïnformeerd worden dat ze beslissen om niet te vaccineren. Censuur is altijd gebaseerd op angst en leidt tot onwetendheid. Maar het toont ook de zwakheden van het systeem en het toont dat de kritische vaccinatie onderzoekers wel degelijk een punt hebben, anders zou censuur helemaal niet nodig zijn. De waarheid overwint altijd en het verbieden van goed onderbouwde vaccin-kritische boeken getuigt van angst en kinderachtig gedoe en niet van objectief, wetenschappelijk onderzoek. En het wordt echt hilarisch wanneer we op de uitreiking van de 2019 Golden Globes plots verpleegsters in de zaal zien lopen die de verbaasde filmsterren even een vaccinatie komen geven, live op TV. De propagandashow van de vaccinatie agenda wordt tegenwoordig keihard door je strot geramd want ze verliezen klanten en de vele leugens worden openbaar.

Maar gezien censuur uiteindelijk niet zal werken, gaan er nu ook steeds meer stemmen op om vaccinaties te verplichten. Zelfs gevolgd door arrestaties indien de ouders weigeren. Iets wat via geweld (verplichting) wordt opgedrongen kan nooit goed zijn en heeft een dubbele (duistere) agenda. Als er een risico is (en dat is zeker zo bij vaccinatie), dan dient er ook keuzevrijheid te zijn. Wie het nieuws volgt, weet dat Bayer verschillende schadeclaims (miljoenen dollars) moet betalen aan mensen die kanker kregen van Roundup en hen een proces aanspanden. Er lopen momenteel meer dan 11.000 schadeclaims in de VS tegen Bayer en Roundup. Met andere woorden: het is bewezen dat Roundup kanker veroorzaakt en de echte schuldigen worden nu aangepakt. Dit staat de vaccinatie producenten ook te wachten.
Bovendien is het verplichten van vaccinaties (waarvan de producenten zelf toegeven dat ze onveilig zijn) volstrekt onwettig. De Universele Verklaring over bio-ethiek en mensenrechten (Unesco 2005), punt 1 van artikel 6 zegt: ‘Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met voorafgaande, vrijwillige en geïnformeerde toestemming van de betrokken persoon, gebaseerd op waarheidsgetrouwe informatie. De toestemming moet, waar passend, worden gegeven, en mag worden teruggetrokken door de betrokken persoon op elk willekeurig moment en om wat voor reden dan ook zonder dat dit de persoon benadeelt en zonder vooroordeel.’ Dat verplichte vaccinatie niet aan deze eisen voldoet is duidelijk.

De Amerikaanse overheid verloor trouwens vorig jaar een belangrijke rechtszaak met grote gevolgen. Advocaat Robert F. Kennedy Jr. en onderzoeker Del Bigtree vroegen documenten die bewijzen dat de federaal aanbevolen (en verplichte) vaccins getest worden op veiligheid. Het blijkt nu dat GEEN ENKEL vaccin de afgelopen 32 jaar werd getest. Dit betekent dus dat het BEWEZEN is dat de officiële instanties al 30 jaar liegen over de veiligheid en effectiviteit der vaccins. Het betekent verder dat het BEWEZEN is dat de vaccin producenten de enige medische tak zijn die geen onderzoeken en testen hoeven te doen op hun producten. Het betekent ook dat NIEMAND nog verplicht kan worden zich te laten inspuiten met niet-geteste en onveilige preparaten.

Wat weinigen weten is dat de vaccinproducenten een vrijbrief hebben waardoor ze niet aansprakelijk kunnen gesteld worden voor hun producten. Niemand kan hen een proces aandoen (in de VS en de UK), zelfs nu steeds meer bewijzen naar boven komen dat vaccins autisme veroorzaken. Daarom produceren ze ook steeds meer vaccins, want ze zijn toch ongenaakbaar wanneer het mis gaat. In de VS werd dan het National Vaccine Injury Compensation Program opgestart om de vele vaccinatieslachtoffers te vergoeden. Iedere claim wordt grondig onderzocht door een rechtbank voor men tot het betalen van de schadeclaim overgaat. Ondertussen zijn vele duizenden slachtoffers vergoed, het gaat ieder jaar om miljoenen dollars. Wat bewijst dat vaccins helemaal niet zo veilig zijn en dat er ALTIJD schade is. Bedenk ook dat slechts 5 tot 10% van de slachtoffers een claim indient, de ware ellende is dus vele, vele malen groter.

 Vaccines are the backbone of the entire pharmaceutical industry.
If they can make these children sick from a very early age, they become customers for life.
The money is made by big pharma with all of the drugs that are given to treat and address
all of the illnesses that are subsequent to the side effects of vaccines.

(Dr. Sherri Tenpenny, D.O.)

Massahypnose en leugenpropaganda

ALLE medicatie heeft ongewenste werkingen, dat weet iedereen. Het staat letterlijk op de bijsluiter. Vaccineren is daarbij geen uitzondering. Men dient als ouder de voor- en nadelen af te wegen zodat men een juiste beslissing kan nemen. Dat vereist dus juiste en objectieve informatie en de vrijheid om zelf te kunnen kiezen (dus geen verplichting, nooit). Juiste informatie kun je vinden op de website van Vaccin Vrij.

Jonge ouders twijfelen steeds meer over het nut van vaccinatie. En dat is heel terecht want de FEITEN zijn verontrustend:
 • Er zitten zwaar giftige ingrediënten in vaccins die ALTIJD schade veroorzaken (hetzij mild, hetzij dodelijk).
 • Met andere woorden: vaccins zijn helemaal NIET veilig (wat de propaganda machines ook mogen beweren).
 • De voorlichting over vaccins is uitermate eenzijdig (leugens, leugens, leugens).
 • Meer nog, de grote vaccin producenten plegen voortdurend fraude om onderzoeken te manipuleren, schadegevallen te verbergen, fake informatie te verspreiden,...
 • De belangrijke officiële instanties (CDC in de VS, RIVM in Nederland, FOD Volksgezondheid in België) werken nauw samen met de farma industrie (zijn dus niet neutraal), negeren het bewijsmateriaal die de gevaren aankaart en zitten voortdurend te liegen tegen de bevolking. 
 • Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de vele ongewenste reacties op de vaccins.
 • Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.
 • Vaccins bieden geen afdoende bescherming tegen de ziekte waartegen ingeënt wordt, integendeel, ze helpen zelfs mee om de ziekte te verspreiden.
 • Vaccins zijn het enige farmaceutische product dat NIET GETEST wordt zoals dat vereist is voor alle andere pillen, we dienen gewoon te vertrouwen op wat de producenten zelf verkondigen.
 •  Er is helemaal geen consensus in de medische en wetenschappelijke wereld over het nut en de veiligheid van vaccins. The science is NOT settled. Integendeel, er is heel veel discussie (steeds meer eigenlijk) en er zijn heel valabele argumenten TEGEN vaccins.
 • Als er een risico is (en dat is 100% zeker), dan dient er ook een vrije keuze te zijn. Vaccins kunnen dus nooit verplicht worden.
De propaganda molen van de vaccinatie lobby spendeert jaarlijks vele miljoenen om fake nieuws te verspreiden om hun top verkoopproducten (de vaccins dus) te promoten. Hieronder staan 20 mythes die continu herhaald worden als onbetwistbare, onbespreekbare en wetenschappelijk bewezen waarheden, maar in werkelijkheid ALLEMAAL op leugens, halve waarheden en misleiding gebaseerd zijn. Onderstaande mythes zijn dus niet waar.

Mythe 01 – Door vaccins is de (kinder)sterfte dramatisch gedaald.
Mythe 02 – Door vaccins zijn ziektes ‘uitgeroeid’.
Mythe 03 – Vaccins beschermen kinderen tegen infectieziektes.
Mythe 04 – Ongevaccineerde kinderen zijn een gevaar voor gevaccineerde kinderen.
Mythe 05 – Als we stoppen met vaccineren komen ziektes terug.
Mythe 06 – Vaccins zijn veilig.
Mythe 07 – Andrew Wakefield is een fraudeur.
Mythe 08 – Vaccins kunnen geen autisme veroorzaken.
Mythe 09 – Bijwerkingen zijn altijd mild, en tijdelijk van aard.
Mythe 10 – Vaccins kunnen niet de ziekte veroorzaken waartegen ze ‘beschermen’.
Mythe 11 – Voor kudde-immuniteit is een vaccinatiegraad van 95% nodig.
Mythe 12 – Vaccins zijn gratis.
Mythe 13 – Vaccins worden rigoureus getest voordat ze op de markt komen.
Mythe 14 – Vaccins worden nauwlettend gevolgd en gecontroleerd door overheidsinstellingen.
Mythe 15 – Alle bijwerkingen worden gemeld en geregistreerd.
Mythe 16 – Infectieziektes zijn per definitie dodelijk en gevaarlijk.
Mythe 17 – Er is wetenschappelijke consensus over vaccineren.
Mythe 18 – Antilichamen beschermen tegen infectieziektes.
Mythe 19 – Vaccins kunnen geen schade aan het immuunsysteem of zenuwstelsel veroorzaken.
Mythe 20 – Ongevaccineerde kinderen lopen onnodig risico.

De groep Mensen die 'wakker' wordt, stijgt nu zo snel dat de elite zich verplicht voelt om maatregelen te nemen om de groeiende beweging van ex-vaxxers en non-vaxxers te beperken. In bepaalde landen is het simpelweg in vraag stellen van het nut van vaccinaties strafbaar en wordt de vrije meningsuiting aan banden gelegd als het gaat om de nadelen van vaccins te bespreken. Ook alle grote social media platformen (FB, YouTube, Google, Amazon,...) krijgen zoals gezegd van hogerhand de raad om boeken en video's die vaccinaties onderzoeken en kritisch benaderen te boycotten. Verder beginnen ze nu ook met dreigementen en omkoperij. Er gaan stemmen op om ouders die besluiten om niet te vaccineren hun recht op kinderbijslag te ontnemen, hun kinderen te weigeren in turnclub, zwemschool en kindercrèche, en zelfs hun kinderen onder geweld af te pakken. Kinderen weigeren en beletten om deel te nemen aan het maatschappelijk leven omdat ze niet gevaccineerd zijn, is niet alleen discriminatie maar ook onwettig. Lees hier wat je kunt doen als jouw kind ergens geweigerd wordt. Verder worden jongeren gelokt met prijzen en geldbedragen indien ze zich laten vaccineren. Op zich laat dit alles duidelijk zien dat er een duistere agenda achter de vaccinatie industrie steekt. En honderden dokters trekken aan de alarmbel (wat heel moedig is, want het kan het einde van hun carrière betekenen). Ook voormalige werknemers bij de vaccin industrie waarschuwen voor de gevaren. Politici en wetenschappers die tegen de vaccinatie maffia durven in te gaan, worden vaak gewoon uit de weg geruimd via georkestreerde ongelukken.

Het doormaken van kinderziekten was vroeger heel gewoon en normaal en bracht het kind levenslange immuniteit en een sterkere weerstand. Wie zich in de geschiedenis verdiept en niet vertrouwt op media, overheidspropaganda of een onwetende dokter, kan trouwens ontdekken dat 9 van de 10 infectieziekten al verdwenen waren door schoon water, hygiëne, betere levensomstandigheden, enzovoort,...voor de overheid eind jaren 50 van de vorige eeuw met het vaccinatieprogramma begon.

 Vaccination is not disease prevention.
It’s a particularly nasty form of organised crime in that it manipulates parents  protective instincts
to submit their child into getting poisoned for profit under the guise of disease prevention.

(Erwin Alber)

If the innocence of the children is taken, there is nothing left to safe

De reden om dit vaccinatie bericht te schrijven, is niet zozeer om te vermijden dat kinderen fysieke en mentale schade oplopen (wat al erg genoeg is), maar ook en vooral vanwege de nefaste gevolgen op de spiritueel/energetische bedrading en mogelijkheden bij de nieuwgeborenen. Door het Licht in hen te doven en hun DNA te veranderen, hoopt men de volgende generaties zwak, slapend, gebrekkig, dociel en gehoorzaam te houden. En probeert men de 'ascensie' te stoppen of te vertragen (ascensie = de ontwaking voor wie we in essentie zijn, wat onze afkomst en bestemming is en het ontwikkelen van een ruimer en omvattender bewustzijn in diepe connectie met Hoger Zelf). Gezonde kinderen worden ziek na vaccinatie en ziek(elijke) kinderen worden NIET beter en gezonder door het vaccineren, dat is reeds veelvuldig vastgesteld. Maar over de esoterische kant van vaccinaties wordt zelden tot nooit gesproken. Vaccinatie is één van de laatste gevechten om de ziel van de Mens. Een gevecht op leven en dood (letterlijk), waarbij de overheid de bevoegdheid en volmacht krijgt/neemt over jouw lichaam en ziel. De overheid bepaalt voortaan wat goed is voor jou. Zo wordt jouw soevereiniteit en vrije wil afgenomen en wordt de mogelijkheid rechtstreeks ingespoten om ieder Mens via nanotechnologie te manipuleren (zie verder). De strijd om de ziel begint dus al vanaf de geboorte door verplichte vaccinaties, opgeëist door een overheid die als een morbide god iedereen tot gehoorzame slaaf wil degraderen en eigenaar wil worden van jouw lichaam, jouw organen en jouw ziel.

De spectaculaire toename van autisme en auto-immuunziekten loopt gelijk op met de toename aan het aantal vaccins die baby's en kinderen krijgen. Men kan erover twijfelen of het 'verlammen' van de volgende generaties via autisme, chemtrails, vaccins, rommelvoeding, ggo's, bestrijdingsmiddelen,...al dan niet een welbewuste strategie is, maar er bestaat absoluut geen twijfel over dat niet-gevaccineerde kinderen gezonder en levenslustiger zijn dan wel-gevaccineerde.

In 1970: 1 op 10.000 kinderen met autisme (in de VS); in 2016 is dat maar liefst 1 op 36 ! Wetenschappers ontdekken alarmerende hoeveelheden aluminium in de hersenen van autisme patiënten. Als dit zo doorgaat krijgen we volledige generaties die permanent ziek, zwak... en afhankelijk zijn van de pillen industrie. Een industrie die gebaseerd is op leugens en misdaden, slechts een paar voorbeelden uit de honderden:
 • Cholesterolverlagers zijn zinloos en verergeren de problemen alleen maar.
 • Chemo werkt niet (je krijgt gewoon even uitstel) en veroorzaakt nieuwe kankers, zie ook hier.
 • Miljoenen Mensen zijn onterecht gediagnosticeerd met kanker.
 • Mammografie veroorzaakt borstkanker (volgens wetenschappers en dokters).
 • Mediator, een vermageringspil ontwikkeld door farmabedrijf Servier doodt 2.000 gebruikers.
 • Medicijnen genezen niet, maar houden de mensen ziek zodat ze geld blijven opbrengen.
 • Medische wetenschap is gebaseerd op kwakzalverij, dat zegt het gezaghebbende British Medical Journal na onderzoek van 2.500 medische behandelingen en medicijnen waaruit blijkt dat slechts 3% effectief werkt, al de rest is schadelijk of frauduleus.
 • Nieuwe ziekten worden bewust uitgevonden en ontwikkeld in laboratoria (zoals vogelpest, AIDS, BSE,…
 • De overdaad aan medicijnen die baby’s en kleuters (in de VS) krijgen, veroorzaken verschrikkelijke breinschade.
 • Breindood is een leugen, orgaandonors zijn niet dood wanneer hun organen weggenomen worden (enkel levende organen zijn bruikbaar), elke donor sterft dus op de operatietafel. Orgaanhandel is big business.
 • Enzovoort...
En wat in de VS gebeurt is werkelijk hallucinant. Ouders met kinderen die kanker hebben, mogen geen alternatieve behandelingen (zoals cannabis) kiezen om hun kind te redden. Ze MOETEN chemo geven, indien ze weigeren wordt hun kind AFGEPAKT en worden ze uit de ouderlijke macht gezet. Dit is hoever de tirannie en dictatuur van de farma maffia kan gaan. En het is ook een voorbode van de totale politiestaat waar de overheid eigenaar is van jouw arbeid en bezit (via verplichte belastingen), van jouw lichaam (via verplichte vaccinaties) en van jouw kinderen.

De nieuwste generatie vaccins bevatten synthetische genen die direct inwerken op het DNA. Even aandacht hier: vaccins hebben dus niets meer te maken met het voorkomen van ziekten, het is genentherapie geworden, de synthetische genen worden geïntegreerd in de menselijke genen (met alle gevolgen van dien). Het is alsof je Monsanto rechtstreeks toegang geeft tot je lichaam om je genen te manipuleren.

 The chief, if not the sole, cause of the monstrous increase in cancer has been vaccination.
(Dr. Robert Bell, once Vice President International Society for Cancer Research at the British Cancer Hospital)

De stijging van kinderkankers wereldwijd wordt rechtstreeks in verband gebracht met vaccinaties. Waarom is dat zo? Vaccin fabrikanten gebruiken als (groei)grondstof voor hun vaccins vaak cellen en weefsels van verschillende diersoorten die ‘besmet’ zijn met virussen. Eenmaal in het lichaam worden de virussen actief en veroorzaken schade tot zelfs kanker in het slechtste geval. Een bekend voorbeeld is de besmetting van het poliovaccin in de jaren ‘50 en ‘60 met het Simian virus (SV40), oorspronkelijk afgeleid van niercellen van apen, wat uiteindelijk voor vele ziekten en doden zorgde. Maar niet enkel besmette, dierlijke weefsels zijn een probleem.  Tegenwoordig worden zogenaamde ‘continue cellijnen’ gebruikt bij de productie van vaccins. Continue cellijnen (die vaak genetisch gemodificeerd zijn door tumor veroorzakende virussen) kunnen zich voor onbepaalde tijd voortplanten, waardoor de vaccin productie vlotter gaat en er een hogere opbrengst verkregen wordt. Maar dit ‘groeimechanisme’ is hetzelfde als waarmee kankercellen groeien en bij laboratoriumtesten werd aangetoond dat dergelijke vaccins kwaadaardige tumorgroei veroorzaken bij proefdieren. Denkt de westerse ‘geneeskunde’ nu echt dat het nabootsen van de groei van kankercellen om vaccins te produceren geen enkele invloed heeft op het aantal gevallen van kinderkanker?Vaccination is child abuse and a crime against humanity.
(Dr. Gerhard Buchwald M.D.)

Maar waarom in godsnaam?
Waarom worden biologische en elektromagnetische wapens ingezet tegen de bevolking?
Waarom worden slimme meters en het 5G netwerk uitgerold niettegenstaande er steeds meer weerstand en (wetenschappelijk onderbouwd) protest komt?
Waarom sproeien ze chemische rommel in de lucht en dimmen ze het zonlicht?
Waarom hakken ze al die bomen om?
Waarom organiseren de geheime diensten voortdurend false flag aanslagen tegen de eigen burgers?
Waarom worden vaccinaties zo gepromoot en straks wellicht verplicht?
Waarom mag het nut en de gevaren van vaccinaties officieel niet in vraag worden gesteld?
Enzovoort. Het is duidelijk dat hier een agenda achter zit. Er is een oorlog gaande tegen de mensheid en vaccins zijn één van de wapens. Rijk en machtig heeft namelijk besloten dat er veel te veel Mensen op Aarde zijn en dat de overbevolking dient aangepakt te worden via onder meer vaccinatie (het HPV vaccin veroorzaakt onder meer onvruchtbaarheid).
 • De chemtrails (of als je liever de officiële naam hoort: geo-engineering of Stratosferic Aerosol Injection) hebben te maken met terravorming.
 • Het 5G netwerk heeft te maken met het komende lugubere sociaal controle- en kredietsysteem en met transhumanisme, the internet of things, mindcontrol en uiteindelijk genocide.
 • De massale bomenkap dient om 5G vrij baan te geven.
 • De vaccinaties zijn uiteraard een lucratief verdienmodel, enerzijds door de verkoop van vaccins, anderzijds omdat iedere gevaccineerde daarna levenslange klant wordt bij big pharma. De agenda achter vaccins is veelgelaagd: geld uiteraard, heel veel geld. Producent Merck maakt met haar HPV vaccin alleen al 4,6 miljoen dollar winst PER DAG. Het is duidelijk dat de farma bedrijven er dus alles aan doen om kritische vaccinatie info te boycotten en te lobbyen bij overheid, wetenschappers en dokters, want ze hebben teveel te verliezen. Maar de vaccinatie agenda gaat ook over controle, en het verzwakken van de mensheid door het eigen onovertroffen immuunsysteem te blokkeren en te verlammen. En verder genocide en sterilisatie en het ziek maken van de mensheid (de 5 grootste gevolgen voor wie het hele rijtje vaccins krijgt, zijn gegarandeerd vroeg of laat: onvruchtbaarheid, autisme, dementie, kanker en/of auto-immuunziekten). En volgens Rudolf Steiner dus ook een spiritueel wapen om het Licht in het kind zo vroeg mogelijk te doven.
  Martin Vrijland koppelt de (verplichte) vaccinaties aan de manipulatie van het DNA en de genen. Dit gebeurt via de CRISPR-CAS methode waardoor het mogelijk wordt om in te grijpen in het menselijk DNA. Daarom wordt bij iedere pasgeborene standaard een DNA staal afgenomen via de hielprik en opgeslagen in een DNA database. Dit laat in principe toe om iedere Mens te modificeren en aan te passen door hun DNA te wijzigen. Verplichte vaccinaties vervullen daarbij een hoofdrol omdat men een enzym kan mee inspuiten waardoor de CRISPR-CAS methode vanuit de cloud ingezet wordt en men in staat is om op elk gewenst moment het DNA van ieder individu aan te passen.
Waarom wordt een ware oorlog gevoerd tegen de kinderen? Want als je alles even op een rijtje zet, kom je tot de conclusie dat het 'human management systeem' al heel vroeg ingrijpt in de levens der kinderen. Via:
 • 1. Dumbing down 'onderwijs' met eenzijdige focus op cognitieve aspecten en vernietiging van de  creativiteit. Dit zijn de 6 basis doelstellingen van de meeste onderwijs systemen (in de VS).
  • De adaptieve functie. Het aanleren van vaste reactiepatronen op autoriteit waardoor het kritisch denken verdwijnt. Gehoorzaamheid en volgzaamheid. 
  • De integratie functie. De bedoeling is om de kinderen zo gelijk mogelijk te maken conform de geldende norm. Zulke mensen zijn 'voorspelbaar' en dus makkelijk inzetbaar als beroepsbevolking door de elite en hun vazallen.
  • De richtlijn functie. De school bepaalt de eigen sociale rol van iedere student wat de loopbaan binnen het systeem helpt bepalen.
  • De differentiërende functie. Na de 'diagnose' van hun sociale rol in de maatschappij worden de kinderen gesorteerd op hun toekomstige rol in de sociale machine.
  • De selectieve functie. Gebaseerd op Darwin's natuurlijke selectie theorie (die trouwens fout is). De kinderen met slechte cijfers worden gelabeld zodat klasgenootjes hen als minderwaardig beschouwen. Dit is de kiem van het verdeel en heers spel op Aarde en van het onderscheid tussen sterke en zwakke mensen gebaseerd op toetsen, examens, cijfers en nutteloze kennis. Hierdoor ontstaat de overtuiging dat het leven een strijd is en dat er niet genoeg is voor iedereen.
  • De propedeutische functie. Een kleine groep elite studenten wordt opgeleid om het volk te 'leiden' ten gunste van overheid en bedrijven. Een recent voorbeeld is prinses Elisabeth (16) van België die (betaald met belastinggeld van de onderdanen) naar een dure en exclusieve elite school in Engeland wordt gestuurd. 
 • 2. Fake voedsel, additieven, junkfood, pesticiden, ggo's,...die allemaal een negatieve invloed op het bewustzijn en de hersenontwikkeling van opgroeiende kinderen hebben.
 • 3. Muziek, films, tv en videogames die fantastische brainwash instrumenten zijn om de kinderen bepaalde zienswijzen te laten downloaden in hun bewustzijn. Bijvoorbeeld de geweld/oorlog videogames bereiden de gamers voor om drones, raketten en afstandswapens te besturen als militair en oorlog en doodslag als 'normale' menselijke bezigheden te aanvaarden. De muziek (vooral rap, hiphop en metal) zit vol met satanische boodschappen, vrouwonvriendelijke woorden, ontspoorde seksbeelden, angstverhalen,...die gekoppeld aan de harde beats gericht op de 3 onderste chakra-vortexen ervoor zorgen dat kinderen en jongeren vakkundig geprogrammeerd worden met vieze en beperkende overtuigingen.
 • 4. Social media en smartphones houden de kinderen vast in een virtuele wereld waar ze hun verbinding met de natuur, de medemens en zichzelf verliezen.
 • 5. Vaccinaties en chemische medicijnen om hen te verzwakken en hen levenslang, chronisch ziek te maken.
 • 6. Ouders die overdag uit werken zijn en niet bij hun kinderen kunnen zijn tijdens de cruciale eerste 3 en eerste 7 jaar.
Het antwoord is eenvoudig. De Jezuïeten zeiden: ‘Geef mij een kind tot het zevende jaar en ik zal van hem maken wat ik wil’. Het is allemaal indoctrinatie, propaganda en brainwash. Gezien kinderen de toekomst zijn en de elite graag de status quo behoudt met henzelf aan de top en de massa als werkvee die hun systeem draaiende moet houden, is het uiterst belangrijk dat ze een gehoorzame, angstige en gehersenspoelde bevolking hebben. De sleutel voor een nieuwe samenleving ligt dan ook bij de nieuwe vormen van educatie die steeds meer opduiken. Zoals de Tekos school, de Sudbury school en het vooruitstrevende schoolsysteem in Finland.
Vaccination Info
5 Reasons

2. Samenvatting
van honderden wetenschappelijke artikelen en onderzoeken

 Never met so much stupidity in one place.
(Dr. Paul Byrne over de medische wereld)

Hieronder volgt een erg verkorte samenvatting van honderden wetenschappelijke artikelen en onderzoeken en persoonlijke getuigenissen en ervaringen van dokters en slachtoffers. Allemaal gebaseerd op werkelijk feitenmateriaal. Wie het bronmateriaal wil bestuderen, kan dit doen via deze pdf. De belangrijkste richtlijn voor artsen is: ‘Primum non nocere’ ofwel ‘Allereerst, niet schaden’. Dit principe wordt bij vaccinaties volledig genegeerd gezien de vele schadelijke ingrediënten en (bij)werkingen. 


°°#°° Mensen die niet laten vaccineren (zichzelf of hun kinderen) zijn over het algemeen váker hoog-opgeleide mensen. Het zijn mensen die actuele, onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie onderzoeken en op basis daarvan een eigen mening vormen. Niet-vaccineren is een heel normale reactie van weldenkende Mensen, die FEITEN op een rij hebben gezet en die op basis daarvan, een weloverwogen beslissing hebben gemaakt. Veel top-dokters, medische wetenschappers, verpleegsters,...laten hun kinderen en zichzelf zo weinig mogelijk of niet vaccineren, wellicht omdat ze over inside kennis beschikken.

°°#°°  Vaccins werken ofwel helemaal niet ofwel heel gebrekkig. Dit is een wetenschappelijk bewezen feit. Ze KUNNEN niet werken (bij baby’s) omdat het onvolgroeide babylichaam niet in staat is om zelf anti-lichamen te maken via vaccinatie (het krijgt die namelijk binnen via de moedermelk). Daarom wordt hetzelfde vaccin herhaald op de leeftijd van 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden en 11 maanden. Het immuunsysteem van een jonge baby is namelijk nog niet voldoende ontwikkeld om antilichamen aan te maken. Daarom moet het vaccin voortdurend opnieuw ingespoten worden. Terwijl het doormaken van een kinderziekte zoals mazelen ten eerste helemaal niet zo erg en dramatisch is, ten tweede een levenslange immuniteit brengt en ten derde voor sterkere en gezondere kinderen zorgt. Maar veel erger is het feit dat de overdaad aan vaccins (en hulpstoffen zoals aluminium) het onovertroffen menselijk immuunsysteem PERMANENT beschadigd voor de rest van het leven.

°°#°° De theoretische constructie waarop het hele vaccinatie model gebaseerd is, klopt niet en is onhoudbaar geworden na recente wetenschappelijke onderzoeken. De door de vaccins opgewekte anti-lichamen blijken namelijk NIET in staat om infecties te bestrijden. Enkel de lichaamseigen en aangeboren anti-lichamen kunnen ziektekiemen bestrijden. De preventie- en beschermingsfactor van vaccins is quasi nihil. Vaccinaties verstoren permanent de algemene gezondheid van kinderen. Niet gevaccineerde kinderen zijn veel minder ziek dan wel gevaccineerde en hebben een veel grotere weerstand en immuniteit.

°°#°° Alle vaccinaties begonnen met een folklore die, naar we nu weten, hoogst waarschijnlijk naar het rijk der fabelen kan worden verwezen. De zich uitbreidende koepokinentingen op het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw berustten niet op een goede wetenschappelijke basis, maar op een veronderstelling. Geheel in tegenstelling tot wat men gelooft, hebben de koepokinentingen dan ook nauwelijks een rol gespeeld bij het verdwijnen van de pokkenepidemieën.

°°#°° Ook het polio verhaal is interessant om te kennen. Er bestaan 2 soorten van polio veroorzakende virussen in de wereld. Namelijk WPV's (wild polioviruses) die van nature voorkomen op Aarde. En VDPV's (vaccine derived polioviruses) die afkomstig zijn van het poliovaccin zelf. Bij de 'wilde' poliovirussen zijn er 3 verschillende types. Twee daarvan zijn wereldwijd verdwenen en komen niet meer voor. Het derde type is zo zeldzaam dat het enkel nog voorkomt in 3 landen (Afghanistan, Nigeria en Pakistan) en dat er in 2017 slechts 6 ziektegevallen bekend waren. ALLE andere polio ziektegevallen worden veroorzaakt door het poliovaccin zelf. Het gaat om honderdduizenden slachtoffers wereldwijd. In Syrië werden 355.000 kinderen ingeënt om te vermijden dat het polio virus zich verder verspreid nadat 33 kinderen eerst besmet raakten door een polio vaccinatie. Dat het poliovaccin zelf polio kan veroorzaken is welbekend in de medische wereld (maar wordt nooit in de media verteld). In 2016 werd opdracht gegeven om alle oude poliovaccins te vernietigen en een modernere variant op de markt te brengen. De zekerste manier om polio te krijgen, is het vaccin nemen.

°°#°° Maar wacht, verder onderzoek leert dat er wellicht GEEN polio virus bestond voor het werd ontwikkeld in de farma labo’s. Polio is namelijk ontstaan door het gebruik van pesticiden vanaf de jaren 1800. Maar de overheid en de chemische farma industrie besloten om de echte reden van polio (het sproeien met bestrijdingsmiddelen) te verbergen en beweerden dat een virus de oorzaak van polio was. Daarop werd een niet-werkend vaccin ontwikkeld die voor duizenden (dodelijke) poliogevallen zorgde en ontelbare nieuwe kankerpatiënten (door het SV40 virus in het vaccin). Polio vaccinatie wordt gerekend tot de 10 grootste oplichtingen en schandalen uit de medisch-farmaceutische geschiedenis. Kijk bijvoorbeeld hier hoe de overheid in 1947 kinderen moedwillig besproeit met DDT. Polio komt niet van een virus maar van vergiftiging door zware metalen en andere chemische rommel. De uitvinder van het poliovaccin gaf achteraf toe dat het werd ontwikkeld om ‘lagere’ bevolkingsgroepen te decimeren. Overal waar het poliovaccin geïntroduceerd wordt, stijgen de poliogevallen en dodelijke slachtoffers.

°°#°° Louis Pasteur gaf op zijn sterfbed toe dat zijn theorie betreffende ziekten die ontstaan door aanvallen van micro-organismen (bacteriën en virussen) fout is. De werkelijke (mede)oorzaak, zoals tijdgenoot Antoine Béchamp ontdekte, heeft namelijk te maken met het ‘milieu’, de innerlijke omgeving die al dan niet favorabel is voor het ontstaan van ziekte bevorderende organismen. Dit zet natuurlijk de hele wetenschap der virologie op losse schroeven. Men hoeft niet te strijden tegen virussen en infecties via pillen en vaccins want dit verzwakt de patiënt nog meer. Men dient de patiënt holistisch te behandelen en zijn immuniteit te versterken door gezonde voeding, kruiden, voldoende rust en dergelijke. Men stelt zich zelfs de vraag of virussen überhaupt wel bestaan gezien er niet echt bewijs voor te vinden is. Het is belangrijk te snappen dat de (reguliere) wetenschap het helemaal niet eens is over deze kwestie, er zijn verschillende theorieën. En toch wordt nog steeds de (foutieve en onbewezen) visie van Pasteur gebruikt om vaccinaties te verantwoorden. Vaccinaties die trouwens een onnodige en nutteloze aanval op het lichaam betekenen en de immuniteit ondermijnen. De langstlevende en gezondste Mensen op Aarde hebben allemaal enkele dingen gemeen, zoals een super immuniteit dankzij hun voeding, een harmonieuze levenswijze én het weigeren van vaccins en pillen. Zij begrijpen (onbewust wellicht) dat het innerlijk milieu cruciaal is. Microben kunnen simpelweg niet overleven in een goed functionerend (overwegend basisch) lichaam.

°°#°° Vaccins bevatten giftige substanties, zijn uiterst gevaarlijk, hebben tal van bijwerkingen en veroorzaken ALTIJD vaccinatieschade. Dit kan gaan van hoofdpijn, misselijkheid en ontsteking tot heel dramatische en blijvende schade zoals autisme, alzheimer, epilepsie, diabetes, onvruchtbaarheid, kanker en de dood. Er sterven meer kinderen door vaccinaties dan door de ziekte waartegen ingeënt wordt. Er is geen enkel bewijs dat vaccins veilig en doeltreffend zijn. Integendeel, er is onnoemlijk veel bewijs dat vaccins uiterst gevaarlijk zijn en helemaal niet werken. Men benoemt het als ‘collateral damage’, de vele slachtoffers worden aanvaard omdat men de vaccinatie industrie en de hoge winsten wil blijven behouden. De drogreden die de gecontroleerde media propageert, is dat vaccinatieschade en wiegendood nu eenmaal de prijs is die we bereid moeten zijn te betalen in het belang van volksgezondheid en het voorkomen van epidemieën. De beste manier om vaccinatieschade te vermijden is uiteraard besluiten om jouw baby niet te injecteren met giftige bestanddelen. Logisch, eenvoudig en makkelijk. Maak je kinderen sterk en weerbaar door gezonde voeding, kruiden, zonlicht, beweging, knuffels,...


°°#°° Daarbij komt nog dat de vele, soms dodelijke, (bij)werkingen die gemeld worden door ouders (de vaccinatieschade) NOOIT leiden tot onderzoek of het schrappen van het vaccin. De farma industrie doet gewoon verder met haar schadelijke cocktails en hun uitleg is dat we de schade en de sterfgevallen er maar bij moeten nemen, want 'het is ONMOGELIJK om een veilig vaccin te maken' (zeggen ze zelf). Tja, het zal je baby, kind of puber maar wezen die toevallig sterft of autistisch wordt door hun rommel.

°°#°° Dit zijn de berichten die momenteel dagelijks verschijnen:
Enzovoort, enzovoort, er zijn letterlijk duizenden berichten zoals deze. Het is ondertussen ook wetenschappelijk vastgesteld dat vaccins autisme veroorzaken. Gevaccineerde kinderen hebben 420% meer kans om autisme te krijgen dan niet gevaccineerde kinderen. Neuroloog dokter Andrew Zimmerman, directeur van het medisch autisme centrum en professor aan de universiteit, werd door het CDC gevraagd om te onderzoeken of vaccins autisme veroorzaken. Toen het onderzoek uitwees dat dit inderdaad het geval was, werd zijn onderzoek weggemoffeld en afgewezen en werd hij zelf belachelijk gemaakt en weggezet als dement. Dit is natuurlijk geen alleenstaand geval, bijna elke onderzoeker en wetenschapper die tegen de vaccinatie religie durft in te gaan, wordt aangevallen, in diskrediet gebracht of zelfs vermoord.

°°#°° In feite is ‘autisme’ niet de juiste term, men spreekt beter over ‘hersenschade’ opgelopen door de rommel in de vaccins (vaccine induced brain damage). Denk hier ook aan de controverse rond het Nagalase enzym. Dr. Gonzalez en dr. Bradstreet deden onderzoek naar het behandelen van autistische kinderen met het enzym GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor), een enzym wat ook door het eigen lichaam kan aangemaakt worden. Macrofagen (een type witte bloedlichamen) hebben dit enzym nodig om natuurlijke afweerreacties te activeren tegen een 20-tal ziektes waaronder autisme en kanker. Gonzalez en Bradstreet behandelden 1800 autistische kinderen met GcMAF en behaalden een genezingspercentage van 85%. Uit verder onderzoek bleek dat al deze kinderen extreem hoge niveaus van het Nagalase enzym in hun bloed hadden (wat via vaccins in het lichaam kwam). Kankercellen produceren het Nagalase enzym als hun eigen afweersysteem  tegen het menselijk immuniteitssysteem en vernietigen ook gunstige enzymen zoals GcMAF. Bradstreet en Gonzalez toonden aan dat het Nagalase ‘kankerenzym’ door de farma industrie (opzettelijk) aan vaccins wordt toegevoegd zodat de eigen natuurlijke afweer tegen kanker wordt gesaboteerd en geblokkeerd. Het gevolg is dat gevaccineerde kinderen en volwassenen veel vatbaarder worden om vroeg of laat kanker te ontwikkelen en dus (opnieuw) een klant worden bij de farma industrie die hen dan een (kankerverwekkende) chemokuur kan verkopen. Een beetje vergelijkbaar met de tabaksindustrie die kankerverwekkende stoffen aan tabak toevoegt om de verslavende effecten van nicotine te vergroten. Gonzalez en Bradstreed stonden op het punt om hun onderzoeksresultaten te publiceren en hadden daarover contact met 14 andere dokters voor peer review van hun onderzoekspublicatie. Maar kort daarop kregen Gonzales en Bradstreet een inval van de Food and Drug Administration (de waakhondjes van big pharma) die hun boekhouding, onderzoek en correspondentie in beslag namen. Een week later werd het enige laboratorium dat GcMAF produceerde op last van de overheid gesloten en waren alle 16 betrokken artsen vermoord of spoorloos verdwenen! Ondertussen zijn reeds vele holistische artsen onder vreemde omstandigheden ‘vermoord’ of verdwenen. Kortom, de mensheid wordt via (onder meer) vaccins van kinds af aan ingezaaid met kanker door de farma industrie die daar later de vruchten kan van plukken door de verkoop van chemokuren en andere (niet-werkende) kankerbehandelingen. Er is inderdaad zoveel geld mee gemoeid dat ze over lijken gaan. En de statistieken tonen aan dat het aantal kankergevallen inderdaad ieder jaar maar blijft toenemen. Het is nu (in België) doodsoorzaak nummer 2. Hart- en vaatziekten staat op 1 en farmapillen/medische fouten (iatrogenese) op nummer 3. En wat meer is, die farmapillen werken niet eens. Slechts 12 procent van de medicijnen en behandelingen zijn effectief. De rest is gebaseerd op blind geloof en vertrouwen. Bij 57% is er geen enkel effect of zijn er zelfs nadelige gevolgen.
    
°°#°° Vaccins cocktails (meerdere vaccins per inenting) zijn NOOIT getest op mensen en  baby’s. De lange termijn effecten zijn NOOIT onderzocht op schadelijkheid. De gevolgen van de opeenstapeling van giffen in het lichaam door de extreme vaccinatiegraad zijn NOOIT onderzocht (kinderen in België krijgen 40 vaccins tussen 0 en 14 jaar). Wetenschappers die wél objectief en neutraal onderzoek willen doen, worden geboycot door big pharma.

°°#°° Laten we 1 voorbeeld nemen: aluminium. De maximale veilige hoeveelheid aluminium volgens de officiële cijfers (in de VS) is als volgt:
 • gezonde baby (3,6 kg): 18,2 mcg
 • gezonde baby (6,8 kg): 34,1 mcg
 • gezonde peuter (13,6 kg): 68,1 mcg
 • gezond kind (22,6 kg): 113 mcg
 • gezonde volwassene (67,2 kg): 340,5 mcg
Vaccins (aanbevolen in België):
 • Infanrix hexa (combinatievaccin voor polio, difterie, tetanus, pertussis, hepatitis B en Hib) – 4 injecties aan 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden en 13 maanden oud – bevat 500 mcg aluminiumhydroxide en 320 mcg aluminiumfosfaat per injectie
 • Pneumokokken – 4 injecties aan 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden en 12 maanden oud – bevat onder meer het antivriesmiddel fenol
 • Rotavirus – 3 innames aan 2 maanden, 3 maanden en 4 maanden –  bevat onder meer polysorbaat 80
 • M-M-RVAXPRO (combinatievaccin voor mazelen, rode hond en bof) – 2 injecties aan 1 jaar en 10 jaar – bevat onder meer neomycine en sorbitol
 • Meningokokken C – 1 injectie aan 13 maand
 • Cervarix (HPV) – 2 injecties aan 10 en 13 jaar – bevat 500 mcg aluminiumhydroxide
In totaal krijgt een kind in België dus (in 2019) 40 vaccins toegediend waaronder 2 heel riskante combinatievaccins. Wanneer we de samenstelling der vaccins raadplegen dan komen we tot de onthutsende vaststelling dat de aanbevolen vaccins in totaal meer dan 3.000 mcg aluminium (!) bevatten die opgestapeld worden in het (jonge, onvolgroeide) lichaam. Dat is een OVERDOSIS (meer dan 30 keer de veilige dosis voor een kind van 20 kg) en leidt ONVERMIJDELIJK tot zware bijwerkingen, aandoeningen en problemen, ofwel dadelijk en acuut, ofwel chronisch en op langere termijn. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat veel gevaarlijker zijn dan gedacht. Ze verstoren de motorische functies en veroorzaken de degeneratie van breinneuronen. Zoals bekend bevatten de hersenen van autistische kinderen grote hoeveelheden aluminium wat via de vaccins in het lichaam komt.

°°#°° Er zijn GEEN veiligheidsnormen voor het injecteren van de inhoudsstoffen van vaccins in baby’s, prematuur geboren baby’s en zwangere vrouwen. Er is GEEN ENKEL wetenschappelijk onderzoek wat bewijst dat vaccineren veilig is. De claims dat vaccineren veilig, effectief en noodzakelijk is, dienen onderbouwd te kunnen worden met transparant, objectief wetenschappelijk bewijs; en met volledige, uitgesplitste ziekte,– en sterftecijfers. Deze onderbouwing ontbreekt VOLLEDIG. De overheid en de diensten voor volksgezondheid beweren stelselmatig dat vaccins veilig zijn. Maar reeds jaren vragen ouders en belangengroepen om deze claim ook te bewijzen. En telkens blijkt dat deze bewijzen niet geleverd kunnen worden. Simpelweg omdat ze niet bestaan.
 
°°#°° De standaard controle op vele geneesmiddelen gebeurt via dubbelblinde testen met inerte placebo’s. Dat wil zeggen dat er twee testgroepen zijn, de ene krijgt het geneesmiddel, de andere groep krijgt een niet-werkend placebo (een suikerpil of zoutinjectie die geen effect hebben). Na een bepaalde tijd worden de resultaten van beide groepen vergeleken om te zien wat de verschillen zijn qua werking, gevolgen, bijwerkingen, veiligheid, enzovoort. Maar vreemd genoeg wordt geen enkel vaccin getest via dubbelblind placebo onderzoek. Men rangschikt vaccins trouwens niet onder de medicijnen maar onder 'biologische preparaten' omdat er levende cellen in zitten. Met andere woorden: men weet helemaal niet waar men mee bezig is, de baby’s en kinderen zijn proefkonijnen, men speelt Russische roulette met pasgeborenen. Er is ooit 1 placebo test gedaan voor het HPV Gardasil vaccin. Het resultaat was dat er bij de groep die het placebo kreeg geen auto-immuunziekten werden ontwikkeld en de groep met het HPV vaccin kreeg 2,3 % auto-immuunziekten. Het onderzoek werd weggemoffeld.
Vaccin producenten zijn helemaal niet wetenschappelijk bezig, ze spelen vals door een bepaald vaccin te vergelijken met een ander vaccin, in plaats van echte (op placebo gebaseerde) testen uit te voeren. Ook testen ze nooit op de vele hulpstoffen in vaccins (die de meeste schade veroorzaken). Verder vergelijken ze gevaccineerden met andere gevaccineerden in plaats van een controlegroep met niet-gevaccineerden te gebruiken. Zo verkrijgen ze de gewenste resultaten, namelijk de illusie dat vaccins veilig en effectief zijn.

°°#°° Vaccins zijn wellicht het meest succesvolle business model van de farmaceutische industrie. De ENIGE bedoeling is (veel) geld verdienen. Dit doen ze op 3 manieren. Ten eerste door de verkoop van vaccins. En ze bedenken steeds meer vaccins voor alles en nog wat. Er worden maar liefst 271 nieuwe vaccins ontwikkeld. Ten tweede door het bedenken en creëren van nieuwe ziekten en aandoeningen waartegen dan een vaccin ontwikkeld wordt. En ten derde door het behandelen met medicijnen van de vaccinatieschade die achteraf ontstaat als gevolg van het gif uit de vaccins (dit is de grootste geldbron). Iedereen die zich laat vaccineren, wordt een levenslange klant van de pillen industrie, soms dadelijk, soms op latere leeftijd wanneer auto-immuunziekten, dementie en kanker zich ontwikkelen als gevolg van de vaccins.
Dat geld de hoofdreden is, geven ze trouwens ook zelf toe. Michael Pearson is de CEO van Valeant Pharmaceuticals, dit is wat hij zegt in een interview met MSNBC: 'Wij zijn niet geïnteresseerd in gezondheid en bescherming tegen ziekten, het enige wat van belang is, zijn de winsten voor onze aandeelhouders'.

°°#°° Vaccins vernietigen het onovertroffen menselijk immuunsysteem, verlagen de eigen weerstand en blokkeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ze verlammen en misleiden allerlei perfect werkende lichamelijke functies die bedoeld zijn om de Mens te beschermen en te genezen. De vaccinatie theorie is niet gebaseerd op wetenschappelijke feiten maar op aannames en vermoedens. De theorie klopt niet en is nooit bewezen. Het is een techniek om moeder natuur en het onovertroffen zelfgenezend vermogen van de Mens om de tuin te leiden.

°°#°° Vaccins kunnen epidemieën veroorzaken. Hoe kan dat? Men noemt het vaccine shedding. Levende virale vaccins bevatten een verzwakte versie van het virus waardoor de gevaccineerde personen gedurende dagen, weken of maanden het vaccin stamvirus (kunnen) afwerpen, waardoor anderen mogelijk worden geïnfecteerd. Recent onderzoek toont dat het influenzavirus kan worden verspreid via eenvoudige ademhaling (dus zonder niezen of hoesten), maar ook dat herhaalde vaccinatie de hoeveelheid afgegeven virussen in de lucht verhoogt. Vanwege een gebrek aan actieve opvolging en testen, is het onmogelijk om te weten hoe vaak levende virusafscheiding door vaccinatie voor overdracht van ziekten zorgt. Welke vaccins kunnen virussen ‘afwerpen’? Voorbeelden van levende verzwakte virale vaccins zijn mazelen, bof, rodehond, vaccinia (pokken), varicella, zoster, gele koorts, rotavirus en influenza. Daarom hangt er in ziekenhuizen vaak een waarschuwing dat pas gevaccineerde personen de zwakke en zieke patiënten niet mogen bezoeken vanwege het besmettingsgevaar.

°°#°° Vaccins bevatten nanodeeltjes die onderdeel zijn van de transhumanisme agenda tot depopulatie, dumbing down, mindcontrol en slavernij via technologie (zie verder). In deze korte video gebruikt Monsanto miljonair Bill Gates de CO2 leugen niet enkel om meer belastingen te verantwoorden maar ook om de groei van de wereldbevolking met 15% te verminderen via vaccinaties. Dit kan omdat de vaccins die massaal in arme landen ingespoten worden tot onvruchtbaarheid leiden.

°°#°° In de VS werd in 1986 een wet gestemd waardoor de vaccin producenten en bedrijven niet langer verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vaccinatieschade en sterfgevallen. In 1989 werd de overheidsdienst VAERS opgericht om de vele vaccinatieslachtoffers financieel te vergoeden (met belastinggeld). Dit bewijst dat de farma bedrijven WETEN dat hun vaccins dood en verderf zaaien en dat geven ze ook toe trouwens. Het is ONMOGELIJK om een veilig vaccin te maken (hun eigen woorden). Daarom ontvluchten ze hun verantwoordelijkheid en laten de overheid (en belastingbetaler) opdraaien voor de ellende die ze dagelijks veroorzaken. De intentie van de farmabedrijven is dus niet om een zo veilig mogelijk vaccin te maken want dat hoeven ze helemaal niet te doen gezien ze toch genieten van bescherming en immuniteit door wetgeving en overheid. Sinds haar oprichting heeft het schadeclaimfonds al biljoenen dollars uitbetaald aan de vele vaccinatie slachtoffers.

°°#°° Waarom is het onmogelijk om een veilig vaccin te maken? Omdat er schadelijke hulpstoffen nodig zijn om de gewenste reactie te triggeren. Laten we als voorbeeld aluminium nemen. Aluminium wordt toegevoegd omdat het in staat is het menselijk weefsel te ‘beschadigen’ waardoor het immuunsysteem gealarmeerd wordt. Bepaalde vaccins werken niet zonder zo’n extra ‘boost’. Zonder toevoeging van het (giftig) aluminium kan het vaccin niet voldoende reacties veroorzaken om immuniteit te produceren voor de ziekte waartegen wordt ingeënt. Poedervormig aluminium of aluminiumzouten worden toegevoegd om een verhoogde reactie op de geïnjecteerde stof te veroorzaken.

Hoe werkt zoiets? Het idee is om de natuurlijke immuunrespons van het lichaam te gebruiken. Dit immuunsysteem is afhankelijk van witte bloedcellen die de ziekteverwekkers bestrijden. De witte cellen overspoelen de indringers en vernietigen ze. Hun taak is om onmiddellijk naar de plaats van verwonding of infectie te snellen om de schade te bestrijden. Dat is de reden waarom een wonde rood en gezwollen wordt en waarom infecties een pijnlijke zwelling veroorzaken. Deze witte bloedcellen kunnen zich een weg banen door het hele lichaam, klaar om onmiddellijk in actie te komen. Omdat aluminium zo giftig is, triggeren vaccins (met aluminium) een snelle en intense immuunrespons. Witte bloedcellen snellen naar de injectieplaats om het lichaam te beschermen tegen de binnendringende toxines. Terwijl de cellen rond het letsel zwermen, nemen ze zowel het aluminium als de andere ingrediënten van het vaccin op in de bloedbaan. Zonder aluminium zou de immuunrespons veel minder intens zijn, waardoor het vaccin nutteloos zou blijven. Dus, de aluminium hulpstof maakt sommige vaccins krachtiger. Maar tegen welke prijs?

Allereerst zijn de roodheid, pijn en zwelling op de plaats van een vaccin een reactie van het immuunsysteem op een injectie met een zeer giftig materiaal. De stroom witte bloedcellen veroorzaakt een pijnlijke zwelling in het omliggende weefsel die dagen kan duren. Bij peuters kan zelfs hun hele dij opzwellen. Dit wordt als een ‘normale’ reactie beschouwd. Naast zwelling ervaren veel mensen een kleine harde bult op de injectieplaats die maandenlang voelbaar blijft. Dit komt omdat witte bloedcellen zich hebben verzameld en een knobbel vormen in een poging de rest van het lichaam te beschermen tegen blootstelling aan aluminium.
De aluminiumzouten die door witte bloedcellen zijn opgenomen verplaatsen zich via de bloedbaan naar de lymfeklieren en uiteindelijk helemaal tot in de hersenen. Het duurt dan niet lang voordat de cellen die aluminium dragen geleidelijk zieker worden en sterven, waarbij het aluminium vrijkomt. Aluminium veroorzaakt op die plaats blijvende zenuwbeschadiging. Bij iedere vaccinatie komen er  nieuwe aluminiumzouten in het lichaam die worden opgestapeld in de hersenen. Het is ondertussen bekend dat de hersenen van autisten en Alzheimer-patiënten een overdosis aluminium bevatten, evenals bij de talrijke auto-immuunziekten. Het aluminium kan ook celmembranen en myeline (de beschermende omhulling rond zenuwcellen) beïnvloeden en ervoor zorgen dat slagaders verstijven, wat leidt tot hart- en vaatziekten. Hoewel de toxische effecten van aluminium algemeen bekend zijn in de medische gemeenschap, weigert Merck (het bedrijf dat aluminium hulpstoffen produceert) om hun product onafhankelijk te testen op veiligheid. In deze video zie je waar het aluminium heen reist eenmaal het ingespoten wordt.

°°#°° Vaccins zijn gebaseerd op ANGST en niet op liefde. De marketing truc die gebruikt wordt is eerst paniek en angst zaaien waardoor veel mensen geneigd zijn een vaccinatie te nemen. Deze tactiek (om via angst een bepaalde ziekte te promoten, teneinde de ‘behandeling’ ervoor te kunnen verkopen) wordt in de marketing farma wereld ‘het-voeden-van-angst’ genoemd. Het overgrote deel van de mega-winsten die de farma industrie maakt, zijn gebaseerd op deze tactiek: ‘verspreid eerst angst en verkoop daarna de behandeling tegen die (onterechte) angst aan de goedgelovige massa’. Dit angst zaaien is cruciaal voor de farma industrie. Men stelde namelijk vast dat het verkopen van medicijnen aan mensen die ziek zijn slechts een beperkte bron van inkomsten oplevert. En om in de wereld van grote mega-winsten te geraken, diende men een manier te vinden om allerlei medicijnen en vaccins ook aan gezonde mensen te slijten. Lang geleden toen de farmabedrijven nog geen monopolie positie hadden en hun lobbygroepen nog geen artsen en overheid omkochten en toen kruiden en natuurlijke middelen gebruikt werden, was slechts 4% der bevolking klant bij de pillenmaffia. Dankzij de (verplichte) vaccinaties en het voorschrijf gedrag der dokters is tegenwoordig bijna 100% klant bij de farma industrie. Wat een meesterlijke marketing zet!

°°#°° Vaccins zijn gebaseerd op LEUGENS en BIJGELOOF. Er wordt voortdurend gelogen, gemanipuleerd, gecensureerd en gefraudeerd door de farma industrie om de vaccinatie business verder te laten draaien. Dokters en apothekers worden onder druk gezet of gechanteerd, onthullende onderzoeken worden vervalst of verborgen, wetenschappers worden omgekocht, de overheid wordt door lobbygroepen bespeeld en belogen, internet trollen worden betaald om bewustmakende websites en blogs aan te vallen, een uitgekiende marketing strategie begoochelt en misleidt bevolking en beleidsmensen, enzovoort. Er is zoveel geld mee gemoeid dat men alles in het werk stelt om de vaccinatie misdaad te verhullen. Niet voor niets besliste de ethische Triodos bank om  verschillende vaccin producenten uit hun aandelenpakket te verwijderen. Na degelijk onderzoek bleek dat de meeste bedrijven zich schuldig maken aan corruptie, leugens, omkoping en allerlei wanpraktijken. Niet dadelijk bedrijven waarvan je hun producten zomaar zou vertrouwen, laat staan hun producten inspuiten in jouw kind!

Al langer blijkt dat de multinational Google (Alphabet) zowat overal een vinger in de pap wil en nu ook een farmaceutisch bedrijf is geworden. Gewoon logisch denkt u misschien ware het niet dat Google haar zoekresultaten manipuleert en vaccin kritische websites en onderzoeken wegmoffelt. Google manipuleert actief het denken en het gedrag van zijn gebruikers. De zoekmachine maakt het voor gebruikers lastig of onmogelijk om natuurlijke alternatieven te kunnen vinden voor medische behandelingen en kritische informatie te vinden met betrekking tot de veiligheid en de werkzaamheid van vaccins. In de VS moest het hoofd van het CDC (het officiële instituut voor volksgezondheid) gedwongen ontslag nemen wegens belangenverstrengeling en het steunen van de vaccinatie industrie. Nog in de VS krijgt het farmaceutisch bedrijf Merck voortdurend aanklachten te verwerken betreffende hun mazelen en HPV vaccins. Ze worden terecht beschuldigd van fraude, oplichting, leugens, wanpraktijken, dubieuze marketingstrategieën, enz...beschuldigingen die ze voor de rechtbank met alle mogelijke middelen proberen te verdoezelen en minimaliseren.
In Australië promoveerde Judy Wilyman tot doctorandus met een proefschrift wat de vaccinatie industrie ontmaskert.  De universiteit keurde haar proefschrift goed en steunt haar bevindingen die onder meer duidelijk maken dat het WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) gecontroleerd wordt door farmaceutische bedrijven en dat leugens verspreid worden om nieuwe markten te creëren voor (nutteloze) vaccins. Omdat de vaccinproducenten voortdurend informatie achterhouden en verdraaien, zijn verschillende groepen van ouders zelf op onderzoek getrokken via onder meer een online enquête. Wat blijkt nu: zo’n 65% van de gevaccineerde kinderen ontwikkelt significante lichamelijke en geestelijke ziekten, tekortkomingen en handicaps, terwijl dit bij de niet-gevaccineerde kinderen slechts 1% is.

°°#°° Omdat de vaccinatie industrie zo’n winstgevende business is, doen de producenten en lobbygroepen er alles aan om steeds maar nieuwe vaccins te ontwikkelen en te promoten. Het uiteindelijke doel is wellicht dat er een vaccin bestaat tegen elke denkbare ziekte. Mooie voorbeelden zijn de vaccins tegen HPV, de ziekte van Lyme, de varkensgriep, de Mexicaanse griep,...Sommige klokkenluiders beweren dat er zelfs nieuwe ziekten en virussen ontwikkeld worden in labo’s en dan losgelaten op de wereldbevolking om nog meer pillen en vaccins te kunnen verkopen (en wellicht om de mondiale uitzuivering te starten). Dit zou onder meer het geval zijn met HIV (Aids) en Ebola.

°°#°° In deze korte video toont dr. Wakefield met officiële cijfers dat het aantal doden door ziekten waartegen gevaccineerd wordt dramatisch verminderde LANG VOORDAT men met vaccinaties begon. Met andere woorden: vaccins hebben NIETS te maken met het verdwijnen of voorkomen van ziekten en het dalen van de sterftegraad. Integendeel, steeds meer bronnen halen bewijzen aan dat bvb. de Spaanse griep in 1918/1919 (die 100 miljoen doden veroorzaakte!!) een verkeerd gelopen experiment was met vaccinaties. Het Amerikaanse leger verplichte (in 1918) ook miljoenen Filipijnen tot vaccinatie. Tienduizenden stierven aan de gevolgen. En dit dan, in de VS liep iedereen hysterisch rond omdat er recent een mazelen uitbraak was. Wat blijkt nu, die werd veroorzaakt door het mazelenvaccin zelf. Dit is trouwens geen alleenstaand geval, vaccins veroorzaken de ziekte waartegen ze eigenlijk zouden moeten beschermen. Het is correct wat Eleanor McBean en anderen schrijven: 'vaccins zijn de grootste medische fraude ooit bedacht'.
Maar laat dit nogmaals inzinken: de ziekten waartegen ingeënt werd (en wordt), waren allemaal al lang VERDWENEN toen men met de vaccinaties begon. Het ene staat volledig los van het andere. Dit is met officiële data makkelijk te bewijzen, vaccins hebben de mensheid niet gered. Hun impact was ergens tussen 1 en 3 % van de totale daling aan sterftecijfers. De grootste oorzaak voor minder ziekten onder de bevolking waren de verbetering van de sanitaire voorzieningen en de levensstandaard (voeding, leefomstandigheden, enzovoort).

°°#°° Wiegendood. Stel je een slapende baby voor. Inademing, uitademing.. een seconde pauze.. inademing, uitademing,...enz. De baby krijgt zijn eerste DTP vaccin en wordt daarna wekenlang ’s nachts aan een ademmonitor gelegd. Wat zien we? De adempauze neemt gemiddeld toe tot 6 seconden. Deze verstoorde adempauze die veroorzaakt moet worden door een aantasting van het slaapcentrum in de hersenen, houdt gemiddeld 6 weken aan, maar na 4 weken wordt alweer de volgende vaccinatie gegeven en nu krijg je een stapeleffect. Voor zéér gevoelige kinderen verlengt de adempauze zo zeer, dat ze de genadeklap krijgen en dan worden ze dood gevonden: de wiegendood. In Japan heeft men deze waarschuwing ter harte genomen en heeft men de eerste vaccinatie uitgesteld naar het 2de levensjaar en toen verdween de wiegendood grotendeels. En de algehele mortaliteit van de kinderen werd in Japan de laagste in de wereld.

°°#°° Dokters krijgen tijdens hun opleiding geen of onvoldoende informatie over vaccins, over de vele gevaren en bijwerkingen. De enige informatie die ze krijgen komt van de vaccin producenten zelf. Dokters hebben geen flauw idee waar ze mee bezig zijn. Ze vallen voortdurend door de mand door hun foute beweringen en het compleet ontbreken van objectieve en degelijke kennis (behalve bij 'echte' artsen zoals bijvoorbeeld dr. Gaublomme en dr. Moolenburgh). Jongeren worden nu ook al gelokt met geld om zich te laten vaccineren, onbegrijpelijk en gestoord.

°°#°° De waanzin van de vaccinatie logica. Vaccinfabrikanten produceren vaccins waarvan ze weten dat ze niet (kunnen) werken. Kinderen worden dan ingeënt met deze nutteloze en ziekte-verspreidende vaccins maar denken nu dat ze immuun zijn. Omdat de vaccins niet werken en ziektekiemen bevatten, ontstaat er vroeg of laat een uitbraak. De gemanipuleerde en onwetende media veranderen deze uitbraak in massa hysterie en beschuldigen (ten onrechte) de ongevaccineerde kinderen. Iedereen wordt dan (verplicht) ingeënt met hetzelfde nutteloze vaccin wat opnieuw ziektekiemen verspreidt. Als de uitbraak (vanzelf) overgaat, claimt de media dat de vaccins de ziekte overwonnen hebben, waarmee ze ‘bewezen’ achten dat ze werken. Het gevolg is dat de ‘slapende’ bevolking het verhaal gelooft en nu bereid is tot ‘medische gehoorzaamheid’ en ongevaccineerde kinderen als ‘gevaarlijk’ beschouwen en hun ouders als achterlijk. Het tweede gevolg is dat de gevaccineerde bevolking allerlei aandoeningen ontwikkelt als gevolg van de hulpmiddelen in de vaccins en opnieuw vertrouwen stelt in big pharma om de ziekten die de vaccins veroorzaken te bestrijden. Dit betekent kassa, kassa op de kap van de naïeve en onwetende kudde schapen. Vaccinatie is wellicht het beste business model dat ooit werd bedacht en het wordt gesteund door een goed geoliede en miljarden kostende marketing campagne.

°°#°° Het verhaal van de kudde immuniteit. Dr. Arthur W. Hedrich, een gezondheidsfunctionaris in Chicago, die de mazelen uitbraken tijdens de periode 1900-1930 (in Boston) onderzocht, stelde vast dat de ziekte min of meer verdween toen zo’n 68 procent van de kinderen het mazelen virus/infectie opliep. Later constateerde hij in Baltimore dat wanneer zo’n 55 procent van de kinderen mazelen kreeg de rest van de bevolking van de stad immuun bleek te zijn voor de ziekte. Het waren deze observaties die leidden tot de formulering van de theorie over de kudde immuniteit. Merk op dat de theorie gebaseerd was op niet-gevaccineerde kinderen die werden blootgesteld aan de ziekte en er dus een natuurlijke immuniteit voor ontwikkelden. De bescherming kwam door het feit dat elke bevolkingsgroep werd blootgesteld aan de ziekte en dat een bepaald percentage van de Mensen ziek werden. De oorspronkelijke theorie over kudde immuniteit heeft dus helemaal NIETS te maken met vaccinatie. De eerste massale vaccinatiecampagnes voor polio en mazelen vonden bijvoorbeeld pas plaats in respectievelijk 1954-1955 en 1963. Dat is drie decennia nadat Hedrich zijn theorie had geformuleerd. De theorie stelt dat een gemeenschap als geheel een bepaalde mate van natuurlijke bescherming tegen een besmettelijke ziekte ontwikkelt nadat een deel van de gemeenschap daadwerkelijk de ziekte krijgt, ervan herstelt en er immuun voor wordt. Met andere woorden: hoe meer leden van de kudde (gemeenschap) worden blootgesteld aan een besmettelijke ziekte en er een natuurlijke immuniteit voor ontwikkelen, hoe minder bedreigend die ziekte voor de hele kudde (gemeenschap) wordt. Maar rond 1950 werd deze theorie anders geformuleerd, namelijk: hoe meer leden van een kudde (gemeenschap) tegen een besmettelijke ziekte zijn ingeënt, hoe minder bedreigend die ziekte voor de hele kudde (gemeenschap) wordt. Dat was een slimme zet van de farma industrie. Plots werd het belang van blootstelling aan een besmettelijke ziekte geëlimineerd en vervangen door vaccinatie, en ook werd het belang van een natuurlijke immuniteit weggemoffeld. Nochtans zijn beide elementen cruciaal voor Hedrich's theorie. Hedrich dacht niet aan een gevaccineerde gemeenschap of aan een door vaccinatie veroorzaakte (tijdelijke en kunstmatige) immuniteit toen hij zijn theorie bedacht. Hij probeerde het proces te begrijpen van hoe een ziekte zich door een gemeenschap heen werkt en hoe die gemeenschap er uiteindelijk een natuurlijk weerstand tegen opbouwt. Hedrich hield trouwens geen rekening met een cruciale factor, namelijk de zeer sterke kans dat de ouders van de kinderen die hij observeerde hoogstwaarschijnlijk zelf ook als kind mazelen hadden gekregen. En daardoor een levenslange immuniteit ontwikkelden die ze  doorgaven aan hun zuigelingen via de moedermelk. Zo waren de baby’s beschermd totdat ze oud  genoeg waren om zelf de ziekte te doorstaan en hun eigen levenslange immuniteit ervoor te creëren, dus de échte ‘kudde immuniteit’. Vaccinaties verlenen (in het beste geval) slechts een tijdelijke en artificiële immuniteit en moeten worden herhaald terwijl ze tegelijkertijd aanvallers van het immuunsysteem in het lichaam brengen (en op die manier auto-immuunziekten veroorzaken). Daarnaast ontnemen ze het immuunsysteem van het kind een waardevol leermiddel en de mogelijkheid om een levenslange bescherming op te bouwen. De overtuiging groeit steeds meer dat het doormaken van kinderziekten noodzakelijk is en tot doel heeft om het immuunsysteem te helpen versterken en trainen.

Hedrich's theorie van kudde immuniteit werd verdraaid en vervangen door de mythe dat een kunstmatige immuniteit verkregen door een vaccin identiek is aan een natuurlijk verkregen immuniteit. En dat is helemaal niet zo, integendeel. Die mythe wordt daarna gebruikt om het idee te propageren dat alleen een strikte opvolging van (verplichte) vaccinatiewetten de samenleving tegen ziekten zal beschermen, een bewering die compleet vals en incorrect is.
Tegenwoordig heeft de benaming ‘kudde immuniteit’ een ietwat andere betekenis gekregen en bedoelt men ‘het percentage gevaccineerde personen dat nodig is om degenen te beschermen die niet zijn gevaccineerd’. Maar ook deze bewering rammelt aan alle kanten. Want het is algemeen bekend dat gevaccineerde kinderen besmettelijk zijn en de ziekte waartegen ze ingeënt werden, kunnen verspreiden en daarom alleen al is de hele theorie van kudde immuniteit via vaccinaties een fabeltje. Kudde immuniteit kan alleen optreden als de kudde levenslang immuun is. Dus na het doormaken van de ziekte. Want vaccinatie is niet hetzelfde als immunisatie! Antilichamen die niet levenslang aanwezig zijn (zoals bij vaccinatie), en ook niet door herhalingsprikken opgewekt kunnen worden, kunnen NOOIT resulteren in kudde immuniteit. Het zal daarom nooit lukken om bijvoorbeeld mazelen helemaal te laten verdwijnen, zelfs niet met een vaccinatiegraad van 100%. Trouwens, als vaccinaties écht zouden werken dan kunnen ongevaccineerde kinderen geen gevaar zijn voor de wel gevaccineerden.  De beste manier om een hoge kudde immuniteit te bereiken bij een bevolking, is via borstvoeding, gezonde levensomstandigheden en het doormaken van de kinderziekten.

°°#°° Big pharma heeft heel veel te verliezen wanneer Mensen hun duistere agenda, marketingtrucs en leugens ontdekken. Ze zijn bang omdat ze miljarden euro's gaan verliezen wanneer Mensen beginnen te kiezen voor (niet te patenteren) zelf geteelde kruiden en gezonde voeding. Ze zijn bang omdat Mensen beginnen te snappen dat chemische medicijnen en vaccins enkel een lucratief verdienmodel zijn die onnoemelijk veel problemen veroorzaakt. Ze zijn bang dat Mensen hun eigen genezing zelf in handen nemen en de pillen, de chemo en de vaccins beginnen te weigeren. Ze zijn bang voor natuurlijke en holistische geneeskunde, omdat het veiliger en goedkoper is, en beter werkt dan farmaceutische producten. Daarom spenderen ze jaarlijks miljarden euro’s aan lobbygroepen die de overheid, de media en de academische wereld manipuleren; aan journalisten, artsen en internettrollen die fake informatie verspreiden en aan strategieën om de voorstanders van natuurlijke geneeskunde aan te vallen. Natuurlijke geneeskunde die op zoek gaat naar de oorzaak betekent de doodsteek voor de farma industrie.

Big pharma heeft namelijk een heel winstgevende verdiencyclus ontwikkeld. Symptoombestrijding met bijwerkingen. Wat betekent dit? Ze genezen niet de OORZAAK van de ziekte maar bestrijden de symptomen. Gevolg: de patiënt geneest nooit echt maar blijft jarenlang klant bij de pillenindustrie. Er zijn onnoemlijk veel voorbeelden: chemo, cholesterolverlagers, antidepressiva, ontstekingsremmers, kalmeringsmiddelen, slaappillen,...en uiteraard de nutteloze vaccins. Ten tweede veroorzaken al deze chemische producten tal van bijwerkingen die opnieuw voor ziektebeelden zorgen. Het is een ingenieuze marketing strategie: je wordt ziek van de middelen die de symptomen van je ziekte moeten bestrijden. De behandelingen voor een bepaalde ziekte veroorzaken een nieuwe ziekte. Daarom verspreiden ze desinformatie over de natuurlijke, holistische aanpak en vallen ze dingen aan als gezond voedsel, kruiden, borstvoeding, acupunctuur, homeopathie, meditatie, preventie, enzovoort.  Daarom worden allerlei kanalen en berichten verwijderd op Facebook, YouTube, Twitter,...die proberen bewust te maken wat er aan de hand is en de weg tonen naar échte genezing. De enige manier waarop big pharma geld kan blijven verdienen, is Mensen ziek houden en informatie vervalsen en dat is dan ook wat ze op grote schaal doen.  

°°#°° Ouders zouden zich het volgende kunnen afvragen. Is het niet opvallend hoe vaak vaccins worden opgedrongen door middel van dreiging, angstscenario’s, dwang, slachtoffering en (op sommige plaatsen in de wereld) door het dreigen met financiële boetes en uitsluiting uit de maatschappij door ongevaccineerde kinderen te weigeren in scholen, sportclubs en dergelijke? En hoe vaak worden ouders niet persoonlijk beschuldigd van de beschadigingen opgelopen door diezelfde vaccins? Mochten de ouders eenzelfde meedogenloze druk ervaren bij het opdringen van gelijk welk ander product, zouden zij dan even toegevend zijn? Zouden ze zich niet dadelijk afvragen wat zo’n product bevat, dat het hen als consument zo de strot moet worden ingeduwd? En waarom is het dat zoveel mensen (onder wie ook goed geïnformeerde artsen) tegenwoordig vaccinaties weigeren? Zouden ouders niet achterdochtig moeten zijn jegens een opdringerig medisch systeem dat weigert verantwoordelijkheid te nemen voor de vele beschadigingen die hun vaccins veroorzaken. Zouden ouders niet heel wantrouwig moeten zijn jegens een medische industrie die hen uit de ouderlijke macht zet (of probeert te zetten) zodat zij hun grondwettelijke zelfbeschikkingsrecht verliezen over de gezondheid van zichzelf en van hun kinderen?

°°#°° In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon en normaal waren, brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want 'dan hadden ze het alvast gehad'. Zo afwezig was de angst voor de gebruikelijke kinderziekten. Ja, de moeders wisten van hun eigen moeders en grootmoeders dat na het doormaken van de mazelen een kind gezonder, sterker en zelfs wat wijzer tevoorschijn kwam. Deze gedurende vele geslachten doorgegeven volkswijsheid is geheel verloren gegaan. De doorgemaakte kinderziekten gaven in tegenstelling tot de vaccinaties een levenslange immuniteit. De kinderen werden door de kinderziekten steviger en robuuster, beter tegen het leven bestand, terwijl de vaccinaties op de duur het omgekeerde effect blijken te sorteren. Helaas censureert de media de historische feiten over kinderziekten en bvb. mazelen. Kinderziekten doormaken is helemaal niet zo dramatisch wanneer men over een goede basisgezondheid beschikt. Meer nog, het is zelfs NOODZAKELIJK.

°°#°° Jawel, noodzakelijk, hoe kan dat? Kinderziekten doormaken heeft namelijk een bedoeling. Het is het middel waardoor lichaam en ziel zich op elkaar afstemmen. Rudolf Steiner wist dit al en ook binnen de homepathie wordt dit erkend. Tineke Schaper: 'Als een kind op de wereld komt krijgt het zijn lichaam mee als instrument om zichzelf in de wereld te zetten, het is een soort behuizing, waarvan de vorm aanvankelijk nog sterk bepaald  wordt door de erfelijke tendensen van zouders en voorouders. Een kind heeft in het begin nog geen individuele stempel die het in zijn leven kan afdrukken. Zijn lichaam is een voorlopig huis waaraan van alles vertimmerd moet worden voordat hij zich daar werkelijk thuis in kan voelen en dat passende lichaam kan gebruiken om op Aarde te leven en de dingen te doen die hij zich heeft voorgenomen. Kinderziekten kun je beschouwen als hulpmiddelen bij de verbouwing, als hulpmiddelen om de behuizing passend te maken, niet te nauw en niet te wijd. Het doormaken van kinderziekten helpt dus om van het kind een individu te maken. Het zijn ziekten die het kind oploopt op het moment dat het kind er aan toe is in zijn ontwikkeling, een innerlijke bereidheid om de strijd met de ziekte aan te gaan en daardoor meer zichzelf te worden. Na het doormaken van een kinderziekte komt het individuele, het meer wezenseigene van het kind naar voren: individualiteit in daden en denken, in gestalte en gelaatstrekken.'

°°#°° De besmetting met kinderziekten ging hoofdzakelijk via huid en slijmvliezen en daar speelden zich dan ook de verschijnselen af, zoals vlekken bij mazelen en de hoest bij kinkhoest. Het fantastische ‘buitenste’ verdedigingsleger ging de strijd aan. Bij de vaccinaties wordt echter dat buitenste systeem door de prik omzeild en wordt direct het binnenste verdedigingsleger aangesproken dat bedoeld is voor heel andere dingen, zoals het opsporen van kankercellen waarvan wij er in onze vervuilde tijd honderdduizend per dag maken die opgeruimd moeten worden. Door de onnatuurlijke handelwijze komt het immuunsysteem in paniek en maakt geen weerstand aan, integendeel, het maakt zogenaamde excitocinen of ontstekingsstoffen. Bovendien tracht het de gifstoffen weg te houden uit het bloed en stapelt ze zo gauw mogelijk op in de vetweefsels.
Nu heeft een baby nog nauwelijks vetweefsels behalve in de HERSENEN, die voor een belangrijk deel uit vetachtige substanties bestaan. We krijgen dan in de 6de week een opstapeling van gif in hersenweefsels en een excitocinen-aanmaak door heel bepaalde cellen in de hersenen, de gliacellen wat ontstekingen veroorzaakt van het prille hersenweefsel (wat pas zijn volle rijpheid bereikt tegen het 20e jaar). De ontstekingen geven praktisch geen verschijnselen naar buiten toe, behalve bij sommige kinderen een heel naar krijsen, het zogenaamde hersenhuilen. Maar er wordt wél hersenweefsel beschadigd en dat uit zich pas later, bijvoorbeeld als het vertraagd op gang komen van de spraak, ADHD en AUTISME.

°°#°° Maar het gaat veel verder. De elite heeft nu namelijk bij vrijwel iedereen op Aarde RECHTSTREEKSE TOEGANG tot de bloedbaan, het lichaam en het bewustzijn. Laat dit even inzinken, dit is cruciaal om de diepere agenda te kunnen begrijpen en die agenda heeft te maken met het blokkeren en verlammen van de hogere vermogens in de Mens, het verdoven van de ziel en met de transhumanistische agenda. Zo'n drastische ingreep is niet alleen uniek in de geschiedenis van de mensheid maar ook heel morbide en een inbreuk op de soevereiniteit van de Mens. Want wat zit er in een vaccin? Wat stoppen ze er allemaal in? Nanopartikels en CRISPR enzymen? Wie vertrouwt nu nog steeds de farmabedrijven of de overheid? Geef het leven en het licht van je kind niet in handen van zakenlui die alleen uit zijn op geld verdienen. Hoe dwaas kun je zijn. Wake up.
Blijkbaar zit er nu ook al Monsanto glyfosaat in (naast de nanopartikels, het aluminium, het kwik, de antivries en geaborteerde foetussen). Dit giftige herbicide komt in de vaccins terecht omdat die ook dierlijke bestanddelen bevatten zoals ei-proteïne en gelatine (van runderen en varkens). De dieren krijgen het op hun beurt binnen via hun (genetisch gemanipuleerde) voeding die met glyfosaat is besmet. De gevolgen zijn desastreus te noemen. De grote epidemieën der 21ste eeuw (autisme, dementie, kanker, onvruchtbaarheid en auto-immuunziekten) zijn spectaculair gestegen na de massale toename van het aantal vaccinaties die aanbevolen worden (momenteel 16 injecties met 40 vaccins in Vlaanderen tussen 0 en 16 jaar). Wie rechtstreeks toegang heeft tot het lichaam vanaf de geboorte kan veranderingen aanbrengen in het immuniteitssysteem waardoor auto-immuunziekten ontstaan (en dat is precies wat er gebeurt). Gevaccineerde kinderen hebben 3.000 % (!) meer kans op allergieën dan niet-gevaccineerde.

°°#°° De elite heeft dus de mogelijkheid gecreëerd om bij elke Mens vanaf de geboorte rechtstreeks binnen te dringen in het lichaam en de bloedbaan. Dit is een ongeziene, agressieve (en vaak traumatische) aanval/aanslag op de soevereiniteit en het zelfbeschikkingsrecht van een Mens. Nog afgezien van de rommel die ze inspuiten, kan men zich de vraag stellen waarom de overheid zo graag controle wil over jouw lichaam en dat van je kinderen. Ook via orgaandonatie wordt trouwens een luguber en lucratief spelletje gespeeld. Geen enkele donor is dood wanneer zijn organen worden weggenomen, iedere donor sterft dus op de operatietafel. Maar dat is een ander verhaal. Bij alle pasgeborenen (België, Nederland) wordt ook een bloedstaal genomen via de (niet verplichte) hielprik om te screenen op allerlei aandoeningen. In principe kan met dit bloedstaal ook een DNA profiel worden gemaakt en opgeslagen in een databank. Dit DNA kan dan samen met de nanobots die via vaccins ingespoten worden gebruikt worden om de Mens aan te passen en te modificeren. De rechtstreekse toegang tot het lichaam en het bloed betekent dus ook (de mogelijkheid tot) rechtstreekse DNA controle op afstand. Zie ook de artikelen van Martin Vrijland.
Bepaalt Europa, de overheid en het WHO straks wie mag leven en wie moet sterven, wie kinderen mag krijgen en wie niet, welke ziekte je zult krijgen en wanneer? Natuurlijke zwangerschap en geboorte horen trouwens niet langer thuis in de komende transhumanistische wereld, die worden vervangen door ectogenesis ofwel kunstmatige bevruchting, CRISPR DNA- en genenmanipulatie (designerbaby’s), artificiële baarmoeders, geboorte zonder moeder, breinimplantaten, bullshit onderwijs, enzovoort. De voorspelling is dat 70% van de geboortes volledig artificieel en zonder ouders zullen zijn (van conceptie tot volgroeide baby) tegen 2074.

°°#°° Alles wat verplicht wordt, wijst op slavernij en bewijst automatisch dat er een verborgen agenda achter steekt. Vaccins die verplicht worden (niettegenstaande de bewezen negatieve gevolgen) wijzen op (overheids)systemen van misdaad, controle en slavernij. Bij iedere verplichting opgedrongen door corrupte machtshebbers zouden alle alarmbellen af moeten gaan en zou massaal protest moeten weerklinken. Als er een risico is (en dat is zeker zo bij vaccinatie), dan dient er ook keuzevrijheid te zijn. In steeds meer landen worden steeds meer vaccins verplicht. Laat het volgende even inzinken, want dit is wat er in feite gebeurt. Het grootste misdaadkartel uit de bloedige geschiedenis van de mensheid met letterlijk miljarden doden op hun geweten, namelijk de overheid, EIST verplichte toegang tot JOUW lichaam en dat van je baby om GIFSTOFFEN en NANOPARTIKELS te injecteren.  Een overheid die de vele vaccinatiedoden wegmoffelt en niet openbaar wil maken. Hallo!! Wakker worden! Wie nog steeds denkt dat zulke nazipraktijken geen duistere agenda dienen en voor het algemeen welzijn nodig zijn, die is compleet debiel geworden. Waarom wil men toegang tot het lichaam van zodra een Mens geboren wordt? Controle, manipulatie, verzwakking, sterilisatie en uiteindelijk genocide. DAT is de agenda. Welkom in de omgekeerde wereld: terwijl de helende natuur verboden wordt (de wonderplant cannabis), wordt het gif uit vaccins verplicht.
Nog niet overtuigd? In New York worden ‘detectives’ op pad gestuurd om ongevaccineerden op te sporen die zich daarna verplicht dienen te laten vaccineren. Inderdaad, dit is nazivervolging anno 2019. En het WHO is bezig met een digitaal controle netwerk op te starten, een mondiale database waarin IEDEREEN opgeslagen wordt compleet met vaccinatie geschiedenis en wat nog al niet. Big Brother is all around us, inside and outside. Er is een wereldwijde agenda aan de gang om iedereen verplicht te vaccineren. De fake reden die gebruikt wordt is dat verplichte vaccinatie noodzakelijk is voor de algemene volksgezondheid. Wat een giller, vaccinaties vernietigen net de gezondheid. Wie weigert of zich vragen stelt, wordt vervolgd als een misdadiger. Om de ouders onder druk te zetten, worden niet-gevaccineerde kinderen uitgesloten uit de maatschappij en worden boetes uitgedeeld (wie rijk is, ontsnapt aan de vaccinatieplicht).

°°#°° Ja, inderdaad, de boetes tonen de ongelofelijke hypocrisie waardoor heel dit vaccinatieschandaal door de mand valt. Wie de vaccinaties weigert, kan zijn kinderen niet naar school of crèche sturen en loopt het risico om ontheven te worden uit de ouderlijke macht. Dus een hoop dreigementen...tenzij je betaalt! Want je kunt jezelf en je kinderen (in bepaalde landen) vrijkopen van de vaccins. Jawel, wie zijn kind niet laat vaccineren krijgt een boete van enkele duizenden euro per jaar/per kind en daarmee is de kous af. Dit bewijst 2 dingen: enkel rijke ouders kunnen hun kinderen vrijwaren van het gif én het gaat allemaal om het geld. Als vaccinaties echt om gezondheid en veiligheid draaien dan zou geld geen rol spelen en is iedereen gelijk voor de wet.

°°#°° De nieuwste vaccins bevatten ook artificiële intelligentie, het zijn ‘smart’ vaccins. De ‘slimme’ nanopartikels blijven in het lichaam zitten en stijgen in aantal naarmate het vaccinatieschema afgewerkt wordt. Het is niet moeilijk te snappen dat deze partikels ook getriggerd en gestuurd kunnen worden van buitenaf. Met andere woorden: men injecteert ‘big brother’ apparatuur rechtstreeks in het lichaam. Onderzoek bijvoorbeeld de vreemde Morgellon ziekte.

°°#°° Dr. Moolenburgh: 'er zijn tegenwoordig bijna geen echte mannen of vrouwen meer.' Hij linkte dat aan de hormonale veranderingen die vaccinaties veroorzaken door de zware metalen die er in zitten. Het zware metaal verstoort de hormoonhuishouding door de oestrogeenwerking na te apen, zo werd vastgesteld op de conferentie van de American Society for Biochemistry and Molecular Biology van 2012. Ook verlaagt dit het testosteron bij de jongens. Embryocellen in vaccinaties, zoals WI38 en MRC-5 zorgen voor GENDERVERWARRING in kinderen.

°°#°° Mensen die een totaal verzwakt immuunsysteem hebben (bijvoorbeeld door een beenmergtransplantatie), worden extra beschermd door middel van strenge richtlijnen bij de bezoekregeling. Wat blijkt nu (uit officiële richtlijnen)? Gevaccineerde kinderen mogen niet op bezoek gaan bij deze mensen omdat ze talloze virussen uit de vaccins rondstrooien en zo voor besmetting zorgen. Niet gevaccineerde kinderen krijgen wel vrij toegang. Mazelen uitbraken komen het meest voor in gebieden waar grote delen van de bevolking zijn gevaccineerd.  Dit komt door de 'primary and secondary failure' van het vaccin. Met andere woorden: het vaccin werkt niet of het werkt heel gebrekkig.

°°#°° Het anti-vaccinatie land Japan heeft de laagste cijfers qua kindersterfte en de gezondste en langst levende mensen ter wereld. Japan heeft ook besloten om het uiterst gevaarlijke Gardasil vaccin (tegen baarmoederhals kanker) niet langer aan te bevelen (nadat ze ook het BMR vaccin al op pauze hadden gezet voor baby's tot 2 jaar). Blijkt dat dit HPV vaccin niet alleen een boel hevige (bij)werkingen veroorzaakt maar veel meisjes ook onvruchtbaar maakt. En gezien Japan al een uiterst laag geboortecijfer heeft, besloot de regering om de zaken niet nog erger te maken.

°°#°° En over het HPV vaccin gesproken. De teller in de VS alleen al staat momenteel op 450 doden en 61.000 ernstige beschadigingen veroorzaakt door het vaccin. Enkele gevolgen van het vaccin zijn baarmoederhalskanker (inderdaad, net hetgeen waartegen het vaccin zogezegd zou beschermen), onvruchtbaarheid en miskramen. Het wordt het meest nutteloze en meest gevaarlijke vaccin genoemd. En vanaf 1 september 2019 wordt het in Vlaanderen ook aanbevolen voor JONGENS (jawel, de farma maffia is altijd op zoek naar nieuwe klanten). En vanaf 2021 ook in het Nederlandse vaccinatieschema. Ben eens benieuwd hoeveel gehersenspoelde jongens en mannen in deze ongelofelijke marketingstunt zullen trappen. Nog niet overtuigd, hier zijn 25 redenen om het HPV vaccin te weigeren.

°°#°° Op spiritueel en esoterisch vlak kunnen we de waarschuwing van Rudolf Steiner bovenaan dit bericht ter harte nemen. De ontwikkeling en samenstelling van vaccins doodt en/of verlamt het Licht in de kinderen. Het bewustzijn en de connectie met Hoger Zelf worden verstoord. Kijk maar eens in de ogen van jouw baby voor en na de eerste vaccinaties. Of observeer hoe het gedrag en de levensvreugde helemaal verandert na een jarenlange vaccinatie toediening. Wie zelf geen kinderen heeft, kan deze korte opname bekijken van wat er gebeurt als je een kind vaccins toedient. Of deze baby die een toeval krijgt na de vaccinatie. De aura (het etherisch en pranisch levensveld) raakt verstoord waardoor contact met het universeel kosmisch veld slechter wordt en er zich ontwikkelingsstoornissen voordoen. Of anders gezegd, er komen gaten in de aura waardoor energie lekt en ongewenste infiltratie mogelijk wordt. Er is een opruiming bezig onder de mensheid terwijl iedereen op zijn smartphone zit te tokkelen. Vaccinaties zijn een typische exponent van de materialistische matrix waar de ziel ontkend wordt en de verbinding met haar wordt doorgesneden.

°°#°° Het brein bevat een gebied dat geassocieerd wordt met spiritualiteit en het is mogelijk om dit gebied te 'verlammen'. Het 'wapen' dat gebruikt wordt om de spirituele vermogens van de mens te beschadigen en blokkeren, is het injecteren in de bloedbaan van een cocktail van zware metalen, parasieten, mycoplasma, prionen, retrovirusen en nanopartikels. Deze methode om de hogere bewustzijnsniveaus in de mens te elimineren werd eerst getest op militairen en is nu opgenomen in het vaccinatieschema van het Amerikaans leger. De bijwerkingen waren (en zijn) depressie en zelfmoord neigingen door de breinschade (PER DAG plegen 22 militairen en ex-militairen zelfmoord in de VS, ook bij de politie stijgen de zelfmoorden spectaculair). Het leger wil geen spirituele en empathische soldaten, ze willen gehoorzame ordervolgers zonder gevoel en liefde. Op die manier heeft de elite een middel in handen om iedereen vanaf de geboorte volgzaam te houden en het bewustwordingsproces (ascensie) te vertragen en/of te stoppen. De ziel wordt in slaap gespoten en de mens wordt een robot. Is hier een verband te leggen met de dramatische stijging van zelfmoord onder jongeren?

°°#°° Een ander punt is de onderbewuste boodschap die het kind meekrijgt door injecties met ziektekiemen en schadelijke hulpstoffen. Het lichaam krijgt de boodschap dat het zelf niet goed genoeg is en dat het dient te vertrouwen op externe (chemische) middelen om sterk en gezond te zijn. En deze onderbewuste programmering zorgt ervoor dat het kind opgroeit tot een afhankelijke volwassene die niet langer vertrouwt op zichzelf maar zijn kracht en verantwoordelijkheid afstaat aan de farma-medische INDUSTRIE. In plaats van het zelfgenezend vermogen te ondersteunen, gaat men middelen kiezen die enkel ontwikkeld worden om ziek te houden en winst te leveren. De informatie die in het onderbewustzijn geprogrammeerd wordt bij gevaccineerde kinderen zijn de volgende downloads. Vergelijk het met software programma's die de kinderen onbewust meedragen, want vaccins zijn (ook) energie en bevatten daardoor ook informatie en zijn verbonden met morfogenetische velden:
 • mijn eigen immuunsysteem is niet goed en sterk genoeg
 • mijn eigen zelfgenezend vermogen functioneert slecht
 • er is iets mis met mij en met mijn lichaam
 • ik ben niet goed genoeg zoals ik ben, ik wordt gestraft en pijn gedaan
 • ik dien altijd te vertrouwen op externe bronnen en substanties afkomstig uit de maatschappij
 • ik kan mijn eigen innerlijk licht en wijsheid niet vertrouwen
 • ik ben niet langer verbonden met mijn Bronessentie
 • door de verbroken band met Bronessentie verlaat of verliest de ziel haar spiritueel pad
 • psychische vermogens (zoals intuïtie, telepathie,...) worden verlamd of functioneren gebrekkig
 • de ingespoten ziekteverwekkers en hulpmiddelen in de vaccins dragen hun eigen frequentieveld en het kind maakt onbewust verbinding met dit veld, en dit zorgt voor angst, onzekerheid en onrust
 • de morfogenetische velden van de vaccins linken het bewustzijn aan een illusie wereld
 • gezien vaccins gekweekt worden uit abortus materiaal zal ook de energie van moord, angst, haat, wanhoop en het gevoel niet gewenst te zijn, ingespoten worden.
°°#°° Wist je trouwens dat vaccins cellijnen bevatten van geaborteerd foetaal en embryonaal weefsel (LICHAAMSVREEMD DNA). Het moment dat je baby geboren wordt is het hierdoor rijp voor een auto-immuunziekte. De VS (waar heel veel vaccins gegeven worden) kent de hoogste zuigelingensterfte van alle ontwikkelde landen, en het hoogste cijfer qua auto-immuunziekten. Het lichaam wordt aangevallen en gedood door het eigen immuunsysteem precies omdat dit systeem bedoeld is om lichaamsvreemde stoffen te neutraliseren. Dit zien we ook bij transplantaties en de medicatie die nodig is om de afstotingsverschijnselen te onderdrukken. Het lichaam gaat van nature indringers te lijf maar wanneer die in het DNA opgeslagen zitten, valt het lichaam zichzelf aan.  Humane Diploïde Cellen (geaborteerd foetaal weefsel) verschaffen de 'celcultuur' waarin vaccinformules worden gekweekt of gevoed. Vaccins die besmet zijn met menselijke foetale cellen worden in verband gebracht met autisme, epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.

Het team van dokter Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme (breinschade) plaats. Al het foetale DNA dat in kinderen wordt geïnjecteerd is 'besmet'.

°°#°° Dit is het horrorverhaal van de geaborteerde baby's. Er werden (en worden nog steeds) experimenten uitgevoerd op LEVENDE foetussen. Bij één van deze experimenten werd een 3 maand oud geaborteerd meisje gebruikt als embryonale cellijn voor de productie van onder andere het BMR vaccin. In het boek 'Confessions of a Pro-Life Missionairy' van Paul Marx beschrijft dokter Ian Donald het experiment (waar hij getuige van was) aan het Karolinska Intituut in Stockholm. Hier werden cellijnen gecultiveerd van en uit geaborteerde baby's. Hij verklaarde: ‘Experimenten werden uitgevoerd met levende baby's die geen verdovingsmiddel krijgen, niettegenstaande ze worstelden, huilden en doodsangst uitsloegen. En toen ze niet meer nodig waren, werden ze geëxecuteerd en weggegooid als vuil'. Dit lichaamsvreemde DNA afkomstig van abortus cellijnen wordt nu nog steeds ingespoten in de kinderen. Embryonale cellijnen worden gebruikt om vaccins te kweken omdat er dan minder auto-immuun reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijke cellijnen. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme en vele andere ziekten veroorzaken. Ook is er hoogstwaarschijnlijk een verband tussen vreemd DNA en de toenemende genderverwarring bij kinderen.

°°#°° Dit zijn de LEVEND geaborteerde embryo’s die gebruikt worden als cellijnen voor vaccinproductie (dank aan Ramon Walter):
 • WI-38 is ontwikkeld uit longweefsel van een geaborteerd Zweeds meisje na een zwangerschap van 3 maanden. De baby is in ijs verpakt en naar de Verenigde Staten verscheept. Haar weefsel wordt gebruikt om het Rodehond virus RA27/3 (verkregen uit de foetale resten van een ander geaborteerd kind) op te kweken voor het BMR-vaccin.
 • MRC-5 werd ontwikkeld uit het long weefsel van een embryo van een jongen uit Engeland na 14 weken zwangerschap.
 • RA 27/3. Het verhaal van de rodehond cellijn is grimmig. Vrouwen die in contact waren gekomen met het rodehond virus werd verteld dat hun kind vreselijke geboorte afwijkingen zouden hebben en dat het beter was om te aborteren. Helaas bleken de baby's van de eerste 26 vrouwen niet besmet te zijn. Pas bij de 27e abortus bleek het kind wel besmet te zijn. RA27/3 betekent: Rubella Abortus; 27th abortion; tissue taken from 3 organs.
 • WALVAX-2 is ontwikkeld uit het weefsel van een geaborteerd babymeisje dat was geselecteerd uit 9 geaborteerde baby's. Bij deze abortus is de 'waterzakmethode' toegepast om te zorgen dat de baby levend en intact kan worden ‘gebruikt’. Deze cellijn dient voor het nieuwe BMR vaccin omdat MRC-5 en WI-38 ten einde lopen.
 • HEK-293 werd in 1973 ontwikkeld uit een in Nederland geaborteerde baby. De niercellen zijn genetisch gemanipuleerd met adenovirus. Er waren in totaal 293 experimenten.
 • IMR-90 en IMR-91 zijn cellijnen uit long- en huidweefsel van 2 geaborteerde meisjes.
 • PER.C6 wordt ook wel een ‘human designer cell’ genoemd. Het is verkregen uit het netvlies van een baby die na 18 weken zwangerschap werd geaborteerd. Het wordt gebruikt bij de productie van griepvaccins, en in onderzoek naar vaccins voor Ebola, HPV, malaria, HIV en andere.
Hoe gruwelijk deze (en andere) medische nazipraktijken ook zijn, men dient vooral te onthouden dat vaccins dus niet alleen lichaamsvreemd DNA bevatten (en dat veroorzaakt auto-immuunziekten), maar ook energetische informatie dragen met de heel lage frequentie van moord, geweld, lijden en pijn. Wie iets af weet van homeopathie en Bachbloesems weet dat subtiele informatie krachtig kan inwerken op kinderen en volwassenen.

°°#°° Zoals ondertussen werd aangetoond, bevatten de vaccins metalen nanopartikels (microscopische deeltjes). Ook komen allerlei nanopartikels in het lichaam via nog andere kanalen zoals vervuilde lucht (fijnstof, roetdeeltjes, chemtrails), voeding, leidingwater, cosmetica, kookgerief, enz. De lucht bevat aluminium, barium, strontium, lood,...Het supermarktvoedsel is sterk bewerkt en nanotechnologie wordt ingezet bij verschillende additieven en om de bewaartijd van voedsel te verlengen. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat dit soort voedsel tal van welvaartsziekten veroorzaakt en bevordert. Maar wellicht een veel belangrijker vraag betreft de combinatie en relatie van de nanopartikels met het komende 5G netwerk. Bemerk dat de overheid en de bedrijfswetenschappers blijven verkondigen dat zowel vaccinaties als 5G veilig zijn terwijl onafhankelijke onderzoeken het tegendeel aantonen. Het vraagt niet veel inzicht om te begrijpen dat (verplichte) vaccinaties een middel kunnen zijn om nanopartikels in het lichaam te brengen die dan via het 5G netwerk geactiveerd en gestuurd zullen worden. Dit laat toe om rechtstreeks en draadloos in te grijpen in het fysieke lichaam, het DNA en het bewustzijn van de gevaccineerde persoon. Men is in staat om elk orgaan en iedere substantie in het lichaam als doelwit te bestoken met een specifieke frequentie om een reactie teweeg te brengen.

°°#°° Voor wie graag meer wil weten over de psychologische en mentale invloed van externe (traumatische) ingrepen op baby's, kinderen en volwassenen of over de relatie tussen het onderbewuste, het celgeheugen en bepalende omgevingsfactoren of over mind programmering en perceptie management bij baby's en mensen,...zijn dit enkele bekende wetenschappers en dokters. Carl Gustav Jung, Rudolf Steiner, Bruce Lipton, Rupert Shedrake, Gregg Braden, Joe Dispenza, Lynn McTaggart, Nassim Haramein, Deepak Chopra,...Interessante experimenten die gebruik maken van sublimale programmering en manipulatie van het onderbewuste zijn onder meer het project MK Ultra en vaccinaties als onderdeel van het Neurobody Weaponry arsenaal. Zie ook de blogberichten ‘Mens & Machine’ en  ‘Artificiële Intelligentie’. Met een algemene term noemt men het ook Post-Vaccination Syndrome (PVS) en het omvat zowel fysieke, mentale, emotionele, energetische als spirituele chronische en acute symptomen. Het onderzoek naar het effect van vaccinatie op de mentaal/energetische wezensdelen van de Mens en op de onderbewuste mind staat nog maar in de kinderschoenen.

Choose Wisely
Vaxxed


3. Besluit

  Het enige veilige vaccin, is het vaccin dat nooit wordt gebruikt.
(Dr. James R. Shannon, voormalig directeur van de US National Institutes of Health)

Na studie van honderden wetenschappelijke onderzoeken, kunnen we volgende samenvattende FEITEN opsommen:
 • Vaccins werken ofwel niet, ofwel heel gebrekkig, ze zijn in de meeste gevallen nutteloos.
 • Vaccins kunnen de ziekte veroorzaken waartegen wordt ingeënt en zo epidemieën veroorzaken.
 • Vaccins en combinatievaccins worden niet medisch getest op veiligheid en effectiviteit. Nooit. Combinatievaccins zijn exponentieel veel gevaarlijker dan monovaccins.
 • Vaccins bevatten giftige bestanddelen die voor zware aandoeningen kunnen zorgen waaronder autisme (breinschade), allergieën, auto-immuunziekten, dementie, onvruchtbaarheid, kanker en (wiegen)dood.
 • Vaccins vernietigen en verlammen het eigen immuunsysteem voorgoed.
 • Vaccins bevatten lichaamsvreemd DNA én foetaal DNA afkomstig van geaborteerde baby's waardoor allerlei gekke toestanden ontstaan zoals genderverwarring en opnieuw autisme, auto-immuunziekten en kanker.
 • Vaccins zijn schadelijk en onveilig, daar bestaat GEEN enkele twijfel over, zowel medici als wetenschappers zijn het daarover eens.
 • Ongevaccineerde kinderen zijn vele malen gezonder en sterker dan wel gevaccineerde kinderen.
 • Vaccins bevatten nanopartikels die in verband worden gebracht met de transhumanisme agenda.
 • De nadelen van vaccinatie zijn zo alarmerend en ingrijpend dat ze niet opwegen tegen de (zogezegde) voordelen. Niet vaccineren is de enige logische en meest wijze beslissing.
 • Vaccinproducenten zijn niet verantwoordelijk voor de schade die ze dagelijks veroorzaken.
 • Vaccinproducenten zijn bedrijven die simpelweg zoveel mogelijk winst willen maken (ten koste van baby’s en kinderen).
 • Kinderziekten doormaken is noodzakelijk en veilig en de beste manier om levenslang immuun te worden.
 • Kudde immuniteit via vaccinatie is een fabeltje, meer nog, precies door de overdaad aan vaccinaties is de natuurlijke kudde immuniteit verdwenen.
 • De beste optie is de weerstand, de immuniteit en het zelfgenezend vermogen van baby en kind te verhogen via borstvoeding, goede levensomstandigheden, hygiëne, gezonde voeding, kruiden, essentiële oliën, zuivere lucht, zuiver water, enzovoort.
De conclusie is glashelder en duidelijk. Vaccinatie is het grootste medische experiment en business model ooit bedacht. En de kinderen en volwassenen zijn de proefkonijnen en slachtoffers. Dr. Stanley Plotkin is een bekende arts die een zeer belangrijke rol heeft gespeeld in de productie van meerdere vaccins. Hij verklaart zonder blozen (vaak dodelijke) experimenten met vaccins op hele populaties te hebben uitgevoerd (het gaat om miljoenen mensen). Vaccinatie is pure kindermishandeling, het is één van de grote misdaden tegen de mensheid, en behoort samen met 5G, ggo’s, geo-engineering, fluoridering, junkfood, transhumanisme,...tot de belangrijke controle- en genocide agenda’s van de elite. Ouders die hun kinderen laten injecteren met verwoestende giffen en mede daardoor het onovertroffen zelf-genezend vermogen lamleggen en de Lichtkracht in hen doven, zijn zwaar gehersenspoeld met leugens en angstverhalen. In dit informatietijdperk is er geen enkel excuus meer om onwetend te blijven, ouders dienen (in het belang van hun kinderen) zelf op onderzoek te gaan en zelf de gruwelijke waarheid te ontdekken over de vaccinatie agenda. Het is ver gekomen als je echt denkt dat het rechtstreeks inspuiten van zware giffen en ziektekiemen in het onvolgroeide lichaam van jouw kinderen ze gezond en sterk kan houden. De allerbeste preventie voor 99% van ALLE ziekten is zorgen voor een gezond lichaam, een optimaal functionerend immuunsysteem en een positieve mindset. Bacteriën, microben en virussen kunnen enkel overleven in een (door vaccins en junkvoedsel) verzwakt en gestresseerd body/mind complex. Het innerlijk milieu is cruciaal, Pasteur en de microbentheorie zijn verkeerd. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn en dat van je kinderen en bouw een sterk lichaam en perfecte weerstand op. Vergeet nooit dat de moderne westerse medische geneeskunde uitsluitend gericht is op symptoombehandeling, bestrijding, geld en ziekte. En NIET op gezondheid, harmonie, preventie en het aanpakken van de oorzaak. Westerse geneeskunde is een industrie geworden die enkel kan voortbestaan wanneer zoveel mogelijk Mensen ziek worden en ziek blijven. Het is een bizarre wereld: Mensen worden ziekelijk, zwak en gek van de pillen en vaccins en proberen het op te lossen door nog meer pillen te slikken.

Wie wakker is en nog ogen heeft om te zien en een verstand om te begrijpen, kan merken wat er nu gebeurt. De wereld wordt in snel tempo gemilitariseerd, gedigitaliseerd, geautomatiseerd en artificieel gemaakt. De Mens wordt gerobotiseerd en afhankelijk gemaakt van een destructief systeem. Alles wordt slim gemaakt zodat de Mens zelf niet meer hoeft na te denken en zijn eigen leven vrijwillig uit handen geeft aan machines en A.I.. Vaccinaties zijn een onderdeel van de agenda tot volledige controle en verzwakking van de mensheid. Vaccins behoren bij de oude, materialistische en ten dode opgeschreven wereld. De meeste virologen begrijpen geen snars van wat een Mens, een ziel en een lichaam in werkelijkheid zijn, ze snappen het levensprincipe niet. Ze kijken en zoeken niet dieper en zien niet dat vaccinaties overbodig en anti-leven zijn.

Er zijn maar 2 paden: slavernij of soevereiniteit. Je blijft gevangen in de technologische matrix of je wordt een vrije co-creator (op een levensdorp). En een grote groep Mensen kiest blijkbaar voor slavernij, spionage apps op hun smartphone en gedwongen gehoorzaamheid. Een kleinere groep verlaat de onderdrukkende en kunstmatige matrixconstructie en ontdekt de inherente en onmetelijke, innerlijke kracht en het soevereine Zelf. Soevereiniteit betekent uiteindelijk volledige verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid, je eigen kinderen, je voeding, gedachten, gevoelens, creatieve ontplooiing,... kortom voor alles. Jij bent de creator van jouw universum. Stop met jouw aandacht, geld en energie in de matrix te stoppen en begin met de creatie van een nieuwe Aarde.

 Do not take any vaccinations.
This is the standard deceptive way you are given the Establishment's Biological Warfare infections.

(Dr. William D. Kelly)

Einde van Deel 1. Lees het vervolg in Deel 2 (pdf – 89 pag) met volgende hoofdstukken:
Samenstelling Vaccins, Kinderziekten, Aanbevelingen, Uitgebreide Linklijst met uitleg en wetenschappelijke artikelen, Quotes. 
 
What About Us
Miracle of Life


The vaccinations are not working, and they are dangerous.
We should be working with nature.

(Lendon H.Smith, M.D.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten